Şimdi Ara

SoloMid.Net - Ödüllü First Blood Turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Amerika serveri için geçerli olacakmış turnuva. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur

Ödüller

*Teki SoloMid.net tarafından verilecek, teki de Riot tarafından. Yani iki farklı ödül kazanacak 1,2,3. kişiler.

quote:

Additional Prizes TBD
    Sponsored by SoloMid.net

· 1st : $400

· 2nd : $150

· 3rd : $50

Prize Pool:

· Sponsored by Riot:

· 1st : $25RP + Triumphant Ryze+ Champion Skin Bundle + one legendary skin of choice

· 2nd : $20 RP + Champion Skin Bundle

· 3rd & 4th : $15RP + Champion Skin Bundle

· 5th – 8th : $15 RP

· 9th – 16th : $10RP

· 17th -32nd : $5 RP

Kurallar, katılım vs. =http://www.solomid.net/tourney.php?t=2&rules

İngilizcesi yeterli olmayanlara kısaca özet,

3 maç oynanacak, her kişiye 4'er ban hakkı verilecek ve 1v1 maç olacak. Sadece mid'de geçecek maç(jungle falan yok yani) ve first blood alan kazanacak. Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 11 Temmuz 2011; 20:05:38 >

• Ödüller güzelmişSadece Us olması kötü

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 11 Temmuz 2011; 20:07:50 >
  • jungle var creeplere veya turret a ölürsen sayılmıyo ayrıca karthus tarzı herolardada oldukten sonra adamı kesersen sayılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecikmen

jungle var creeplere veya turret a ölürsen sayılmıyo ayrıca karthus tarzı herolardada oldukten sonra adamı kesersen sayılmıyo

Jungle varmış evet yanlış okumuşum
  • Tank herolar daha avantajlı bence singed gibi. Rakibin ap ise mr ad ise armor kas yen.
  • Burst damage vuranlar avantajlı olacak.
  • Kayıt oldum, maçları rumble veya mordeyle oynarım büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi LeBlanc ile Mordekaiser yapsa tank mı kazanır burst damager mı? Bir force of nature onun işini görecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Şimdi LeBlanc ile Mordekaiser yapsa tank mı kazanır burst damager mı? Bir force of nature onun işini görecek.

Force of nature alana kadar Leblanc morde'nin işini görecek. First blood diyoruz tüm maç değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 11 Temmuz 2011; 21:21:40 >
  • quote:

Şimdi LeBlanc ile Mordekaiser yapsa tank mı kazanır burst damager mı? Bir force of nature onun işini görecek.

Force of nature alana kadar yaşıycakmıda onun işini görsün ?
  • quote:

Leblanc'ın önerilen item'larını kassan iddia ediyorum en geç 8 lvl'da morde'yi öldürürsün güzel minion kill ile. Normal bot+void staff+(200hp+25ap+%20 magic pen. eşyası) demek neredeyse 0 magic resist oluyor.
  • İddia ediyorum blanc ile mordeyi 3lv da alabilirim. Her türlü yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

İddia ediyorum blanc ile mordeyi 3lv da alabilirim. Her türlü yani.

Helal!
  • anivia ve AP TF çok iddalı bence..
  • Zilean
  • zilean mı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

anivia ve AP TF çok iddalı bence..

Kesinlikle bu herolar avantajlı olacaklar, eğer banlanmazlarsa. Muhtemelen bir annie üstünlüğü de görülebilir.
  • Leblanc normalde mid lane'in en güçlü herolarından biri ama bu turnuvada büyük ihtimalle oyuna giren her eleman flat resistle başlar. Bi de resist itemiyle başlasa oyun başı 70 resist, öldürebilir misin? Ben olsam blitzcrank alırdım Gragas da fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 12 Temmuz 2011; 6:24:02 >
  • Brand veya Lux da can yakar. Yada Caitlyn uzakdan uzakdan oper adami. En kotu ihtimal MF yada kocasida(GP) is gorur :P
  • · There is no restriction on use of Recall.

Base gitme varmış maçlar baya uzun olur heralde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.