Şimdi Ara

Solo derecelide 7 maçta 5 win 2 lose var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenilirim diye pek girmiyorum.Duo giricek kimse yok.hep normal game oynuyolar.Diğer 3 maçıda kaybetsem nasıl bir lige atar.Veya hepsini kazansam.Lige geçmelimiyim hemen ?
    225 win var normal gamede .normal game mi devam etmeliyim. Dota geçmişim var .Her hero ile oynayabiliyorum.
    Karthus derecelide iyi yapar mı ? Normal gamede hep kazanıyorum karthusla genelde.

ınca 22 '' monitor --- sapphire 2gb oc 7850 ----amd phenom x3 710 2.6--- maxtor 500gb 32mb hdd 7200rpm-- mushkin extreme performance 2x2gb 1066mhz cl5 ram --- --anakart gigabayt ma770 ud3 ---500 watt coler master psu----NZXT Tempest full tower kasa.
  • 400 500 win yapmanı tavsiye ederim. karhus derecelide söyle iş yapar karşına caunter hero almazlarsa yapar. birde puanın var ise yeterince rune page alman ve run tamamlamanı tavsiye ederim
  • Rune almaya çalışıyorum fırsat buldukça.Şuan ap ve ad olarak iki rune var.Büyü direnci ve zırh karışık şekilde yani hepsinden biraz var.Oyunda item alarak kapatıyorum eksik olan tarafı.Direk 3 oyun daha atsam mı diye düşünüyorum derecelide
    nickim grayderr
    Krit hasar rünesi falan da var kullanmıyorum genelde. Shaco da tercihe diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandgustin -- 6 Şubat 2013; 3:30:22 >
    ınca 22 '' monitor --- sapphire 2gb oc 7850 ----amd phenom x3 710 2.6--- maxtor 500gb 32mb hdd 7200rpm-- mushkin extreme performance 2x2gb 1066mhz cl5 ram --- --anakart gigabayt ma770 ud3 ---500 watt coler master psu----NZXT Tempest full tower kasa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.