Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.598
Cevap
53
Favori
237.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Solidworks 2014 yüklemem gerekiyor okul için ama bu konulara oldukça yabancıyım. Nereden yükleyebilirim ve sorunsuz bir lisans nasıl bulabilirim? Autocad'deki gibi okul uzantılı mail adresiyle belli bir süre için lisans alabiliyor muyuz?

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanical01

Merhaba, Solidworks 2014 yüklemem gerekiyor okul için ama bu konulara oldukça yabancıyım. Nereden yükleyebilirim ve sorunsuz bir lisans nasıl bulabilirim? Autocad'deki gibi okul uzantılı mail adresiyle belli bir süre için lisans alabiliyor muyuz?

Saygılarımla,

okulunuz size solidworks student paketini verebiliyor. öğretmeninize danışabilirsiniz.
  • linkteki resmi solidde nasıl çizebilirim yardımcı olurmusunuz?
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...
  • mmgs ölçü birimini kullanıyorum ve her açtığımda ıps birimiyle başlıyor. solidi açtığımda mmgs birimiyle başlaması için nereden ayarlamam lazım, teşekkürler şimdiden
  • erdimdegeldim kullanıcısına yanıt
    yeni bir part dosyası açın. MMGS ayarını sağ alt kısımdan değiştiridin.

farklı kaydet deyip "part templates"i seçin. büyük ihtimal zaten üzerine kaydedeceğiniz part' ın konumunu otomatik olarak karşınıza çıkaracak ancak her ihtimale karşı kaydetmeniz gereken konumu yazıyorum:

C:\ProgramData\SolidWorks\SolidWorks 2014\templates

buradaki bulunan dosyanın üzerine kaydedin.

saygılar..
  • İZMİR' DE 29 MART TARİHİNDE YENİ BİR SOLIDWORKS EĞİTİMİ BAŞLIYOR..
    3 BOYUTLU TASARIM YAPARAK MESLEK EDİNEBİLCEĞİNİZ BU MESLEKİ EĞİTİM İÇİN DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER MESAJ ATABİLİRLER.
  • Win 7 32 bit sisteme 64 bit solid programı nasıl kurabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba RC uçak çizmeye çalışıyorum Çizimi bu noktaya kadar getirdim ancak siyah çizgiyle gösterilen uçları birbirine nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

http://www.mediafire.com/view/czk98wvgd8288d8/Spline_BaÄŸlama1.jpg
  • İstanbul/Beylikdüzün de bulunan plastik enjeksiyon kalıp atölyeme deneyimli Solidworks bilen cadci Auton Esprit bilen camci ve kalıpçı usta-kalfa eleman aramaktayım
    ilgilenenler özelden yazabilir
  • Arkadaşlar merhaba bana yardımınız lazım makina müh 1. Sınıf öğrencisiyim solid i kurmam lazım pc ye ilk kurduğumda bilmiyordum internet açıkken kurdum 30 gün sonra süresi doldu kullanamıyorum şimdi yeniden kurmayı denedim crackledim internet kapalı kurdum olmuyor yardım edinnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolfwateryolcu

Arkadaşlar merhaba bana yardımınız lazım makina müh 1. Sınıf öğrencisiyim solid i kurmam lazım pc ye ilk kurduğumda bilmiyordum internet açıkken kurdum 30 gün sonra süresi doldu kullanamıyorum şimdi yeniden kurmayı denedim crackledim internet kapalı kurdum olmuyor yardım edinnnn

Regeditten kayit silmen gerekiyor hocam. Bende cok ugrasmistim o hata yuzunden. Your uninstaller ile kirintilari silmek gerek. Sonra regeditte serialin tutuldugu bolum var. Ordan silmen lazim. Nette detayli anlatim vardir muhakkak

• slm, arkadaşlar haluk tatar hocamızın 2010 eğitim videolarını izliyorum da eğitim aşamasındayım, yalnız videolarda Haluk Tatar Hocamızın kullandığı örnek montaj klasörü var o bende yok elinde olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. saygılar.
  • http://www.solidworksturkiye.com/
    sitede haluk hocamızın videoları ve dökümanları mevcuttur. burada, aradığınızı bulabileceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak

http://www.solidworksturkiye.com/
    sitede haluk hocamızın videoları ve dökümanları mevcuttur. burada, aradığınızı bulabileceğinizi düşünüyorum.

Açılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haluk hocam kapanacağını duyurmuştu bir ara. demekki kapatılmış.
  • arkadaşlar bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim solid de bir dolap çizdim ve bu videodaki gibihttps://www.youtube.com/watch?v=nkB0LjcpkNk parçaların ölçülerini tabloya dökemedim welment cut list aktif değil nasıl aktif edebilirim bu arada 2013 premium kullanıyorum.
  • Windows 10 a yükselttim. Solidworks lisans sorunu verdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Windows 10 a yükselttim. Solidworks lisans sorunu verdi

çünkü solidworks henüz win10 ile uyumlu değil.
    solidworks 2016 buyuk ihtimal uyumlu hale gelecektir.
    çözüm ne derseniz win8/ win7 geri donmek
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Solidworks te benim sıkıntım şu,
    Montaja attığım resimdeki 2 aynı vana için, farklı farklı scale yapamıyorum.
    Birini küçültünce diğeri de küçülüyor?
    Farklı isim vermeye de çalıştım. Parçayı farklı kaydetmeye de çalıştım, beceremedim.
    Nasıl yapmalıyım?

• Öncelikle herkese selamlar . Benim solidworks toolbox ile ilgili bir sorunum var. Solidworks 2014 'ü sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırdım fakat toolbox'dan herhangi bir parça örneğin bir civata almak istediğim zaman o civata ekranda gözüküyor fakat ayarlamaları düzgün şekilde yapamıyorum yani civatanın şekli falan bozuk oluyor. Bu konuyu araştırırken bir sitede şunu gördüm fakat o da olmadı ; Solidworks seçeneklere girip altta Hole Wizard\ Toolbox sekmesine tıklayıp oradan dosya konumunu Solidworks Data/lang/eng/swbrowser olarak değiştirdiğimizde sorunun çözüleceği söylendi fakat program swbrowser dosyasını bulamıyor . dosya normalde orda var ama program görmüyor. Sorunumu anlatabildilsey ne mutlu acil yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.