Şimdi Ara

Solid works programı hakkında yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben meslek lisesi 11.sınıfa gidiyorum bu yıl solid works derslerine başladık.ben mezun olunca solid programı nasıl işme yarayacak.hangi sektörlerde imkanı bulabileceğim?

• Meslek lisesinde hangi bölümde okuyorsun. Liseden mezun olduğunda solidworks hiç bir işine yaramaz, ama üniversiteden mezun olduğunda solid senin elin ayağın olur. Temelini iyi almanı tavsiye ederim, tabii ki teknik resim bilgini de ;)

Orijinalden alıntı: oerden

Meslek lisesinde hangi bölümde okuyorsun. Liseden mezun olduğunda solidworks hiç bir işine yaramaz, ama üniversiteden mezun olduğunda solid senin elin ayağın olur. Temelini iyi almanı tavsiye ederim, tabii ki teknik resim bilgini de ;)

makina bölmü cnc dalında okuyorum.yani makinacıyım.üniversite hedefim var tabiki.
  • yanlış bilgilendirme yapmış üstteki arkadaş. Eminim iyi niyetle söylemiştir. Solidin lisesi üniversitesi olmaz öncelikle. Solidi adam akıllı öğrenirsen bir çok işyerinde lise mezunu bile olsan mühendis kadar para alırsın, örnekleri çoktur. Ben Makine teknolojileri alanında öğretmenim. Yetiştirdiğim öğrencileri sanayiye yönelik yetiştiriyorum çünkü meslek liselerinin ünv. okumaları epeyce zor. Solid ve autocad gibi programları öğrenmek yetiştirdiğimiz öğrencileri biraz daha seçilebilir kılıyor. Solidi öğrenmek torna tezgahının başından, bilgisayarın başına geçmene yardımcı olur. Solid i iyi kullanmak demek bir çok lise mezunundan 1 adım öndesin demek. Solidi öğren..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.