Solaryum´a girmek istiyorum ama zararlı kanser edici falan diye bişeyler duydum ama girmek istiyorum sizce ciddi bi zararı var mı ?
Ve yaşım 16 Body building yapmak istiyorum sizce erken mi ??
Teşekkürler
walla çok şey istiyosun desem bence body yapacaksan solaryuma gitme slip mayo ile pek hoş goruntu çıkmaz ortaya. Aslında body içinde biraz erken gibi gerçi hiç denemedim
Body için bence daha erken hele bi 18i geç. su anda hala vücut büyüme aşamasında body vücut fiziki olarak büyüdükten sonra şekil vermene faydalı olarak yapılır.
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
walla çok şey istiyosun desem bence body yapacaksan solaryuma gitme slip mayo ile pek hoş goruntu çıkmaz ortaya. Aslında body içinde biraz erken gibi gerçi hiç denemedim
Slip mayo giymem zaten Body´e erken yani iyi bekleyelim 18´i..
Solaryum konusuna ne diyosunuz ? Zararlı mı ?
Arkadaşların belirttiği gibi body için henüz erken. Zira bilinçsiz bir hocanın verdiği programla boyunun uzaması durabilir.. Solaryuma gelirsek: Gereksiz, luzumsuz
quote:
Orjinalden alıntı: mulkiyeli
Arkadaşların belirttiği gibi body için henüz erken. Zira bilinçsiz bir hocanın verdiği programla boyunun uzaması durabilir.. Solaryuma gelirsek: Gereksiz, luzumsuz
Teşekkür ederim ilgin için.
Beyaz kalmayı sevmiyorum o yüzden esmerleşmek istiyorum malum kış geldi güneşi nerden bulcam da güneşlencem.Ben sadece zararı yoksa yaptırmayı düşünüyorum.
Ha bu arada yanlış hatırlamıyorsam 20 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor. yani 18 de erken.
Ben zararlı deş duydm bakımı yapılmaynca bence gitme veya 1-2 kez git
Zaten öyle olacak 1 seans yada 2 seans gidicem daha fazla gitmem zaten bazı manyaklar kış boyunca esmer kalmak için qidip duruyo ben öyle diil 2 seans fazla bile bana
boş vaktin çok galiba...
solaryumu bilmem ama body çalışma konusunu düşünme yani en azından bi fitness merkezine gitme amacın kaslı görünmekse şnav ve mekik(ki mekiği pek sevmem) vücudunu forma sokman ve kaslanman için yeterli
koskoca yaz geçti gidip biyerlerde guneşlenmemişsin şimdi solaryuma gideyim diyosun yazık gunah paraya
quote:
Orjinalden alıntı: noob saibot
koskoca yaz geçti gidip biyerlerde guneşlenmemişsin şimdi solaryuma gideyim diyosun yazık gunah paraya
Yazında güneşlendim esmerleştim şimdi yine kendi rengime döndüm.Zaten solaryuma girmek öyle çok bi para değil en fazla 12 YTL bir seans´ı bi yerde gördüm 8 YTL bi yerde gördüm 10 YTL en fazla 12 YTL gördüm oda çok lüks bi yerdi.
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
solaryumu bilmem ama body çalışma konusunu düşünme yani en azından bi fitness merkezine gitme amacın kaslı görünmekse şnav ve mekik(ki mekiği pek sevmem) vücudunu forma sokman ve kaslanman için yeterli
Örneğin ; EL sanatları , meslekler , sağlık ve spor vs..
Burda Fitness ´ta var Body Building de.Fitness´a gitcem bakim hangi hareketleri yaptırıyolar teknikleri neler.
Türk milletinde yanlış bir anlayış var..
Body gelişimi durdurur !
Böyle birşey yoktur..Eğer gidip 140 kilo ile çalışırsan elbette kemiklerinin üstüne binen basınçtan dolayı yavaşlama görülebilir.. Fakat 20-30 kiloyla kelebek,trapez veya 7.5 kiloluk 2 tane dumbell larla dumbell press - chest dumbell press çalışırsanız tabi hergün değil haftada 2-3 kez inanılmaz güzel bir görüntüye sahip olursunuz.Öyle reklamlarda gördüğünüz adamlar gibi değil,gayet fit bir vücuda kavuşursunuz. Ayrıca fitness çalışırken salgılanan testesteron(erkeklik hormonu) büyümenize yardımcı olabilir(1 e 1 yaşayan arkadaşlarım var)
Böyle birşey yoktur..Eğer gidip 140 kilo ile çalışırsan elbette kemiklerinin üstüne binen basınçtan dolayı yavaşlama görülebilir.. Fakat 20-30 kiloyla kelebek,trapez veya 7.5 kiloluk 2 tane dumbell larla dumbell press - chest dumbell press çalışırsanız tabi hergün değil haftada 2-3 kez inanılmaz güzel bir görüntüye sahip olursunuz.Öyle reklamlarda gördüğünüz adamlar gibi değil,gayet fit bir vücuda kavuşursunuz. Ayrıca fitness çalışırken salgılanan testesteron(erkeklik hormonu) büyümenize yardımcı olabilir(1 e 1 yaşayan arkadaşlarım var)
Body Building için verdiğiniz bilgiler çok rahatlattı beni walla.Dediğiniz gibi Fit bir vücuda sahip olmak istiyorum bunun için gidecektim Body Building´e.
Solaryum meselesi şöyle , beyaz kalmayı sevmiyorum aslında tenimde esmerlik var ama ben daha esmer olmayı seviyorum.Düşündüm en azından zararsızsa girerim bi zararı olmaz diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme