Şimdi Ara

Solari hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi diyelim Support solari aldı,belli alan içindeki herkese +20mr veriyor,takımda başka biride solari alsa bu sefer toplamda +40 mr verirmi yoksa sadece birininkimi işler ?

Birde bu tarz açtığım konular neden siliniyor nereye açmalıyım silen yönetici bilgilendirebilirmi ? Yasuo hakkında şu hakkında bu item hakkında vs konu açıyorum pat diye siliniyor,nereye açabilirim bu konuları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 18 Ocak 2015; 18:01:57 >

• 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel aura yazıyor sanırım, iki aura nın da içinde bulunan birisine sadece bir aura işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon ve kostüm kısmına aç.
  • hayır olmaz çünkü senin dediğin gibi olsa herkes frozen hearth alırdı karşının a.s. 0 olurdu
  • eskiden solari yokken aegis armorda veriyordu ve iki kişiye kadar stackleniyordu şimdiki solari dandik
  • özel pasifler birleşmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konu silen boş admin bol. 1 tartışma çıksa pat. konuyu siliyor ulan adamın ne suçu var mesajları sil işin ne. Hiç milleti çekemem kafasını yaşıyorlar bazen adamın işi o zaten. Neyse ağzımı açmayayım senin konuna yazık olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozel aura oldugu icin stacklenmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • no way
  • Bir itemda unique yazıyorsa altında açıklama bulunuyor diye biliyorum. Okursan itemın üstüne gelip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.