Şimdi Ara

Solar şarj aleti almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solar şarj aleti almayı düşünüyorum cep telefonumu falan şarj etmek için bu sitede buldum 45 TL ye 2600 mAhhttp://www.solarmarketi.com/Solar-Sarj-Aleti-Siyah,PR-50.html
    En fazla 50 TL ye 2600 mAh den daha fazlası var mı yoksa bu cihazı almayı düşünüyorum kullananlar varsa memnun musunuz?

• üzerindeki güneş panelinin çıkış gücü sadece 350 mAH 2600 mAH olan içindeki batarya bence 45tl ye değecek bir ürün değil elektronik bilginiz varsa aynısını 25tl civarı bir masrafla yapabilirsiniz. ayrıca ürünün çıkış akımı 5.5 volt yazıyor bunun neden böyle olduğuna anlam veremedim çünkü telefonlar için ideal şarj voltajı 5v. tur.
    birde şunu belirtmek isterim ki bu ürün solar şarj aletinden çok yedek batarya görevi görücektir.prizden adaptörle doldurup yanınızda taşıycaksınız. çünkü üzerindeki güneş paneli içindeki pili en az 10 saatte şarj edebilir. kimsenin bir şarj için o kadar bekleyeceğini sanmam.
  • Bir önceki mesaja katılıyorum.Elektrik olmayan ortamda kullanılabilir.Kendinde yapabilirsin ama aldığın kadar kullanışlı ve düzgün olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.