Şimdi Ara

Sola ekran degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sony xperia sola telefonumun ekranin ortasinda belli 2 cizikvar beyazda rahatsiz ediyor açıkçası. Ekran degisim fiyatları hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz tuzlu olur keşke jelatin ile kullansaydınız 150-200 arası fiyat biçerler herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Biraz tuzlu olur keşke jelatin ile kullansaydınız 150-200 arası fiyat biçerler herhalde

Hmm bayagi tuzluymus.ekran koruyucu taktırcaktim erteliyordum ertelemem gerektigini anladım. Olmadıboyle kullancam. Peki messela bazi sony telefonlarda ekran jelatininden felan bahsediliyor oyle birsey varmi acaba soladada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joulen

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Biraz tuzlu olur keşke jelatin ile kullansaydınız 150-200 arası fiyat biçerler herhalde

Hmm bayagi tuzluymus.ekran koruyucu taktırcaktim erteliyordum ertelemem gerektigini anladım. Olmadıboyle kullancam. Peki messela bazi sony telefonlarda ekran jelatininden felan bahsediliyor oyle birsey varmi acaba soladada?

Bilmiyorum olabilir fakat oda ekran çatlarsa dağılmasın diye çok sert yapıştırılmış diye biliyorum.Ana konuyu incelerseniz belki bilgi alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.