Şimdi Ara

Sol varikosel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sol testisimin kırık olduğunu düşünerek hastaneye gittim doktor sol varikosel olduğunu söyledi. Bu hastalık hakkında bana bilgiler verir misiniz? Ameliyat gerekiyor mu, ameliyat gerekiyorsa kaç dakika sürüyor, ameliyat olduktan hemen sonra normal hiçbir şey olmadan çıkıp yürüyebilecek miyim?(bunları sorma sebebim aileme bir şey belli etmeden ameliyat olmak) İnternette geçici kısır olarak okudum .19 yaşındayım 2-3 yıldır testisimin böyle herhalde. O yüzden bende kalıcı olmuş olma ihtimali var mı? Neden önceden gitmedin derseniz utanmıştım aileme söylemeye. Gerçi hala utandığımdan arkadaşımla gittim :/ bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfen
    Sol varikosel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu billurlarin eşitsizliği veya sarkması hastalığı mi hocam? Ağrı felan yapıyor mu ?

Sana fikir veremem ama youtubede dr berk karataş var ürolog. Varikosel vs videoları var izleyebilirsin, gerekirse muayene olabilirsin kaliteli bir insan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testisi besleyen damarlarda varis oluşumu. Ameliyat süresi kısa . 20-30dk en fazla. Ayrıca 1gunde ayağa kalkarsın. Laparoskopik (kapalı) ameliyat ile halledilir. Ameliyat olmanda fayda var . Cinsel hayatını etkiler. Erken boşalma veya boşalamama sorunları, ereksiyon sorunu ve isteksizlik ile karşılaşabilirsin. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Bu billurlarin eşitsizliği veya sarkması hastalığı mi hocam? Ağrı felan yapıyor mu ?

Sana fikir veremem ama youtubede dr berk karataş var ürolog. Varikosel vs videoları var izleyebilirsin, gerekirse muayene olabilirsin kaliteli bir insan
    Tam olarak onun olduğunu zannetmiyorum. Ağrı falan hiç yapmadı.

Teşekkür ederim önerin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Darktheextreme

Tam olarak onun olduğunu zannetmiyorum. Ağrı falan hiç yapmadı.

Teşekkür ederim önerin için

Alıntıları Göster
    Önemli değil dostum geçmiş olsun

Bu arada utanılacak birşey yok. Sonuçta bir hastalık tedavisini ol derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 2 Eylül 2019; 22:43:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da grade2 varikosel var sende o yüzden çocuk yapamıyon dedi
    3 dene yaptık çok şükür

• Utanmana gerek olan bir şey yok. Babana söyle erkek adam sonuçta.

Arkadaşım ameliyat olmuştu. Karın bölgesinin biraz altından delerek damarı düzeltmişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sol bacak seyirmesi ..
    14 yıl önce açıldı
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaçak yapacak seviyeye gelmiş. Spermogram testi yaptır, sperm kalitesini bozucak düzeye geldiyse hemen ameliyat ederler. İyi bir cerrahın elinde ameliyattan sonra belirli bir süre sonra sperm kaliten düzelmeye başlar. Varisten dolayı orada kan biriktiği için testis sıcaklığını arttırıyor. Spermler vücut sıcaklığında yaşayamazlar o yüzden skrotum vücudun dışında duruyor.

Ailene de söyle utanılacak birşey yok bunda.
  • Doktora niye sormadın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.