Şimdi Ara

Sol Şeritte Arkanıza Dayanan Araç Sahipleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
0
Favori
57.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diablo

    Aynen öyle forumda bile var malesef bu zihniyette insanlar. Daha dün Nevşehir'den İstanbul'a geldim, gece olmasına rağmen TEM yoğundu, bir noktada da kaza olmuş yaklaşık yarım saat dur kalk yaptık Bolu taraflarında. Trafik açılınca malum yoğunluk devam ediyordu ve tüm şeritler doluydu, buna rağmen adamlar arkadan sellektör atıyor. Yahu kardeşim senin benden ne üstünlüğün var bana selektör atıyorsun? Önüm gırla araba dolu görüyorsun üstüne mi çıkayım adamın, veya senin paşa keyfin için yavaşlayıp orta şeride mi atlayayım. Sanki boş yolda sol şerit işgal ediyormuşuz gibi tampona kadar yapışıp selektör koluyla aşk yaşıyorlar. Boş yolda 120ye sabitleyip sol şeride yatıya kalanlardan ben de nefret ediyorum ama yoğun trafik olunca sol şerit diye bi kavram kalmıyor.

    Özellikle dikkat ettim bu hareketi yapan araçların büyük kısmı buzdolabı beyazı, kiralık olduğu Mars'tan bile görünebilen araçlar. Bazıları da sonradan görme BMW kroları falan oluyor. Ruhen ezik, aşağılık kompleksi yaşayıp da hıncını trafikte çıkaran yarım akıllı insanlar başka bir şey değil.

    Alıntıları Göster
    Valla bravo Harika tespitler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • istanbul'da bunlardan çok var. Ama bunlardan daha çok sol şeridi babasının malı gibi kullanıp trafik yaratanlar ve sayelerinde sağ şeritlerin bomboş olması var.

    Hayır araban gitmiyorsa sol şeritte ne işin var, neyin gururunu yapıyorsun? Geç orta ya da sağ şeride, efendi efendi git
  • uyuz oluyorum ama arkadan yapısana değil sol seridi babasının şeridiymiş gibi kullanana adam şahin kullanıyor geçmiş en sol şeride sağa geçmeye niyetlenmiyor tapuladın mı kardeşim öyle durumlarda napıyorum biliyor musun geçiyorum orta şeritten o aracın önüne onun bana yaptığını ben ona yapıyorum sonra o ortaya geçiyor bende ortaya geçiyorum sağa geçiyor sağa geçiyorum böyle böyle hizaya gelicekler sana diycek bişeyim yok ama eminim ki o sol şeridin tıkanmasına da böyle biri sebep oluyor
  • Sol şeritte arkamdan lüks segment güçlü araçlar gelince yol veriyorum eyvallahta şu altına 90-110 beygir fluence alıp ta kendini ralli pilotu zanneden kekoları ne yapacağız onu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 10 Eylül 2019; 10:1:37 >
  • sol şerit mağduru arkadaşlar, yine söylüyorum, hiçbir zaman istediğiniz gibi soldan kaptırıp gidemeyeceksiniz, mutlaka aralarda fren yapmak zorunda kalacaksınız. hırsınızı önünüzde nizami sollama yapan araçlardan çıkarmayın zira tehlike yaratıyorsunuz. bir de bunu yoğun trafikte yapmayın gerizekalı durumuna düşüyorsunuz. adamın önü, sağı doluyken tampona yapışıp selektör korna yapana gerizekalıdan daha hafif bir tabir bulamıyorum açıkcası.
    trafikte huzuru bulmak istiyorsanız pek aklınıza gelmeyen bir alternatif daha var "hız kurallarına uymak", bir deneyin isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 10 Eylül 2019; 9:58:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle servis, taksi ve lüks araçlar bu tür densizlikleri yapanlar. Ben bu durum da frene hafif basıyorum, efendi gibi mesafeyi açana sağ şeride geçip yol veriyorum, ısrarla dibime dayanana yol vermiyorum, yanımdan geçerken camı açıp kenara çekmezsen ..... diye bağırıyorum, daha da kenara çekip duran olmadı.
  • Bunun çözümü göç etmek gelişmiş bir ülkeye.

    Bu ülkenin eğitimsiz hanzolarıyla uğraşılmaz, dayanır arkana çekil lan sağa yapar hiç utanmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Mühendis olmaya gerek yok insan olsun yeter
    Insan olan konulan kurallarada uyar insanca da hareket eder
    Böylece zaten kazalarda azalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Navi

    sol şerit mağduru arkadaşlar, yine söylüyorum, hiçbir zaman istediğiniz gibi soldan kaptırıp gidemeyeceksiniz, mutlaka aralarda fren yapmak zorunda kalacaksınız. hırsınızı önünüzde nizami sollama yapan araçlardan çıkarmayın zira tehlike yaratıyorsunuz. bir de bunu yoğun trafikte yapmayın gerizekalı durumuna düşüyorsunuz. adamın önü, sağı doluyken tampona yapışıp selektör korna yapana gerizekalıdan daha hafif bir tabir bulamıyorum açıkcası.
    trafikte huzuru bulmak istiyorsanız pek aklınıza gelmeyen bir alternatif daha var "hız kurallarına uymak", bir deneyin isterseniz.
    Sollama yaparken 10 km geriden sellektörle aşk yaşayarak taciz eden gerizekalılar . Ölümünüz Sol şeritten olacak bilginize . Sol şerit benim 200 le giderim derseniz sonuç bu olur ÖLÜM !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Polemik konusu olmuştu. Arkadan çarpan her zaman suçludur muhabbetleri vardı.
    https://forum.donanimhaber.com/neden-arac-kamerasi-kullanmaliyiz-kaza-ani-videosu-ve-aciklamalar--113407730

    Azıcık zihniniz açılsın.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.