Şimdi Ara

Sol ön çamurlukta olan desenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

İlk defa gördüm..Ankarada henüz böyle bir akım yok.Ama ankara hiçbirşeyden eksik kalmaz hemen yapmaya başlarlar..

Yalnız beğenmedim..Arabanın biyerine mecbua yapıştırmış gibi...Fakat kaputa yapılsa tahminimce güzel durur

Trafikte fazla dolaşmıyorsun galiba hocam. Ankara'da yaygınlaşmaya başladı.

valla son bir aydır 2000 km gezdim mamak keçiöğren altındağ esat heryere gittim hiç denk gelmedim

umarım şansınız hep yaver giderde görmezsiniz hocam

• Hellaflush.Bu konuda İstanbul başı çekiyor.

edit: ekleme

Basık olmayan araçlarda kötü duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 30 Temmuz 2011; 19:10:53 >
  • quote:

İlk defa gördüm..Ankarada henüz böyle bir akım yok.Ama ankara hiçbirşeyden eksik kalmaz hemen yapmaya başlarlar..

Yalnız beğenmedim..Arabanın biyerine mecbua yapıştırmış gibi...Fakat kaputa yapılsa tahminimce güzel durur

Ankara/Keçiören de gördüm mesela
  • quote:

evden dışarı çıkmıyorsun galiba
  • İlk defa gördüm.. O kadar da çirkin değilmiş aslında. Arabama yaptırır mıyım ? Ne bileyim ekstradan kenarda bir Şahin, Civic HB gibi bir aracım olsa düşünürdüm aslında.

İçimdeki apaçiyi durduramıyorum mu ne ?
  • Yazık paraları tek parça kaplamaya yetiyor sanırım... :/
  • az önce ucube bir brodwayde gördüm aynaları,arkadaki ufak spoylerimsi parçayı ve sol ön çamurluğu kaplamış,bazı arabalara yakışıyor ama buna olmamış.arabalıktan çıkmıştı zaten yayları kestirmemiş bildiğiniz aldırmış en ufak bir pürüzde felaket sarsılıyor ben dışardan bakmama rağmen inanılmaz komforsuz olduğunu anladım
  • coook apaciii
  • yarın beyaz apaçi şahinlerde de görürüz bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

yakında 240 VURAN şahinlerimizde ve 90 küsür model 110.000 kilometredeki MODIFIYELI bilimum kuş serisi araçlarımızda görmeye başlarız.hele bir sanayide çamurluğun birini 5 liradan kaplamaya başlasınlarda:)

K.Maraşta şahinciler arasında hızla yaygınlaşıyor.Merak etmeyin..
  • bendeki direkt intibası budur:

Sol ön çamurlukta olan desenler
  • iğrenç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.