Şimdi Ara

Sol ayağın sağdan uzun olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç dikkat etmedim ama dikkatli bir gözle bakınca sol ayagımın daha iri daha uzun olduğunu görebiliyorum Bugun ise 44 Numara mercurial tam profesyonel krampon aldım hep mercurial alirim sol ayagıma cok güzel oturdu ayakkabi dar kalipli ama sağ ayakta önünde cok hafif boşluk oldu gibi dert edilecek kadar değil ama futbol ayakkabilarinda boşluk olmamasi lazim tam dar olmasi lazim şut çekebilmek için yada ayakkabının parçalanmaması için arkadaşlar herkes de böyle mi ? sol ayağınız sağınızdan veya sağ ayağınız solunuzdan büyük mü dikkatli bakınca ? bu zamana kadar hep 44 numara mercurial giydim ama kafaya takinca boşlugu yeni fark ettim kalın çorap giyiyorum yinede sol böyle daha dar daha güzel his veriyo sağda biraz yumuşaklik hissediyorum ne kadar sıkı bağlasamda acaba sağ ayağıma iki tane taban koysam bir sıkıntı olur mu yoksa kafama taktıgım için mi böyle geliyo acaba? bir de benim sol ayağım kırılmıştı bilekten onunla bi alakasi olabilir mi sizce  Sol ayağın sağdan uzun olması Sol ayağın sağdan uzun olması Sol ayağın sağdan uzun olması

• Ekstremite farkı iliosakral manipülasyon ile giderilebilir. Araştırın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekranın sağ tarafı yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.