Şimdi Ara

Sökülmüş eski İnivisible Shield!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada.com'dan aldığım Zagg İnvisible Shield kullandıktan birkaç ay sonra berbat bir hal aldı. Hepsiburada'ya form doldurmama rağmen değişimi için nasıl bir mantıksa söktüğüm shieldi geri göndermem hususunda ısrar ediyor.

Hepinize uyarım Hepsiburada.com'dan bu kılıfı almayın, müşteri memnuniyeti sıfırın altında seviyesizlik had safhada.

Sizden istediğim ise eğer elinizde sökülmüş invisible shield varsa (insanları düşürdükleri hale bakın) bana karşıdan ödemeli şekilde gönderebilir misiniz?

Veya sökmeyi düşünen arkadaş varsa PM yoluyla haberleşelim söktüğü zaman eski kılıfını bana göndersin.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Hepsiburada.com'u tercih etmeyin...

Edit: 3GS için.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 15 Nisan 2011; 12:36:34 >

• rasgele bir shield yollasak ayıkırlarmı durumu acaba ? bende kalıtseız koruyucu dolu ıstersen gonderırım piyasada 10 liraya satıyorlar bize 60 kurusa gelıo işini görürse :)
  • Anlarlar mı acaba invisible shield tarzıysa ön/arka bi denemek lazım telefona yapıştırır sökerim berbat hale sokup gönderirim. Tedarikçileri Anka Telekommuş acaba onlara mı gönderiyorlar baksın diye? Onlar çakarsa
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı? 50 liramı kaptırmak istemiyorum hepsiburada'ya
  • ben uygularken içine etmiştim..yolladım hemen saolsunlar yenisini yolladılar..bence haksızlık etmeyin bana gayet anlayışlı davrandılar..Ha invisible 4 aydır kullanıyorum memnunmusun diye sorasanız hiç değilim..başka ne kulllanabiliriz..tavsiyesi olan varmı?
  • Bence hb en iyi alisveris sitesi. Ve de mh son derece ilgili ve alakali.
    Ancak sizin durumunuza bu sekilde yaklasmalari sizce de dogru degil mi? Tabiki de eskisini sizden isteyeceklerdir. Aksi taktirde ben bir tane alirim. Arkadasima veririm ve siteye de onu begenmesidimi veya uygulayamadigimi ve mahvettigimi yazip yenisini isterim. Yenisini de alir kendim kullanirim. Tek fiyatina 2 tane almus olurum. Bu durumda eskisini istemeleri coj dogru birsey.
  • 1- HB hiçbir zaman hiçbir soruma 8 günden erken cevap vermedi. Screenshot ile kanıtlayabilirim.

2- HB kadar ilgisiz müşteri hizmetleri olan online alış-veriş sitesi olamaz.

3- Kişisel fikrim hiçkimsenin HB'den çöp dahi almaması.

Gelelim benim durumuma.

Ömür boyu sorgusuz sualsiz garanti verdiğini iddia eden, ömür boyu değişim için söz veren hatta ilk değişim için ücret dahi almadıklarını sadece sonraki keyfi değişimleri engellemek için 7 tl gibi sembolik ücret aldıklarını yazan HB şimdi bir değişim için ÇİNGENELİKTEN öteye gidemiyor.

Siz galiba hiç sökülmüş bir invisible shield görmediniz ya da sökülünce ne hale geleceğini tahmin edemiyorsunuz. Zaten 0.2 mm kalınlığında zar gibi bişey zorla yapıştırılıyor, lanet olsun aldığıma zaten, telefonun üstünde mahvoldu paramparça oldu sökülünce yapış yapış tortop bişey oldu. Biyerden izola bant söktüğünüzü ve ne hale geleceğini düşünün. Kılıfın değişimi için tutmuş bunu geri gönder bana diyor, ürün tedarikçisi Anka Telekom zaten piyasada yok, ne idüğü belirsiz bir firma, müşteri hizmetlerind bile telefon numaraları yok ama nasıl oluyorsa ürün tedarikçileri buraymış, yalan dolan yani kısaca.

Size sadece fikir verebilirim, dolayısıyla Hepsiburada.com'dan ÇÖP DAHİ AL-MA-YIN. Müşteri hizmetleri de bize ulaşın kısmı da yalan dolan. Paranızı kaptırmayın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam benim eşim kötü uyguladığım shield ön yüzünü benden habersiz çöpe atmıştı..adamlara mail ile durumu izah ettim ve sadece arka kısmını yolladım..hiç sorun çıkartmadan yenisini yollamışlardı..ellerinde hiç ürün olmadan değişim yaparlarsa o zaman suistimal olmaz mı? benim bu siteden tek şikayetim ürünlerinin piyasadan hep pahalı olması..
    sen bence çıkma bir shield bulsan iyi olur..bol şanslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.