Şimdi Ara

Sokulen Folyo Yapiskan Izlerine Çözüm Onerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mellerud marka yapışkan bant temizleyicisi kullandım tavsiye ederim
  • Hocam araç nedir ? Normal plakadan kareye döneceğim demişsiniz galiba, kare olduğunda etrafında gözükecek yerler için mi tavsiye istiyorsunuz.

Açıkçası bilen bir yere gidin, silikonun gücü ve yapısı önemli eğer güçlü ve kaliteliyse sökmeye kalkarsanız boyayı kesinlikle alıyor.

Benim arkadaşım krom aksesuarı silikonla yapıştırmıştı ve sökmeye çalışırken başta çekiştirmeyi denemişti, boyaya bildiğin ağda yapar gibi alıyor :)

Boyaya zarar vermeyen kimyasallar var, onlarla çıkaran ve anlayan aksesuarcılara götür. Onlar işin ustası, sürekli yaptıkları iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

selülozik tineri beze sürüp, çok da fazla yüklenmeden sil

Ben de ekstra konu açmayayım da arkadaş da beni affetsin bir soru sorayım

Ben plakalık yerine Plakamı silikon ile yapıştırdım plaka da mühürlü app . Ben bunu sökersem silikon izleri kalır mı ? Yani öyle bir şey oluyor mu ? İlk defa silikonlu plaka oldu çünkü .

Eğer plakayı sökerken güç kullanıp asılırsanız tampon boyasını da alabilirsiniz. Eğer misina ile keserek çıkarırsanız kalan silikonlardan düzgün bir şekilde kurtulmak mümkün. En azından benim bilgim böyle.

Bunu bildiğim iyi oldu :) bi kere plakayı sökmeyi denedim nerdeyse tampon elimde kalacaktı

Sana karşı organize bir şebeke var galiba

Plaka vida tampon üçlüsü

Keşke vida olsa :) silikon yapmış adam. Nasıl yaptıysa tampon kırılacak diye korktum sökmeye çalışırken. Misina kullanmak güzel fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aseton ile guzelce cikiyor. Boyayada zarar vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhat

Sıcak su ile yumuşat sonra kolonyali mendil ile silmeyi dene.

Biraz önce denedim hocam deterjanli sıcak su ve de kolonya üçlüsünü ama tesir etmesi. Sicak su yumusatir belki dedim ama yumusatmadi bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam araç nedir ? Normal plakadan kareye döneceğim demişsiniz galiba, kare olduğunda etrafında gözükecek yerler için mi tavsiye istiyorsunuz.

Açıkçası bilen bir yere gidin, silikonun gücü ve yapısı önemli eğer güçlü ve kaliteliyse sökmeye kalkarsanız boyayı kesinlikle alıyor.

Benim arkadaşım krom aksesuarı silikonla yapıştırmıştı ve sökmeye çalışırken başta çekiştirmeyi denemişti, boyaya bildiğin ağda yapar gibi alıyor :)

Boyaya zarar vermeyen kimyasallar var, onlarla çıkaran ve anlayan aksesuarcılara götür. Onlar işin ustası, sürekli yaptıkları iş...

Aynen kare olduğunda etrafında gözükür . Araç ibiza cupra . Giuliettalara falan yakışıyor , Leon Mk2 lerde de güzel duruyor Cuprada da yapan var hoş duruyordu aslında ama boya sökülecekse gerek yok

Aslında şöyle olabilir . Zaten benimki tamponda değil önde siyah bir şeyin üstünde . Onu folyo ile kaplıyorlar parlak siyaha boya sökülse bile kaplatabilirim .

Sokulen Folyo Yapiskan Izlerine Çözüm Onerileriniz[simage]

• quote:

quote:

Hocam araç nedir ? Normal plakadan kareye döneceğim demişsiniz galiba, kare olduğunda etrafında gözükecek yerler için mi tavsiye istiyorsunuz.

Aynen kare olduğunda etrafında gözükür . Araç ibiza cupra . Giuliettalara falan yakışıyor , Leon Mk2 lerde de güzel duruyor Cuprada da yapan var hoş duruyordu aslında ama boya sökülecekse gerek yok

Aslında şöyle olabilir . Zaten benimki tamponda değil önde siyah bir şeyin üstünde . Onu folyo ile kaplıyorlar parlak siyaha boya sökülse bile kaplatabilirim .

Araç daha sempatik oluyor hocam o konuda haklısın, yapma konusunda yap...Plaka yapılırken kullanılan silikon yoğunluğu önemli, bak en iyi anlayanlar aksesuarcılar...

Çünkü silikonla parça yapıştırma olayı çok fazla yapılıyor, onlar nasıl sökeceğini bilir. Diğer yandan sökülse dahi orası plakalık zaten, alan kişi yine düz normal plaka koyunca bi sıkıntı kalmaz..

Sende sıkıntı olursa folyo kaplama yaparak görüntüyü toparlarsın

• quote:

quote:

quote:

Araç daha sempatik oluyor hocam o konuda haklısın, yapma konusunda yap...Plaka yapılırken kullanılan silikon yoğunluğu önemli, bak en iyi anlayanlar aksesuarcılar...

Çünkü silikonla parça yapıştırma olayı çok fazla yapılıyor, onlar nasıl sökeceğini bilir. Diğer yandan sökülse dahi orası plakalık zaten, alan kişi yine düz normal plaka koyunca bi sıkıntı kalmaz..

Sende sıkıntı olursa folyo kaplama yaparak görüntüyü toparlarsın

Aynen bu şekilde işi çözebilirim de arabayla çok oynamak istemiyorum ben de Stock takıntısı var . Gerçi folyodan bir şey olmaz ona takılıp almayacak adam almasın zaten

Kare plaka örneğini de bulamadım ya bir tanıdığımda var da resmi yok benim hoşuma gitti ha bir Giulietta kadar güzel durmuyor bence onun tam köşede ya daha hoş .

Bakalım biraz araştırayım şu yağmurlar da geçsin

• Tavan folyosunu söktükten sonra kalan yapışkan izlerini SAF ALKOL ile temizledim arkadaşlar. Aynı problemle karşılaşan kişiler bu çözümden faydalanabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.