Şimdi Ara

soket 1155 anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok uçuk fiyatı olmayacak yeterli derecede performansa sahip anakart önerisi bekliyorum 3770k kullanılacak,birde h77 ve z77 çipsetin birbirinden farkı nedir

• z77 chipsetin önemi oc ye imkan vermesidir.o işlemci için asrock z77 extreme4 yeterlidir diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

z77 chipsetin önemi oc ye imkan vermesidir.o işlemci için asrock z77 extreme4 yeterlidir diye düşünüyorum

eyvallah hocam peki bu anakart nasıldır MSI Z77A-GD55 ayrıca z77 nin oc.den başka getirisi yokmu ivylerde zaten doğru düzgün oc. olayı yok sandylere göre
  • tabiki getirisi var ama h77 ye göre temel farkı oc olabilmesi.seçtiğin anakartda olabilir tabiki.ama oc yapmayacaksanız 3770k almaya gerek yok zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

tabiki getirisi var ama h77 ye göre temel farkı oc olabilmesi.seçtiğin anakartda olabilir tabiki.ama oc yapmayacaksanız 3770k almaya gerek yok zaten

işlemci elimde zaten aklımda maximusV gene vardı lakin fiyat biraz tuzlu geldi başka arayışlara yöneldim gözüme msi çarptı fiyatı makul oluyor diğer markalara göre işlemciye illaki oc yapacam ama daha önceki seriler kadar potansiyel yok ivylerde ısınma sorunundan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

vatan indirimiyle msi z77a-dg55 alınabilir.

banada en makul o geldi gd65 ten fazla bir farkı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1150 pin Anakart Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    775 pin ddr3 anakart önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.