Şimdi Ara

Sokakta beğenilen kıza direk merhaba diyip tanışmak Türkiye'de olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 20 Aralık 2020; 17:8:34 >
  • ferrariden veya porschedan inip merhaba dersen belki onun dışında imkansiza yakın
  • Bir kız beni kesse dikizlese bile gidip tanışabilir miyiz diyemem.. sağı solu belli olmaz. Bir bağırtıya bakar sadece iş ondan sonra linç. Bulaşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyle internette video izleyip dunyayi oradan goren millete bayiliyorum. Senelerdir Amerika'da yasiyorum, yoldan kiz kaldiran bir kisi gormedim. Yoldan kalkicak bir kizda tanimadim
  • Mercedes yoksa bu is zor
  • AmericanEagle A kullanıcısına yanıt
    Çok extrem bir olay değil kişinin ozguveniyle de alakalı. Yaptım yapılmasa gereken yerde bir kaç defa oradan biliyorum bunun ülkeyle alakası olsa bile ilk etken değil. Kendinize güvenin ve ilgiyi hissedebilecek şekilde tartın etrafi. Her yetişkinin bakışlardan birseyler çıkarabilmesi gerek diye düşünüyorum karşındakinden:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkeseçici

Çok extrem bir olay değil kişinin ozguveniyle de alakalı. Yaptım yapılmasa gereken yerde bir kaç defa oradan biliyorum bunun ülkeyle alakası olsa bile ilk etken değil. Kendinize güvenin ve ilgiyi hissedebilecek şekilde tartın etrafi. Her yetişkinin bakışlardan birseyler çıkarabilmesi gerek diye düşünüyorum karşındakinden:)
    Hocam otobüste sürekli bakışılan (çift taraflı bir göz trafiği) kız için ne yapılmalı nasıl bir yol izlenmeli

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Usta bu tür bir soruya cevap verip zan altında kalmak valla istemem en iyisini sen bilirsin olayın içinde sen varsın nede olsa. Ama evet ben ilgiyi hissediyorum bir tepki oluşturmam lazım adımı atmam lazım diyorsan öncelikle nazik ol eğlenceli ol ve en önemlisi özgüvenli ol :)
  • Bu şekilde 2 kızla sevgili oldum. Fakat bu şekilde kızlar direk sevgilin falan olmaz yine baya çaba sarf etmen gerekir. Bi tanesiyle otobüsten indiğimde adres sorma bahanesiyle tanışmıştım. Elinde büyük bavul vardı ben de "buraya yeni geldim, öğrenciyim, hem sana yardım edeyim hem de bana çarşıyı gösterirmisin dedim kız da: "olur bende öğrenciyim hangi fakültede okuyorsun" vb vb. dedi sohbet ede ede yürüdük, ayrılırken direk telefon numarasını değil de sosyal medya hesabını istedim. Sonra zamanla sevgili olduk. Diğer kızın da karşısına çıkıp direk biraz konuşabilir miyiz dedim. Tabiki reddetti. Aynı teklifi karşısına çıkıp bir çok kere daha yapınca tamam konuşalım ama sırf sen peşimi bırak diye konuşacağız yanlış anlama dedi. Sonra 2. 3. buluşma geldi sevgili olduk.

Çoğu kız seni beğense bile tanımadığı için çekimser kalıyor. Uğraşman gerekiyor. Hem devir kötü hem de kendilerinin hafif göstermemek için böyle yapıyorlar.

Ama bu anlattıklarım öğrencilik dönemi için yani herkesin genelde eşit olduğu dönem için geçerli. 25-30'dan sonra tipten çok maddi duruma da bakıyorlar. Belli bir yaşı geçmişsen varlıklı olduğunu kıza hissettirmen gerek. 20'li yaşların sonuna doğru kadınlarda aşkın yerini mantık almaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 22 Şubat 2021; 19:20:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bu şekilde 2 kızla sevgili oldum. Fakat bu şekilde kızlar direk sevgilin falan olmaz yine baya çaba sarf etmen gerekir. Bi tanesiyle otobüsten indiğimde adres sorma bahanesiyle tanışmıştım. Elinde büyük bavul vardı ben de "buraya yeni geldim, öğrenciyim, hem sana yardım edeyim hem de bana çarşıyı gösterirmisin dedim kız da: "olur bende öğrenciyim hangi fakültede okuyorsun" vb vb. dedi sohbet ede ede yürüdük, ayrılırken direk telefon numarasını değil de sosyal medya hesabını istedim. Sonra zamanla sevgili olduk. Diğer kızın da karşısına çıkıp direk biraz konuşabilir miyiz dedim. Tabiki reddetti. Aynı teklifi karşısına çıkıp bir çok kere daha yapınca tamam konuşalım ama sırf sen peşimi bırak diye konuşacağız yanlış anlama dedi. Sonra 2. 3. buluşma geldi sevgili olduk.

Çoğu kız seni beğense bile tanımadığı için çekimser kalıyor. Uğraşman gerekiyor. Hem devir kötü hem de kendilerinin hafif göstermemek için böyle yapıyorlar.

Ama bu anlattıklarım öğrencilik dönemi için yani herkesin genelde eşit olduğu dönem için geçerli. 25-30'dan sonra tipten çok maddi duruma da bakıyorlar. Belli bir yaşı geçmişsen varlıklı olduğunu kıza hissettirmen gerek. 20'li yaşların sonuna doğru kadınlarda aşkın yerini mantık almaya başlıyor.

Tipin çok iyidir. Linç edilmediğine dua et

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.