Şimdi Ara

SOKAK ORTASINDA ROTTWEILER DEHŞETİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
2
Favori
8.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmac

Ahaha, adam disari salin evcillestirmeyin demis. Sonra da boyle vahset cigliklari atiyorsunuz. Kopeklerin sosyallesmeleri, zararsiz olmalari icin evcillestirilmeleri gerek, dogaya salinmalari degil.

İnsan da hayvan sinifina girer. Bilimsel olarak bizler de birer hayvaniz ve de ilk atalarimiz gayet ciplak elle hayvan oldurup onlarin cig etlerini yediler. Tipki diger hayvanlar gibi. İnsan sosyallesip daha evcil bir yasama gectiginde de simdi ki gibi olduk. Gerci pek bir sey kaybetmemisiz. Hala hayvan oldurup et yiyoruz. Sokak ortasinda adam olduruyoruz. Hayvan oldurup yakmaktan bahsediyoruz. Evcillestikten sonra savasmayi ogrendik, ogun bugundur savasmadan durmuyoruz.

Sonra da bu rottweilerlarin irkini kurutalim. He benim zekadan, idraktan yoksun vatandasim, he babam.

Valla dışarı salın doğasına bırakın diyen adam bu avcı ve etçil türün insan içinde ne işi var diyede sormuş köpeklerin yaşam alanı ne zaman yerleşim yerleri ve şehirler oldu ki.. Şehrin içinde köpeğin ne işi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Bu konu ancak tartışma çıkarmaya yarar.

Bir kere hayvan severlere laf anlatamazsın. Onlar köpekte kesinlikle suç bulmazlar. Mantıklı düşünme yetisi olmayan bir hayvanın vahşiliğine inanmazlar insanın onu vahşilestirdiğini savunurlar hemen köpeğin hiç bir suçu yoktur masumdur o. Ne kadar hayvan sever varsa sor aynı şeyi söyler hıh o sizden daha iyi bir kere siz onu öyle yaptınız derler hemen.

Şimdi söyle bir durum var bu yazacağım bu işin suçunu hem hayvana hem insana yükler. O köpeğin ağızlıksız dolaştırılması sahibinin sorumsuzluğu burda suç sahibinin derken hemen devamını getiriyorum. Eğer bir canlıya ağızık takılması gerekiyorsa o hayvan vahşi demektir ve buda hayvanın suçudur. Demek ki o hayvan insan toplulukları içinde yetiştirilmemeli kendi doğasında bırakılmalıdır.

O yüzden hayvan severler madem o köpeğin suçsuz olduğunu düşünüyorlar öncelikle beslenmesini engelleyecek hayvanı kendi doğasında bırakacaklar. Hayvanlar oyuncak değildir dogalarına müdahale etmeye hakkımız yok bırakacasınız nasıl bir balık bir kuş doğasında kendi istediği gibi yaşıyorsa o hayvanda yaşayacak alıp vahşi bir hayvanı toplum içine sokmayacaksınız.

Zaten etçil ve avcı bir türün insan içinde ne işi var hala anlamış değilim. Biz onlar için tehdit sayılıyoruz hayvanın doğasında avlanmak var bir kere..

köpek koruma modunda ve dominant olunca yaklaşan her canlıya saldırır... eğitimini düzgün yapsalarmış saldırmazdı... hemen köpeği suçlamayın... eğitemeyen sahibini suçlayın...

Ben demedim mi? Hayvan severler laf anlamazlar Köpek her zaman masum ve suçsuzdur eğer bir suçlu gerekiyorsa o insandır diye..

Hayvan severler öyle bencildir ki bu konuda kendisinden başka her insan ölüp parçalanabilir sorun yok ama onun sevdiği canlıya laf söylenmesini yada zarar verilmesini kabul etmezler. İnsan parçalanabilir sorun yok zaten sahibi suçludur onun o öyle yapmıştır onu.

Yıllardır aynı şeyi söyler durur hayvan severler köpek mi yok canım hiiiççç vahşi değildir zaten etçil ve avcı türde değildir köpekler kökleri otçul dinozorlara kadar dayanır

arıza mısın? Boğalar otçuldur ama saldırgandırlar... sebebsiz saldırdıkları biliniyor... sen iyice saçmaladın...

• quote:

quote:

Ahaha, adam disari salin evcillestirmeyin demis. Sonra da boyle vahset cigliklari atiyorsunuz. Kopeklerin sosyallesmeleri, zararsiz olmalari icin evcillestirilmeleri gerek, dogaya salinmalari degil.

İnsan da hayvan sinifina girer. Bilimsel olarak bizler de birer hayvaniz ve de ilk atalarimiz gayet ciplak elle hayvan oldurup onlarin cig etlerini yediler. Tipki diger hayvanlar gibi. İnsan sosyallesip daha evcil bir yasama gectiginde de simdi ki gibi olduk. Gerci pek bir sey kaybetmemisiz. Hala hayvan oldurup et yiyoruz. Sokak ortasinda adam olduruyoruz. Hayvan oldurup yakmaktan bahsediyoruz. Evcillestikten sonra savasmayi ogrendik, ogun bugundur savasmadan durmuyoruz.

Sonra da bu rottweilerlarin irkini kurutalim. He benim zekadan, idraktan yoksun vatandasim, he babam.

Valla dışarı salın doğasına bırakın diyen adam bu avcı ve etçil türün insan içinde ne işi var diyede sormuş köpeklerin yaşam alanı ne zaman yerleşim yerleri ve şehirler oldu ki.. Şehrin içinde köpeğin ne işi var ?

La senin ne isin var peki sehirde? Sen et yemiyor musun? Hayvan kesip etini yemiyor musun? Sen de avci ve etcilsin iste. Bunu idrak edecek zekadan yoksun musun yoksa?

Bu mantikla icinde milyonlarca sapigin ve katilin dolastigi insan irkini temizlemek lazim. Ama insana beyin de lazim.

Her neyse, sen sokakta gordugun kopege saldir, temizlemeye calis onlari. Yerse. :(

Daha da alintilama mesaji, uzatmayalim. Cik disari, insanligimizi kurtar. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim ülkede serbest anasını satayim, yasaklayacaksın bunları gıcık kapıyorum resmen, küçücük çocuğa üzüldüm vallahi, ailesi olsam sahibine kadar hepsini öldürürdüm yemin ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar
    arıza mısın? Boğalar otçuldur ama saldırgandırlar... sebebsiz saldırdıkları biliniyor... sen iyice saçmaladın...

Arızalı filan değilim. Gayet saldırgan bir tür olan köpekleri savunmanızla dalga geçiyorum o kadar.

Çok açık olan bir şeyi kabul etmiyorsunuz köpek saldırgan bir hayvandır görmedim sanma bak bir önceki cevabında dominant olduğu zamanlarda saldırgandır demişsin bu durumun ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısın?

Bu hayvanların insanların yaşam alanlarına hiç sokulmaması gerekir. Hayvan severler insanların yaşam alanlarına köpek sokmayı bırak birde normal türleri alıp laboratuvar ortamında daha vahşi daha güçlü ve daha saldırgan olmaları için yeni türler üretmişler.

Pitt bu türlerden birisi sanırım konuda adı geçen köpekten haberim yok o kadar bilgili değilim.

Kısacası bu hayvanların insan içine girmesi yanlış yetiştirilmeleri yanlış. Her zaman insanların canını yakacaklar her zamanda karşılık olarak insanlar onları öldürecek bu böyle.

• Bırakın yetiştirmeyi filan.Sizin gibi hayvanları insan hayatından üstün tutanların yaşamaya hakkı yok.
    Bugüne kadar her türlü köpeği gördüm, kendim de pointer besledim.O zamanlar çocuk olduğum için eğitemedim, bu köpeklerden bile vahşi yetiştirmişimdir, tanımadığı herkese saldırır! ama pittbull ve rott gibi değil.Sadece 5m yanına yaklaşıp havlar, hırlar o kadar.Pitbull ve Rott vahşi cinslerdir.Bugüne kadar kaç tane sokak köpeği ya da cins köpek adam öldürdü ya da yüzünü parçaladı ? Çok nadirdir ama size binlerce pitbull saldırı videosu bulabilirim.
  • quote:

La senin ne isin var peki sehirde? Sen et yemiyor musun? Hayvan kesip etini yemiyor musun? Sen de avci ve etcilsin iste. Bunu idrak edecek zekadan yoksun musun yoksa?

Bu mantikla icinde milyonlarca sapigin ve katilin dolastigi insan irkini temizlemek lazim. Ama insana beyin de lazim.

Her neyse, sen sokakta gordugun kopege saldir, temizlemeye calis onlari. Yerse. :(

Önce bir terbiyeni takın. Adam gibi hitap et karşındaki insanlara karşı yok beceremiyorum diyorsan muhattap olma öğrendiğinde gel öyle yazışalım. Hiç bir şey yapamıyorsan bari biraz insan taklidi yap.

Bende avcı ve etçilim ama benim mantıklı düşünebilme yetim var bu hayvanlarda yok hatırlatmama gerek kalmaz diyordum ama sende bunu hatırlayabilecek kadar bile zeka yok gibi.

Ayrıca öyle yazıp yazıp sonra alıntılama diyip kaçmakta senin gibi davasını savunan adama hiç yakışmıyor söylediğin sözün ardında duramayacaksan hiç söyleme.

Köpeklerle ilgili olarak ben zaten mahallemde köpekleri belediyeye toplatıyorum belediye gelip almaz ise kendim öldürüyorum gelip cesedini alıyorlar benim küçük yeğenim var kız kardeşim var vs. vs. acaip hayvanların saldırısına kurban gitmelerini istemem mahallemi temiz tutuyorum rahat ol sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 10 Ekim 2012; 15:19:38 >

• Valla bu olayın iç yüzü nedir bilmiyorum ama bazen suç köpeklerden çok ısırılan taraflarda oluyor.Benim Alman kurdum var, yolda sakin sakin gezdiriyordum çocuğun biri bi evin bahçesinden köpeğin önüne atladı, köpekde sahibini koruma içgüdüsü ile çocuğun üzerine saldırdı, 1-2 yerinden ısırmış sonra mahkemeye filan verdiler, kasımda mahkeme var bakalım kaç tl tazminak girecek.Demem o ki;elalemin bebesi önüne bakmadan ne yaptığını bilmeden hareket ediyor, suç bizde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 10 Ekim 2012; 15:18:54 >
  • quote:

quote:

Önce bir terbiyeni takın. Adam gibi hitap et karşındaki insanlara karşı yok beceremiyorum diyorsan muhattap olma öğrendiğinde gel öyle yazışalım. Hiç bir şey yapamıyorsan bari biraz insan taklidi yap.

Bende avcı ve etçilim ama benim mantıklı düşünebilme yetim var bu hayvanlarda yok hatırlatmama gerek kalmaz diyordum ama sende bunu hatırlayabilecek kadar bile zeka yok gibi.

Ayrıca öyle yazıp yazıp sonra alıntılama diyip kaçmakta senin gibi davasını savunan adama hiç yakışmıyor söylediğin sözün ardında duramayacaksan hiç söyleme.

Köpeklerle ilgili olarak ben zaten mahallemde köpekleri belediyeye toplatıyorum belediye gelip almaz ise kendim öldürüyorum gelip cesedini alıyorlar benim küçük yeğenim var kız kardeşim var vs. vs. acaip hayvanların saldırısına kurban gitmelerini istemem mahallemi temiz tutuyorum rahat ol sen.

Yav he he. :((((

Ahahaha, vahsi bunlarr:(( diye aglayan guruha bak hele.

"Soyunu kurutacaksin, oldureceksin, iki tane sikacaksin."

Hepiniz cok medeniymissiniz, Allah razi olsun. Siz olmasaniz vahsi kurt soyundan gelmelerle olan imtihanimizda insanlik olarak basarisiz olacaktik.

Not: Cok medeni ve dusunme yetisine sahip oldugunu zanneden, kopeklerin vahsetinden yakinan, bu vahsilerin bizim gibi medenilerin icinde ne aradigini soran ama her lafi oldurmek, soyunu kirmak olan insanlarla dalga geciyorum. Baska bir sey degil, valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 10 Ekim 2012; 15:24:38 >

• vahşi köpek yoktur,vahşi sahip vardır.Kim nederse desin
  • quote:

quote:

quote:

Yav he he. :((((

Ahahaha, vahsi bunlarr:(( diye aglayan guruha bak hele.

"Soyunu kurutacaksin, oldureceksin, iki tane sikacaksin."

Hepiniz cok mediniymissiniz, Allah razi olsun. Siz olmasaniz vahsi kurt soyundan gelmelerle olan imtihanimizda insanlik olarak basarisiz olacaktik.

Birader sen ergenmisin nesin yaşın kaç. İki tane düzgün cümle kuramıyor musun ?

Hayatında ilk defa mı tartışmaya giriyorsun ? Nasıl tartışılacağını bilmiyor musun yoksa?

Bir benim yazdığıma bak bir verdiğin cevaba bak nerede benim yazdıklarıma cevap ?

ancak hakaret edeyim küçük düşüreyim derdindesin tartışmayı beceremiyorsan söyle blocklayalım yolumuza bakalım. Az olgun davranın bu ne ya her insan senin fikrinde olmak zorunda mı ?

• Niye sinirleniyorsunuz ki? Tartismayi bilmiyor musunuz yoksa? :(((

Bu arada yazdiklarini okudugumu mu saniyordun?

He, blockluyorum bu arada. Yazdiklarin cok yer kapliyor, mobilden zor oluyor. Medeni yasaminizda mutluluklar. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 10 Ekim 2012; 15:30:48 >
  • beslemesini bilen beslesin ama bazı p*çlerde varki sırf etrafa hava atmak için beslerler. varolan bütün canlıların yaşamaya eşit şekilde hakları vardır. Durduk yerde saldıranları da var ama bildiğim kadarıyla bazıları bölgesini korumak için yaparmış . bizim ordaki köpekler 21.00 dan itibaren sokağı işgal ederler geçilmez durumdadır geçsende peşler ha bunları öldürmekmi asla ancak daha kontrollü olursa sokak hayvanlarına karşı devlet heralde sorun kalmaz..

• Köpek psikolojisinden bile bahseden olmuş . O kızın psikolojisi ne olacak birader.
    Yok vahşi ırk yokmuş bilmeyneymiş.Hadi vahşi ırk yok.Ama herkes biliyor ki bu köpekleri besliyenlerin çoğu saldırgan yetiştiriyor.Gidip süs köpeği gibi beslemiyorlar.Ve sonuç ortada.Ondan dolayı eğiitim bilmemne tamamen saçma yorumlar.

Tabi kendini korumak için besliyeneler var.Memlekette bağ eviden 2 tane köpek vardı komşunun yemeklerı bile birbirini kollıyarak yerlerdı.Kendi bağında adamı yürütmezken dıarıya cıkınca kimseye karışmazdı.Bu tarz tabi olmalı ama şu anda dediğim gibi çoğu şehrin göbeğinde hırçınca yetiştirilen köpekler.Herkesin yasaklanması lazım dediği bunlar.Kusura bakmakyın ama zevk içinse ğger şehrin göbeğinde bu tarz güçlü ve salgırgan yetiştirilirse ölümcül olabilecek köpekler bence yasaklanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 10 Ekim 2012; 15:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Valla bu olayın iç yüzü nedir bilmiyorum ama bazen suç köpeklerden çok ısırılan taraflarda oluyor.Benim Alman kurdum var, yolda sakin sakin gezdiriyordum çocuğun biri bi evin bahçesinden köpeğin önüne atladı, köpekde sahibini koruma içgüdüsü ile çocuğun üzerine saldırdı, 1-2 yerinden ısırmış sonra mahkemeye filan verdiler, kasımda mahkeme var bakalım kaç tl tazminak girecek.Demem o ki;elalemin bebesi önüne bakmadan ne yaptığını bilmeden hareket ediyor, suç bizde oluyor.

Konuda bir saattir söylemeye çalıştığım şeye en iyi örnek bu işte. Bak kendini bile zarar sokmuşsun. Belki köpeğin o çocuğu bir iki ısırıkta bırakmayacaktı parçalayacaktı yine şanslısın.

O hayvanı insan içine sokarsan bu olur işte. Çocuk söz konusu yeri geliyor araba altına da atlıyor zor kurtarıyoruz görmeyebilirler , anlamaz sataşabilirler vs. vs. sen böyle bir bombayı şehre sokarsan daha çok tazminatlar öder çok olaylar yaşarsın işte bu yüzden insanların yaşadığı yerde bu hayvanların işi yok diyorum.

Ayrıca hadi bakıyorsun bari bir ağızlık tak en azından kazaları engellersin.

• pitbull besleyenlerde yumruk kadar beyin yok .

• quote:

Niye sinirleniyorsunuz ki? Tartismayi bilmiyor musunuz yoksa? :(((

Bu arada yazdiklarini okudugumu mu saniyordun?

Cevap veremeyince böyle aşşağılama çabaları ,kaçmak filan tam kaybedenlere göre bir davranış zaten

Seni blocklamaya karar verdim. Seni ciddiye alıp tartışmak bile zaman kaybı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 10 Ekim 2012; 15:37:42 >
  • Yabancı ülkede ısırmışsa bize ne ?
    O köpeğin hiç bir suçu yok bütün suç sahipte değilmi ?

Eee bırakın artık şu masum hayvanlara suç atmayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterrr -- 10 Ekim 2012; 15:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

1-köpekten korkan adam değildir.
    2-vahşi ırk diye bişey yoktur.
    3-köpekler olmasaydı medeniyet buralara gelemezdi.
    4-o köpek sadece biraz oyun istemiş o kadar.
    5-o kızın anası babası nerdeymiş o çocuk köpeğin yanına giderken?

1-köpekten korkan adam değildir.

sen ne diyon pena? adamlık anlayışına hayran kaldım ayrıca seni bir pitbulla aynı kafes içine koyalım yada kuduz bir köpekle ondan sonra millete laf at

medeniyetin gelişmesinde de köpeklerin bir etkisi yok

oyun isteyen köpek ısırmaz üstüne atlar patiler vs

anası babasının yanında ısırmış olabilir

• Vahşi ırk diye birşey yok,vahşi olan köpek değil o köpeğin sahibidir.

Şunu anlama kapasitesi olmayan insan bozuntuları şuraya gelip o salakça genellemelerini kendilerine saklasınlar bi zahmet.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.