Şimdi Ara

Sokak köpeği sahiplendim,önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,Luna isimli bir köpek sahipleneceğim,Lunacık şuanda veterinerde bir hayvansever tarafından veterinere tedavi olması için verilmiş.Hastalığı ise kanlı ishal geçirmiş,tedavisi yapılmış fakat virüsün vücudundan tamamen atılması için 10-15 gün gerekli’imiş bende bir sahibe ihtiyaç duyan köpeği almayı daha doğru olduğunu düşündüm.Kendiside bir sokak köpeği fotoğrafını paylaşacağım.Tek başıma bir apartman dairesinde yaşıyorum en üs
    katındayım,öğrenciyim ve sizdende köpek maması tavsiyeleri,gerekirse ilaç,fiyatları tabikide önemli ama onun iyi olması için ben part timeda çalışabilirim 1 hafta kadar yarın alacağım için cebimde 200 lira gibi bie bütçe var ve daha ne mama yer neyi yemez bilemiyorum.Veteriner Dogchow tavsiye etti ama araştırdığımda iyi olmadığını düşünüyorum.Fikirleriniz nelerdir?

    Şimdiden Teşekkürler😊



    Sokak köpeği sahiplendim,önerileriniz nelerdir?


    Sokak köpeği sahiplendim,önerileriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKasertom -- 29 Haziran 2018; 17:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle bir sokak köpeğine evini açtığın için yüreğinden öpüyorum kardeşim. Parvovirüs çok sinsidir, eve geldikten sonra evini her gün dezenfekte etmeyi ihmal etme ve bir ay kadar başka hayvan alma. Bir pet market sahibi olarak dogchow önermiyorum ama bütçene göre bir mama önerebilirim. Mamadan ziyade ek takviyelere yönelmek her zaman daha iyi neticede kuru mamalar kanserojen yuvası ve sokak köpeklerinin bağışıklığı bir tık daha güçlü bu yüzden beslenmede çeşitlilik yaratabilirsin. İmmuneks tablet verebilirsin bağışıklık için. Onun dışında da kafana takılan ne olursa bana danışabilirsin seve seve yardımcı olurum. Size uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce böyle düşündüğünüz çok teşekkür ediyorum.Ardından veterinerlere güvenmiyorum ve o yüzden foruma yazmak istedim.Sıcak kanlı konuşmanızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.Nerden ucuza alabilirim.Hangi marka alabilirim.İlk köpeğim çünkü araştırdığım kadar biliyorum önerilerde bulunursunuz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mama konusu tamamen bütçeye bağlı ama marka önerisi isterseniz fiyat performans olarak britcare veya prochoice önerebilirim. Ben belki pahalı kalırım ama n11de falan uyguna bulabilirsiniz. Yardımcı olabilirsem olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.