Şimdi Ara

Sokak için Canon RF 28mm-35mm ve 50mm hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 3-4 ay sonra body olarak Canon R50 alacağım. Sokak fotoğrafları çekmek istiyorum, bazen evleri bazen denizi bazen kedileri vs, sokağın içindeki özneleri kısaca.
    Lensimi ise şu anda almak istiyorum, elimde dursun, daha sonra bodyi aldığımda hazır lensim bulunsun elimde, makine zamnı ayrıca lense de bütçe ayırmak istemiyorum.
    28mm-35mm50mm
    Bu 3 lensi arasından hangisini bu amaçlar için tavsiye edersiniz?

(Konuya geçte görseniz cevap verebilirseniz en azından ben almış olsam bile benden sonraki arkadaşlara fikir olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 8 Şubat 2026; 0:14:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tecrübeniz ne boyutta bilmemekle birlikte; yeni başlayanlara eğer prime (sabit odak uzaklıklı) lens tercih edecek ise mümkün olan en geniş açılı olanı seçmesini öneririm. başlangıçta kadraj oluşturmakta zorlanılabilir, karşımda bir konu var ama ben nasıl bir kompozisyon oluştursam kararı hemen o an verilemeyebilir. böyle durumlarda dar açılı objektifler tercih etmek fotoğrafı ıskalamakla sonuçlanabilir. ama geniş açı kullanılırsa daha sonra bilgisayar başında kompozisyonu düzenleme gibi bir imkan elde etmiş olunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.