Şimdi Ara

Şok Şok Şok Silkroad %25 hissesini sattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevoLite

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Kaynak:http://mmoculture.blogspot.com/2010/06/wemade-buys-over-silkroad-online.html

Kaynak diye gösterdiğin yer ücretsiz bir blog sitesi!

Kaynaklar MMO sitelerinde'de mevcuttur kontrol edebilirsin.

Edit: Zaten Silkroad 2 ile ilgili detaylı konu açmıştım, Pay to play olacak diye kesin bir bilgi vardı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

Kaynak:http://mmoculture.blogspot.com/2010/06/wemade-buys-over-silkroad-online.html

Edit: Zaten Silkroad 2 ile ilgili detaylı konu açmıştım, Pay to play olacak diye kesin bir bilgi vardı

Sağlam bir kaynak göster ki doğruluğuna inanalım, gerçi ortak olmuş olmamış bize ne bize bir faydasının olucanı zanetmiyorum

SRO2 çok beklersiniz ortada oyunun adından başka bir şey yokken millet sro2'nin derdine düşmüş durumda ilginç bir durum :)

• SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR NEDEN HERKEZ AYRI BİR YOUN GELCEKMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜYOR NDEEN YENİ Bİ LEGNED GELCEĞPİNİ İHTİMALİNİ HESAPLAMIYORSUNUZ SPEKİLASYON YAPMAYIN ! ADAMLAR AYRI SRO GELCEK DEMİYOR SADECE GELİŞTİRİCEK DİYOR SİTEYİ İYİ OKUN DELİNİ BİRİ KUYUYA TAŞ ATIYOR 40 AKILLI ÇIKARAMIYOR ! OYUN GELİŞTİRİLECEK AYRI CLİENT DİYE BİR ŞEYT OKUYAN VARSA İLETSİN BİZE ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hılmı

SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR NEDEN HERKEZ AYRI BİR YOUN GELCEKMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜYOR NDEEN YENİ Bİ LEGNED GELCEĞPİNİ İHTİMALİNİ HESAPLAMIYORSUNUZ SPEKİLASYON YAPMAYIN ! ADAMLAR AYRI SRO GELCEK DEMİYOR SADECE GELİŞTİRİCEK DİYOR SİTEYİ İYİ OKUN DELİNİ BİRİ KUYUYA TAŞ ATIYOR 40 AKILLI ÇIKARAMIYOR ! OYUN GELİŞTİRİLECEK AYRI CLİENT DİYE BİR ŞEYT OKUYAN VARSA İLETSİN BİZE ...

Keşke öyle olsa ama yeni bir oyun çıkartılacak, oyun motorunun tanıtımını bekliyorduk, bir kaç ay önce bir fuarda tanıtımını yapmışlardı, hatta bu forumda konusu vardı belki hatırlayan arkadaşlar vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağlam bir kaynak göster ki doğruluğuna inanalım, gerçi ortak olmuş olmamış bize ne bize bir faydasının olucanı zanetmiyorum

SRO2 çok beklersiniz ortada oyunun adından başka bir şey yokken millet sro2'nin derdine düşmüş durumda ilginç bir durum :)

Bu tür bilgiler MMO blog olsun news olsun bu tür sitelerde genellikle paylaşılıyor.
    Resmi sitede bu bilgiyi yayınlanmasına gerek duymamışlar belli.

Artık insanlar sıkıldı ve gerçekten bu oyuna iyi para yatıran oyuncular var, herkesin istedigi zaten büyük bir degişiklikti, ondan insanlar privatelere filan gider oldu, yada oyundan sıkılmalar... P2p olması muazzam birşey heleki char yapımı hakkın zengin bir içerige sahip olursa (benim düşüncem bu) burdan isrodan daha fazla ilgi çekeceği kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: hılmı

SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR NEDEN HERKEZ AYRI BİR YOUN GELCEKMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜYOR NDEEN YENİ Bİ LEGNED GELCEĞPİNİ İHTİMALİNİ HESAPLAMIYORSUNUZ SPEKİLASYON YAPMAYIN ! ADAMLAR AYRI SRO GELCEK DEMİYOR SADECE GELİŞTİRİCEK DİYOR SİTEYİ İYİ OKUN DELİNİ BİRİ KUYUYA TAŞ ATIYOR 40 AKILLI ÇIKARAMIYOR ! OYUN GELİŞTİRİLECEK AYRI CLİENT DİYE BİR ŞEYT OKUYAN VARSA İLETSİN BİZE ...

haklı daha bu oyunu tam anlamıyla oturtamamışken diğerini neden çıkarsınlar

• @Lurtz Uruk Hai bu tür bilgilerin nerde paylaşıldığını sormadım yada resmi sitede neden yok demedim sadece güvenilir bir kaynak göster dedim herhalde beni yanlış anladın. Ben hisselerini satıp satmadıkları ile ilgilenmiyorum beni alakadar eden bir durum değil, sadece kaynak diye verdiğin link'e güvenmiyorum.
  • quote:

@Lurtz Uruk Hai bu tür bilgilerin nerde paylaşıldığını sormadım yada resmi sitede neden yok demedim sadece güvenilir bir kaynak göster dedim herhalde beni yanlış anladın. Ben hisselerini satıp satmadıkları ile ilgilenmiyorum beni alakadar eden bir durum değil, sadece kaynak diye verdiğin link'e güvenmiyorum.

MMO Siteleri dışında verebileceğim bir kayak yok kusura bakma lütfen.
  • Umarım yeni bir silkroad çıkmaz.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

@Lurtz Uruk Hai bu tür bilgilerin nerde paylaşıldığını sormadım yada resmi sitede neden yok demedim sadece güvenilir bir kaynak göster dedim herhalde beni yanlış anladın. Ben hisselerini satıp satmadıkları ile ilgilenmiyorum beni alakadar eden bir durum değil, sadece kaynak diye verdiğin link'e güvenmiyorum.

Şakamı bu?

quote:

Dışında başka bir link verip kaynak göstermedin, mmositeleri dışında kaynak gösteremem diyorsun.

Kaynak diye verdiğin yerde ücretsiz blog sayfası oluşturması 5 dakkika sürmez

• Şu Joymax iki eliyle bi Glavie'yi doğrultamayan bi şirket, ortak almaları iyi olmuş bence.
    Silkroad2 bence şuanki sro'nun tamamlanmış hali olacak diye düşünüyorum, hani şu oyunda bi ton eksik var kimse farkında değil.
    Herkez charlarını cici yapma peşinde ayda bi avatar çıkarıyolar çocuklar gibi seviniyo millet, neymiş peri olmuş, şeytan olmuş, melek olmuş falan evcilik mi oynuyoruz yaf. bence oyunun içeriği çok zayıf böyle şeylerle kapatıyolar. oyunun grafik motoruna falan ihtiyacı yok bence mmo oyununda fazlası zarar zaten..

doğru dürüst görevler istiyoruz
    şu b.tTan kurtarın bizi
    silkroad2 crowded olmasın
    parayı veren düdüğü çalmasın
    adaletli olsun
    AVATAR FALAN İSTEMİORM CİX OYUN İSTEMİORUM
    adam gibi yapın şu Silkroad 2 'yi
    hadi koreli koçlarım göreyim sizi...

• quote:

quote:

quote:

Şakamı bu?

quote:

Dışında başka bir link verip kaynak göstermedin, mmositeleri dışında kaynak gösteremem diyorsun.

Kaynak diye verdiğin yerde ücretsiz blog sayfası oluşturması 5 dakkika sürmez

Buyrun sizin için 3 tane kaynak veriyorum, özellikle japonya ve kore nin en çok görüntülenen mmo sitelerinden ,

http://sgame.jp/?m=pc&a=page_o_news&catecd=4&datacd=4747
    http://mediajam.info/topic/1314970
    http://news.dubu.com.cn/201006/14821.shtml

Edit: Daha fazla istiyorsanız tekrar yollarım önemli değil, kaynak bol

• hani hayaller satın alınamaz falan diye açıklama yapmışlardı oyunu almak isteyen microsofta :D
  • vadaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

hani hayaller satın alınamaz falan diye açıklama yapmışlardı oyunu almak isteyen microsofta :D

O zamanlar premium yoktu,avatar yoktu,devil spirit yoktu,kumar makinası yoktu.Bu joymax varya para için ne varsa satar.

Joymaxın çalışma prensibi.
    1-PARA
    2-PARA
    3-PARA
    4-PARA
    5-DAHA ÇOK PARA
    .
    .
    .
    .
    .
    9999- MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ. (Az kaldı bekleyin geliyor)

Ayriyetten 7-8 aydır silkroad oynamayan biri olarak.Silkroad2 p2p olarak açılmazsa.Hiçbirşey değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 13 Haziran 2010; 12:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

quote:

hani hayaller satın alınamaz falan diye açıklama yapmışlardı oyunu almak isteyen microsofta :D

O zamanlar premium yoktu,avatar yoktu,devil spirit yoktu,kumar makinası yoktu.Bu joymax varya para için ne varsa satar.

1-PARA
    2-PARA
    3-PARA
    4-PARA
    5-DAHA ÇOK PARA
    .
    .
    .
    .
    .

Ayriyetten 7-8 aydır silkroad oynamayan biri olarak.Silkroad2 p2p olarak açılmazsa.Hiçbirşey değişmez

adam babasının hayrına yapmıyor tabiki para diyecek. Ne kadar çok para o kadar iyi hizmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

quote:

1-PARA
    2-PARA
    3-PARA
    4-PARA
    5-DAHA ÇOK PARA
    .
    .
    .
    .
    .

adam babasının hayrına yapmıyor tabiki para diyecek. Ne kadar çok para o kadar iyi hizmet.

Bu oyun zaten artık wow gibi birşey parasız zevk olmanın olasılığı yok .

• Aynen katılıyorum artık oyun paralı diyebiliriz.
  • Bu silkroad2 davaları yenı serverı gelmesını etkılıyor heralde belkı de hiç gelmıcek yenı server.
    Yeni server yerıne yenı oyun silkroad2 çıkaracaklar kım bılır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.