Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK ! Şekip Mosturoğlunun Tapeleri MONTAJMIŞ ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intelligence Cube

    Şike Davası: Mahkeme Başkanı' nı tapelerdeki kayıtlarla iddianame de ki yazılanlar birebir aynıdır, sadece Şekip Mosturoğlu-Sami Dinç görüşmesinde "kuzen" yerine "kuzey" yazılmıştır demiş, medya hemen üzerine atladı, manşetler: Şekip Mosturoğlu Tapesi Montaj Çıktı. Sizin objektifliğinizi sevsinler...

    bu yazışma nerede çıkmış kaynak nedir?
  • Ne olacak bu anonsların hali.
  • la bi harf miydi derdiniz

    uefa yı bekleyin siz. boşverin burdaki mahkemeyi şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    quote:

    Orijinalden alıntı: chris martin

    Yahu arkadaşlar Fb'lli avukatlar bile bu olayı bu kadar abartmadı, onlar daha çok Ts'lilerin verdiği ifadelerde çelişki yakalmaya çalışıyor siz hala ses kaydının içeriği yazıya geçirilirken yapılmış olan (büyük ihtimalle) 1 tane maddi hatanın üstünde bu kadar duruyorsunuz. Ts'lilerin ifadelerini eleştirseniz gene bi şey demeyecğeim de; ben bu konuda cidden bir sorun göremiyorum; sanki Ş. Mosturğlu-Sanmi Dinç konuşması tüm iddianamenişn temeliydi de, şimdi uyumsuzluk çökünce iddianame mi çöktü?

    mahkeme heyeti bile " başı sonu ortası kırpılarak koyulmuş " derken sen nasıl ufak bir hata diyebiliyorsun onu anlayamıyorum ben. Adamların açığı işte. Bulduk konuşuyoruz. Sen niye kendini avukata soyundurdun da adamların kasti yaptığı şeyi savunuyorsun onu açıkla daha iyi. De ki polisi severim feneri sevmem onlar yaptıysa hata fener yaptıysa suçtur diye. Bunu de üstüne gelmesin kimse.

    Arkadaşım savcının her dediğine tamam deselerdii, hakimlere gerek kalmazdı.Savcı kendini savını desteklemek için iddianameyi yazar, hakimde karar verir.Kendini de basit birşekilde savunur, uzun tapeyi değil anlatılmak isteneni yazdım diyebilir.Ve uzun tapeleri okuduğunda da eğer o anlam çıkıyorsa haklıdır.
    Neyin tartışması bu zaten iddianamenin yanında tam tapeler yargının eline geçiyor..Zaten haksız yere şekip mosturoğlu hakkında iddialar olsa hakim suçlamaları düşürür onun hakkında.




  • Balyoz davasınıda 2003 yılına ait belgeler office 2007 kullanılarak yapılırken nasıl hata yapıldı ise

    bu iddanamede de ufak yanlışlıklar olabilir arkadaşlar.

    biraz sakin yahu
  • Yazık la bunlara
    Sizde bizim gibi uzaktan baksanız olaya ne kadar komik durama düştüğünüzü görürsünüz.
    Yöneticilerinize (başına sizi kurtarsın diye getirtilen) TFF ceza verdi, mahkeme başkanınızı içeride tutuyor, uefanın cezası eli kulağında, oyuncularınız kacacak klup arıyor hala komploymuş diye seviniyorsunuz.
    Biraz açın gözlerinizi biraz objektif olun yaw, bizde seviyoruz takımımızı ama yanlışa yanlış diyoruz, Galatasaray'a yıllardır beklediği stadı yapan adam (Adnan polat) nerdeyse stada giremiyor, haline bakın. Takım desteklemek yanlışı desteklemek değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malumatfuruş

    quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    quote:

    Orijinalden alıntı: malumatfuruş

    quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    kenan basaran
    ‏@qbasaran

    Şekip mosturoglu'nun tapesi montaj haberi yanlış..

    Olay su: hakim ses kayıtlarıyla yazılı tanelerin bire bir aynı olduğunu, sadece bir mosturoglu'nun-dinç görüşmesinde 'kuzen' yerine 'kuzey'

    yine mi yanlış anons


    şu an bir yanlış anons durumu yok

    kenan başaran davayı en başından beri adliyede takip eden, aziz yıldırım'ı destekleyen bir gazeteci.

    o bile montaj olayının yalan olduğunu yazmış daha nasıl yanlış anons olacak acaba?

    bir çok kişi de var yazmış şimdi kime inanalım

    işin aslı şu... birçok kişi toplumu yanlış yönlendirmek adına pireyi deve yapıyor.

    aziz yıldırım destekçisi, fenerbahçeli, davayı adliyeden izleyen kenan başaran olayın aslını açıklamış oldu. yalan söyleyecek hali yok adamın, diğer twitlerine de bakabilirsin.




  • Bu haberler FB medyası tarafından bilinçli şekilde pompalanan yalan haberler. Örne bir önceki duruşmada Manisa Başkanı Kenan Yaralı TS bize teşvik teklifinde bulundu diye çarşaf çarşaf haberler yapıldı, sonra Hikmet Karaman, Kenan Yaralı hepsi çıkıp yalanladı.

    Anlayacağınız yazık oluyor FB taraftarına
  • Mosturoglu ile de konuştum. Montaj yok.. Dediğim olay: kuzen-kuzey ..

    https://twitter.com/qbasaran/status/207446236763144193

  • quote:

    Orijinalden alıntı: McSlaty

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doktor.Z

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rem0te

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doktor.Z

    Her şey komplo. Şike filan yok.
    Fenerbahçeye tazminat ödensin, aziz yıldırımdan özür dilensin, dava üzerinde aylarca emek veren polisler içeriye atılsın, yargılamayı yapan hakimler yakılsın.


    Ya bi susta git işin gücün provakatörlük

    Sizin işinize gelmeyen mesajlar provokayon oluyor değil mi ?
    Hep fenerden yana yazılacak, hep şike yok denilecek, cemaat komplo kurdu denilecek. O zaman hiç sorun yok.

    Farklı yorumlar okumaya tahammülün yoksa fener taraftar forumlarına doğru yolculuğa başlayabilirsin.


    3 temmuz sürecinden sonra hiçbir gazete medya basın Fb'nin haklarını savunmadı.

    Eğer savundu dersen sadece kendini kandırırsın.
    yukarda o söylediklerini hiçbir gazete veya medya söylemedi.
    Daha yeni yeni taş çatlasın 1 ay filan oluyor cemaat, komplo, ele geçirme gibi söylemler basın tarafından söylenmeye başlandı.

    Bunun olmasıda gayet normaldi çünki şike diye açıklanan belgeler , montaj diye sunulan belgeler yalan dolan çıkınca / çıkmaya başladıgında söylediler.


    Mahkeme başkanı montaj var diyor. Gs'li bi kaç şahıs çıkmış yalan diyor.

    Daha bu yorumun üstüne ne diyelim Gözünü sevdigiminin

    Neden savunsun ?
    Şike yaptığı şüphesi olana neden sahip çıksın ?
    Savunacak olan şüpheli olandır, o da fenerbahçedir ve zaten avukatları, taraftarları, yöneticileri maşallah her türlü komplo senaryoları ile savunuyor. Herkes sizi savunacak diye bir kural mı var ?
    Şu anda futboldan men yasağı alan yöneticileriniz neden aldı ? başkanınız neden içeride ?
    Fanatikliği bırakıp azıcık salim kafayla düşünseniz doğruyu göreceksiniz.
    Ama ben şundan eminim ki aynen şu anda ceza alan yöneticilerinizde olduğu gibi sanki hiç bir şey yokmuş gibi aldırmayan tavırlarınız aziz yıldırım ceza aldığında da devam edecek, her şeye bir kılıf bulacaksınız.
    Ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz, bizler ise saizlerin bu durumuna üzülüyoruz.
    Ve keşke zararınız sadece kendinize olsa. Türk futbolunu mahvettiniz, yerin dibine batırdınız. Hele uefa fifa gibi bir yerlerden sizin yüzünüzden sizin dışınızda olan herhangi bir takıma yasak gelirse o zaman hangi yüzle yazacaksınız merak ediyorum.




  • hocam olayları çarpıtmayın şu anda kimse cezalı durumda değil tutuklu yargılama ve tutuksuz yagılananlar mevcut he hakim çıkar der suçludur ozaman ne yazarsanız yazın.
    şuanda dışarıdakiler aklandımı sanıyosunuz siz bugünkü davada ozaman sadrinin şakarın tayfurun felan ne işi var neden sadriyede çapraz sorgu yapılıyor.
    mahkeme daha sonuçlanmamıştır sonuçlanınca suçlu çıkanlar cezasını çeker...adamlar içerde diye direk ceza almış diyenlere yazıyorum. Kaç yıl ceza almışlar ozaman açıklasınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doktor.Z

    Her şey komplo. Şike filan yok.
    Fenerbahçeye tazminat ödensin, aziz yıldırımdan özür dilensin, dava üzerinde aylarca emek veren polisler içeriye atılsın, yargılamayı yapan hakimler yakılsın.


  • bu da bir başka fb'li ve a.yıldırım destekçisi gazeteci sedat kaya'dan alıntı, hala inanmayan varsa...

    quote:

    Şekip Mosturoğlu'nun tapelerinde montaj var diyen resmen FB taraftarını sazan yerine koymaya çalışıyor..Sazan olmayın.


    https://twitter.com/SEDATKAYA_1/status/207449537932038146
  • Kendimi çok zor tutuyorum gerçekten, bu insanların hakkında ağzımı açığ günaha girmek istemiyorum gerçekten değmezler, birde ortaya cıkıp sadece bir tape yanlış demeleri yok mu komedi gibi. Arkadaşım senin hakkında bir tane montajlanmış tape hazırlanır ömrün boyunca hapiste kalırsın bunun 1i 2si olur mu Allah aşkına ?
    lütfen renkleri çıkartın üzerinizden insani yönden düşünün, Mosturoğlunun oğlu üni sınavlarına hazırlanıyor mesela ve babası hakkında bu kadar suclama var,hadi onu bırak intihar etti diye bütün gazeeteler manşetlere taşıdı. Şimdi soruyorum sizlere:siz o çocugun yerinde olsanış içiniz sızlamaz mıydı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

    Kendimi çok zor tutuyorum gerçekten, bu insanların hakkında ağzımı açığ günaha girmek istemiyorum gerçekten değmezler, birde ortaya cıkıp sadece bir tape yanlış demeleri yok mu komedi gibi. Arkadaşım senin hakkında bir tane montajlanmış tape hazırlanır ömrün boyunca hapiste kalırsın bunun 1i 2si olur mu Allah aşkına ?
    lütfen renkleri çıkartın üzerinizden insani yönden düşünün, Mosturoğlunun oğlu üni sınavlarına hazırlanıyor mesela ve babası hakkında bu kadar suclama var,hadi onu bırak intihar etti diye bütün gazeeteler manşetlere taşıdı. Şimdi soruyorum sizlere:siz o çocugun yerinde olsanış içiniz sızlamaz mıydı ??

    arkadaş tapenin montajlanması ayrı bir şey, 1 harfin yanlış geçirilmesi ayrı şey. şu konuda bile insanların hangi noktaya geldiğine bakar mısın? resmen bir yerden usulsüzlük yakalasak da davanın boş olduğunu ispat etsek diye uğraşıyorsunuz.

    tapeler montajlanmış, konuşmaları emniyet üretmiş vs diyerek ortada hiçbir şey yokmuş demeye getiren, fenerbahçe taraftarını yanlış yönlendiren insanlar var. bunların gazına gelmeyin artık. bak sizin gazetecileriniz bile bu insanları yalanlıyor, biraz araştırmayı bilin. her gördüğünüzü kayıtsız şartsız kabul etmekten vazgeçin.




  • Ya zaten bir kaç kişinin mecbur kellesi gidecekti, bu kişiler kurban ilan edildiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

    Kendimi çok zor tutuyorum gerçekten, bu insanların hakkında ağzımı açığ günaha girmek istemiyorum gerçekten değmezler, birde ortaya cıkıp sadece bir tape yanlış demeleri yok mu komedi gibi. Arkadaşım senin hakkında bir tane montajlanmış tape hazırlanır ömrün boyunca hapiste kalırsın bunun 1i 2si olur mu Allah aşkına ?
    lütfen renkleri çıkartın üzerinizden insani yönden düşünün, Mosturoğlunun oğlu üni sınavlarına hazırlanıyor mesela ve babası hakkında bu kadar suclama var,hadi onu bırak intihar etti diye bütün gazeeteler manşetlere taşıdı. Şimdi soruyorum sizlere:siz o çocugun yerinde olsanış içiniz sızlamaz mıydı ??

    arkadaş tapenin montajlanması ayrı bir şey, 1 harfin yanlış geçirilmesi ayrı şey. şu konuda bile insanların hangi noktaya geldiğine bakar mısın? resmen bir yerden usulsüzlük yakalasak da davanın boş olduğunu ispat etsek diye uğraşıyorsunuz.

    tapeler montajlanmış, konuşmaları emniyet üretmiş vs diyerek ortada hiçbir şey yokmuş demeye getiren, fenerbahçe taraftarını yanlış yönlendiren insanlar var. bunların gazına gelmeyin artık. bak sizin gazetecileriniz bile bu insanları yalanlıyor, biraz araştırmayı bilin. her gördüğünüzü kayıtsız şartsız kabul etmekten vazgeçin.

    HAKİM : "Şekip Mosturoğlu'nun tapesindeki konuşmaların başı, sonu, ortası kırpılarak iddianame'ye konulmuştur."




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reelnumber

    quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

    Kendimi çok zor tutuyorum gerçekten, bu insanların hakkında ağzımı açığ günaha girmek istemiyorum gerçekten değmezler, birde ortaya cıkıp sadece bir tape yanlış demeleri yok mu komedi gibi. Arkadaşım senin hakkında bir tane montajlanmış tape hazırlanır ömrün boyunca hapiste kalırsın bunun 1i 2si olur mu Allah aşkına ?
    lütfen renkleri çıkartın üzerinizden insani yönden düşünün, Mosturoğlunun oğlu üni sınavlarına hazırlanıyor mesela ve babası hakkında bu kadar suclama var,hadi onu bırak intihar etti diye bütün gazeeteler manşetlere taşıdı. Şimdi soruyorum sizlere:siz o çocugun yerinde olsanış içiniz sızlamaz mıydı ??

    arkadaş tapenin montajlanması ayrı bir şey, 1 harfin yanlış geçirilmesi ayrı şey. şu konuda bile insanların hangi noktaya geldiğine bakar mısın? resmen bir yerden usulsüzlük yakalasak da davanın boş olduğunu ispat etsek diye uğraşıyorsunuz.

    tapeler montajlanmış, konuşmaları emniyet üretmiş vs diyerek ortada hiçbir şey yokmuş demeye getiren, fenerbahçe taraftarını yanlış yönlendiren insanlar var. bunların gazına gelmeyin artık. bak sizin gazetecileriniz bile bu insanları yalanlıyor, biraz araştırmayı bilin. her gördüğünüzü kayıtsız şartsız kabul etmekten vazgeçin.

    HAKİM : "Şekip Mosturoğlu'nun tapesindeki konuşmaların başı, sonu, ortası kırpılarak iddianame'ye konulmuştur."

    Bırak dostum ya ben insani açıdan düşünün renklerinizi çokartın diyorum adam karşıma fanatizm ile çıkıyor, doğru dürüst düşünen kimse yok herkes feneri yok etmek derdinde, hakimin dediği lafa bile yalan haber diyorlar ya artık pes !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reelnumber

    quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

    Kendimi çok zor tutuyorum gerçekten, bu insanların hakkında ağzımı açığ günaha girmek istemiyorum gerçekten değmezler, birde ortaya cıkıp sadece bir tape yanlış demeleri yok mu komedi gibi. Arkadaşım senin hakkında bir tane montajlanmış tape hazırlanır ömrün boyunca hapiste kalırsın bunun 1i 2si olur mu Allah aşkına ?
    lütfen renkleri çıkartın üzerinizden insani yönden düşünün, Mosturoğlunun oğlu üni sınavlarına hazırlanıyor mesela ve babası hakkında bu kadar suclama var,hadi onu bırak intihar etti diye bütün gazeeteler manşetlere taşıdı. Şimdi soruyorum sizlere:siz o çocugun yerinde olsanış içiniz sızlamaz mıydı ??

    arkadaş tapenin montajlanması ayrı bir şey, 1 harfin yanlış geçirilmesi ayrı şey. şu konuda bile insanların hangi noktaya geldiğine bakar mısın? resmen bir yerden usulsüzlük yakalasak da davanın boş olduğunu ispat etsek diye uğraşıyorsunuz.

    tapeler montajlanmış, konuşmaları emniyet üretmiş vs diyerek ortada hiçbir şey yokmuş demeye getiren, fenerbahçe taraftarını yanlış yönlendiren insanlar var. bunların gazına gelmeyin artık. bak sizin gazetecileriniz bile bu insanları yalanlıyor, biraz araştırmayı bilin. her gördüğünüzü kayıtsız şartsız kabul etmekten vazgeçin.

    HAKİM : "Şekip Mosturoğlu'nun tapesindeki konuşmaların başı, sonu, ortası kırpılarak iddianame'ye konulmuştur."

    kardeşim şaka gibisiniz yemin ediyorum.

    şekip mosturoğlu'na da mı inanmayacaksın peki? :)

    quote:

    Sekip Mosturoglu ile konustum. Tapelerde kirpilma falan yok dedi. Sadece bir kelime yanlis yazilmis dedi.


    https://twitter.com/chemedya/status/207449068115460096

    ok?

    bir kere de yanlış anladığınızı kabullenin yahu, ne var bunda insanlık suçu mu? hala ısrarla garip garip şeyler yazıyorsunuz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    quote:

    Orijinalden alıntı: reelnumber

    quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

    Kendimi çok zor tutuyorum gerçekten, bu insanların hakkında ağzımı açığ günaha girmek istemiyorum gerçekten değmezler, birde ortaya cıkıp sadece bir tape yanlış demeleri yok mu komedi gibi. Arkadaşım senin hakkında bir tane montajlanmış tape hazırlanır ömrün boyunca hapiste kalırsın bunun 1i 2si olur mu Allah aşkına ?
    lütfen renkleri çıkartın üzerinizden insani yönden düşünün, Mosturoğlunun oğlu üni sınavlarına hazırlanıyor mesela ve babası hakkında bu kadar suclama var,hadi onu bırak intihar etti diye bütün gazeeteler manşetlere taşıdı. Şimdi soruyorum sizlere:siz o çocugun yerinde olsanış içiniz sızlamaz mıydı ??

    arkadaş tapenin montajlanması ayrı bir şey, 1 harfin yanlış geçirilmesi ayrı şey. şu konuda bile insanların hangi noktaya geldiğine bakar mısın? resmen bir yerden usulsüzlük yakalasak da davanın boş olduğunu ispat etsek diye uğraşıyorsunuz.

    tapeler montajlanmış, konuşmaları emniyet üretmiş vs diyerek ortada hiçbir şey yokmuş demeye getiren, fenerbahçe taraftarını yanlış yönlendiren insanlar var. bunların gazına gelmeyin artık. bak sizin gazetecileriniz bile bu insanları yalanlıyor, biraz araştırmayı bilin. her gördüğünüzü kayıtsız şartsız kabul etmekten vazgeçin.

    HAKİM : "Şekip Mosturoğlu'nun tapesindeki konuşmaların başı, sonu, ortası kırpılarak iddianame'ye konulmuştur."

    kardeşim şaka gibisiniz yemin ediyorum.

    şekip mosturoğlu'na da mı inanmayacaksın peki? :)

    quote:

    Sekip Mosturoglu ile konustum. Tapelerde kirpilma falan yok dedi. Sadece bir kelime yanlis yazilmis dedi.


    https://twitter.com/chemedya/status/207449068115460096

    ok?

    bir kere de yanlış anladığınızı kabullenin yahu, ne var bunda insanlık suçu mu? hala ısrarla garip garip şeyler yazıyorsunuz...

    kim konuşmuş şekip mosturoğlu ile. sen mi konuştun yoksa?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.