Şimdi Ara

şok şok killzone 2 45 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şok şok.. killzone 2 için 45 ytl verebilirim ..ki temiz ve kutu kitapçık herşeyi eksiksiz olması koşulu ile ,İstanbul içi elden verilebilecek bir 45 ytl param var..ne kargo parası nede bundan 5 para yukarı veremeyeceğim..ilgilenenlere duyurulur..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Verme arkadaşım , "0" oyun fiyatları 75 liraya düşmüş iken kıytırık oyunlarına 50-60 lira isteyenlere inat. 45 ten yukarı verme.
  • Referans : Allah korkusu ama ilan açarken o korku yok heralde. Umarım bulamazsın.
  • ne alaka üstad..mevcut param bu.verebileceğimde..bunun Allah c.c korkusu ile ilgisi nedir Allah aşkına?elinizde vardır.bu fiata satmazsınız olur biter..nickinize bakarak bende sizin düzgün biryere yerleşemediğinizi söylesem sanırım size tam karşılık olur ..teklifim hala geçerlidir.satmak isteyen beri gelsin..

• başlık yanıltıcı, sanki kz2'yi 45 liraya satıyormuşsun gibi, bilerek yaptığın belli ama amacını anlayamadım..
  • Allah korkusuyla ne alaka bende anlamadım
  • 50tl.ye açılmamış jelatininde verebilirim:D 4tl kargo parası var o da zaten çarşıya çıkacağın yol parası kapına kadar gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana sadece kitapçığını 20 liraya verebilirim,1.sınıf kuşe kağıda baskılı tamamı resimli
  • quote:

Orijinalden alıntı: narutoninja
    Sana sadece kitapçığını 20 liraya verebilirim,1.sınıf kuşe kağıda baskılı tamamı resimli

Bende kutusunu 15 tl'ye verebilirim, 10 lira'yada oyun Cd'sini buldu mu tamamdır:))))
  • ninjalar dragonlar..siz ikiniz birleşinde gelin uleeen .araya bir bd sıkıştırırız artık...hehe....

• ya bu arada foruma biraz bakınırken tevaffuk eseri birşeyler gördüm. bu narutoninja nickli arkadaşın dişe dokunur hayırlı bir mesaj yada birşey alıp sattığına dair hiçbirşey göremedim aslında.bakın bunlarda örnekler..
    http://forum.donanimhaber.com/m_34958148/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_34957328/tm.htm
    birde benim konu var tabiki..tamam konu biraz absürd,lakin bu eleman kanımca kaale alınacak biri değil..bunu buraya sadece kendisinin bilmesi için yazıyorum.
    forumda epey alışverişim olmuştur.ancak böyle boş beleş adamların forumu kirletmesi,ne bileyim işte, beni biraz düşündürüyor.eleman ile bir zorum yok aslına bakarsanız..mesajlarıda inanın tesadüfen gördüm..3-4 ilana baktım,2 si yukarıdaki mesaj ve naruto kardeşimiz ile ilgili..rütbe istiyorsan..alışveriş yap..her ilana boş mesajlar atma..makaraya eywallah.benim ilanda makara başlıklı.ancak ciddi bir ilandır..bunlara dikkat edelim arkadaşlar.makara evet,zevzeklik hayır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_snake -- 6 Ekim 2009; 20:09:18 >

• Sevgili forum sakini;senin açtığın ilan, asıl o kadar zevzek ki Türk Dil Kurumu bu ilanı görse çıkaracağı ilk Türkçe sözlükte zevzek kelimesinin tam karşısına senin bu ilanını koyardı emin ol
    Her neyse sana hayırlı alışlar dilerim alacağım bir şey olursa fiyatı uygunsa alırım ben de zaten.Birbirimizi kırmadan hayırlı alışlar satışlar olması dileğiyle biraz makaranın kimseye zararı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: narutoninja

Sevgili forum sakini;senin açtığın ilan, asıl o kadar zevzek ki Türk Dil Kurumu bu ilanı görse çıkaracağı ilk Türkçe sözlükte zevzek kelimesinin tam karşısına senin bu ilanını koyardı emin ol
    Her neyse sana hayırlı alışlar dilerim alacağım bir şey olursa fiyatı uygunsa alırım ben de zaten.Birbirimizi kırmadan hayırlı alışlar satışlar olması dileğiyle biraz makaranın kimseye zararı olmaz

• sevgili old snake açtığın başlık hem yanıltıcı hemde kullandığın uslüp çirkin...hani insanın elinde varsa bile satacağı gelmiyor..beş para vermem derken sanada kimse oyununu vermek zorunda diğil..şuraya güzel bi şekilde yazsan belki teklif gelirdi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.