Şimdi Ara

ŞOK,ŞOK;FLAŞ,FLAŞ SONYERICSSON W800i 12 AĞUSTOS'TA SADECE TEKNOSA'LARDA VE GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 12 agustos'ta sonyericsson w800 satısa sunuluyor,fiyatını bilmiyorum ama world ve maxımum kartı olanlar pesın fıyatına 10 taksıtle dıger kartlarla ıse pesın fıyatına 3 taksıtle garantılı olarak alabıleceksınız. O tarıhte gıdıp cıhazı ınceleyebılırsınız.duydugum kadarıyla garantılı olarak satacak ılk satıs noktasıymıs,ıthalatcı fırma ozel olarak ıthalatını gerceklestırmıs teknosa ıcın.amacım sadece yardımcı olmak beyler.

• arkadaslar lutfen dengesız yorumlar yapmayalım sımdıden soyleyeyım de.amacımız bırbırımızı bılgılendırmek ben duyduklarımı aynen sıze aktardım.umarım yardımcı olabılmısımdır.
  • sadece teknosa olur mu? genpada da var!
  • Ama emin olmadığın şey için sanki forumda konuyla ilgisi olan topik yokmuş gibi şok şok ...
    diye topik açmanında anlamı yok dimi.
    D&Rlar satacak.Genpa resmi ithalatçısı ,www.genpatech.com.tr satacak.Kimbilir daha nereler satar.
  • al işte dakika 1.ben dengesız yorum yapan arkadaslar yuzunden su foruma gırmek bıle ıstemıyorum.ben sadece bılgılendırme amaclı yazdım dostum nasıl yazacagımı sıze sormuyorum okuyun delıkanlı gıbı yorum yapın laf olsun mesaj sayım dolsun rutbem artsın derdıne mı?gırdınız.gereksiz seyler yazıp yormayın kendını lutfen arkadaslar.size yardım etmeye calısan da kabahat zaten
  • iyi de bu gereksiz bi topic olmuş.zaten var!
  • bence de silsinler çünkü fazlasıyla pişman oldum yazdığıma.
  • Dostum cengiz dert etme her zaman böyleler...
  • eğğe ben bunu bugün kaç kere ilgili topiğe yazdım(w800&k750 kardeşliği)..w800i teknosa broşürlerinde yerini aldı; 12 ağustostan itibaren satışa sunulacak diye benim anlamadığım sen pazarlama müdürümüsün.. foruma büyük harflerle şok şok flsh falan yazıp dikkat çetmeye çalışıyorsun.. w800i 12 ağustosta zaten tüm türkiyede aynı anda satışa sunulacak..hani 11 ağustosta teknosada satılacak olsaydı yazdığın başlığa bi anlam verebilirdim.. gerçekten şok flash haber olabilirdi ??! D&R mağazalarında stoğa bile girdi.. adam bana ilk parti gelen w800i leri gösterdi.. ama 12 ağustosta satma emri almışlar.. depoda bekliyor.. 12 ağustos sabahı ank D&R dan adventege karta peşin fiyatına 12 taksit w800i telefonunuzu alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_2513136/mpage_155/key_/tm.htm

• sok mu bunun neresi sok yahu!
  • teknosalarda fiyat çok yüksek

ben k750yi kvk lı 750ye aldığım zaman teknosada 899 ytl idi.

teknosa çok kazık bence çok pahalı olur orda
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3369182/mpage_4//tm.htm#3690001
    http://forum.donanimhaber.com/m_3688011/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_3683262/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_3689006/tm.htm

Ya arkadaşlar lütfen ukalalık olarak algılamayın ama şu yukardaki topiclere bakın bunların üzerine hala aynı konuda topic açılıyo

• yeter harbi yaa yeterince topic var zaten
  • arkadaşım kusura bakma da bi dahaki sefere önce arama yapmanı tavsiye ederim. dengesiz bir yorum olmamıştır inşallah. paylaştıın içn saol
  • arama yapmaya bile gerek yok. w800i&k750i topic i var.oraya yazsın.yanında da not var....abuk subuk topicler açıp ortalğı kirletmeyin manasında.
  • Böyle aptal aptal yazılar yazıp adamın asabını bozacaksan zaten girme foruma.
    Rütbe-yıldız lafını ölç biçte konuş,derdimiz yıldız olsaydı ,teleskopla gökyüzünü seyrederdik.
    Fiyat bilmiyorsun,özel ithalatcısı sadece Teknosa satsın diye ithal etti gibi aptalca ve akla ziyan bir yorumda bulunuyorsun,sonra yorum yapmayın ,ben bilgi veriyorum diyorsun.
    Hiçbir ithalatçı (resmi distribütör) bilmem kim satsın diye mal getirmez.Bütün piyasada satılsın diye getirir.
    Senin dediğin GREY market olayına girer.
    Gereksiz şeyler yazıp yormayın kendinizi demişsin ama lütfen aptalca topikler açıp ,yorma kendini bundan sonra.Bünyeni dinlendir ve lütfen bizlere yardımcı olma mümkünse...
    quote:

Orijinalinden alıntı: cengizselmanlar

al işte dakika 1.ben dengesız yorum yapan arkadaslar yuzunden su foruma gırmek bıle ıstemıyorum.ben sadece bılgılendırme amaclı yazdım dostum nasıl yazacagımı sıze sormuyorum okuyun delıkanlı gıbı yorum yapın laf olsun mesaj sayım dolsun rutbem artsın derdıne mı?gırdınız.gereksiz seyler yazıp yormayın kendını lutfen arkadaslar.size yardım etmeye calısan da kabahat zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 10 Ağustos 2005, 8:38:08 >

• dostum realgs konustuklarına dıkkat et,sen bu forumun ağası mısın?delıkanlı konus,efendı ol.adamın asabını bozma.sana mı?soracagım ne yazıp yazmayacagımı.senın gıbıler yuzunden bu forum tukendı,bıtme asamasına geldı.su foruma gırıyorsam senın gıbıler ıcın degıl,gercekten dost bıldıgım belkı yardımcı olabılırım dedıgım ıcın arkadaslar ıcın gırıyorum.
    ayrıca sanane benım kım oldugumdan,ben sadece ust duzey yonetıcılerden duyduklarımı yazdım dıyorum.sunu da o aklına sok git arastır bugun bır cok unlu markanın ıthalatcıları bazen bellı bazı modellerını teknosa ıcın getırıyor,duzelteyım teknosa onlara getırttırıyor.sadece teknosa'da yazan urunlerı ara bakalım baska bı yerde bulabiliyor musun?mesela ornek fujıtsu sıemens M7440 notebook ara baska bır yerde bulabilir misin?bunu dırekt urun yonetıcılerı sıemens'ın sadece teknosa ıcın ıhtal ettıgını ogrendım.ayrıca sen kımsın ya?sana hesap verıyorum.

dostum REALGS senı dıkkate bıle almıyorum,bence sen kendını dınlendır,bu forumda bır cok kısının gereksız gereksız seyler yazıp sırf mesaj sayım dolsun dıye ugrastıgı gunlerı bılıyorum ben.ben onu kastettım,senın bu konu da bır yaran var bellı kı;gocundun neyse umrumda bıle degılsın dostum

SU ACTIGIM TOPİC'I DE SILSINLER CUNKU SENIN GIBILERLE UGRASAMAM,DIGER ARKADASLARA SAYGIM VAR,O YUZDEN SUSUYORUM.DERDIN VARSA PM AT

• ya bu cengiz denen arkadaş teknosa da çalışıyo telefon satınca prim kazancak bence arkadaş mağzanın adını ve kendi adını versin ki daha çok prim kazansın dimi
  • dostum ben ne prımın ne de satısın derdındeyım.surda dost bıldıgım ınsanlara faydam dokunsun dıye ugrasıyorum senın dedıgıne bak dostum.bu forumdan temellı sılecegım kaydımı.surda bır tane yıne de sagol dıyen bır tane adam gıbı adam yokmus ya.
  • hatamı anladım cengiz kardeş özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolog -- 10 Ağustos 2005, 21:23:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.