Şimdi Ara

ŞOK ŞOK 1474 PATCH TE TROJAN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet olan oldu.Hackerlar yine ftp ye sızdılar ve bu sefer 1474 patchinin içine 1468 ve 1472 patchlerinde bulunan trojanı yerleştirdiler.Bugün öğleden sonra oyuna girerken Kaspersky sürekli hata veriyordu.İsteyen Knight tan 1474 patch i direk indirip taratabilir.Yine büyük bir skandal.Bu sefer gerçekten oyunun sonu olabilir.Çünkü şu anda sadece email ile şifre değiştirilebiliyor.
    İşte Kaspersky taramasının sonucunun ss i.Oyuna giren çoğu kişide iddia ediyorum win32 adlı trojan şu anda yüklü.Pc nizi tarayın göreceksiniz.
     ŞOK ŞOK 1474 PATCH TE TROJAN!!!!

Bu arada,Knight ın sitesinde şifre değiştirme ile ilgili açıklamada,sözleşme şartlarının değiştiği ve oyuncuların bunu kabul etmiş sayıldığına dair bir yazı var.Sözleşme şartlarını tekrar okuyup,yapılan değişikliğe bakan oldu mu?O konuda burnuma pis kokular geliyor.

• bıktım artık Trojen lafı duymaktan
  • Off. yeter artık iyice cılkı çıktı oyunun. K2
  • yetti ama artık beee.Bi virüslü çıkar bi virüs olmaz bu seferde oyuna girmez. HAaa girer ama ilk 2kdk da dc yer bıktık be artık.Böyle oyun olmaz olsun..
  • Evet bende sabahtan beri bu sorunla uğraşıorum sabah oyuna girdim gayet normaldi sonra dc oldum ve oyuna girmek için start a bastığımda kaspersky Knightonline.exe trojan proagent buldu sonra ne yaptıysam düzelmior oyun silip yüklemek sonuç değil,1472 ve 1474 patchlerinde trojan var bu patchleri manual indirip yüklemekde imkansız içindeki trojan ı silseniz patch bozuluor ve oyuna giremiorsunuz bu konu son derece ciddi bunu halledebilen biri varmı varsa yardımlarınızı bekliorum...
  • Patchleri manuel indirdim.Taramadan sonra trojani silince patch çalışmıyor.Start a bastığınız anda karşıdan Proagent yüklenmeye başlıyor.Kaspersky sağolsun beni bugün oyuna sokmadı.
  • bunu sağır sultan bıle duydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paradise-Guardian

bunu sağır sultan bıle duydu

O 1472 patchiydi.Bu son patch.Bugün öğlen saat 16-17 civarında yerleştirildi trojan bu patche.İddilalı konuşuyorum bugün saat 16-17 den sonra oyuna giren herkesin pc sine yüklendi bu trojan.
  • 1474 te temi var oohoo bune ya
  • 100 yıl oldu üst konular oldu sen yenimi duydun?
  • 1474 patchi son patch olduğu için start a bastığınız anda ProAgent pc nize yüklenmeye başlıyor.Size tavsiyem kesinlikle oyuna girmeyin.Knight hesaplarına birşey olacağını sanmıyorum.Çünkü binlerce şifre gidiyor adamların maillerine.Amaçları yine kredi kartları şifreleri vs olsa gerek.
  • benim hayatım trojan olmuş pakette trojan olsa ne olur
  • yaa arkadasım indiriyorsunuz ordan burdan kosp bilmenne cart curt seyleri sonra cıkıyorsun burda cok bir sey biliyormuşun gibi milletin midesini bulandırıyorsun
    ne 1472 de nede baska hic bir peçte trojan falanyok
    onlar sizin kendi makinenizden bulaşan seyler
    sacma sapan konular acıp ortalıgı karıştırma
    hem sen şimdi durduk yere neden 1474 peçini indirdin ki
    kosp kullanıyorsun demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

100 yıl oldu üst konular oldu sen yenimi duydun?

Üf beni deli etme.O üst konuda en çok katkısı olanlardan biri bendim.Aç bak bakalım.1474 patchi diyorum son patch bu.
    O eskisi 1472 ydi.
    Yani oyunu yüklerken sorun oluyordu girerken değil.Şimdi oyunu yüklemeseniz bile oyuna girerken trojan atıyor pc ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskilerden_biri

yaa arkadasım indiriyorsunuz ordan burdan kosp bilmenne cart curt seyleri sonra cıkıyorsun burda cok bir sey biliyormuşun gibi milletin midesini bulandırıyorsun
    ne 1472 de nede baska hic bir peçte trojan falanyok
    onlar sizin kendi makinenizden bulaşan seyler
    sacma sapan konular acıp ortalıgı karıştırma
    hem sen şimdi durduk yere neden 1474 peçini indirdin ki
    kosp kullanıyorsun demi

Sen ne diyorsun?Ben trojanı kendi pc im de mi buldum diyorum sana?Bilmiyorsan açma o ağzını akıllı sansınlar.Direk Knight ın kendi orjinal ftp sindeki patch de virüs var.Bana koxp ci falan demeye de kalkma altında kalırsın.İndir de tarat cahil cahil konuşup milleti yanıltma.

Sağlam firewall kullanan kimse oyuna giremiyor zaten şu an.Engelliyor çünkü antivirüs.Ben de neden engellediğini merak ettim.Patch i siteden indirdim tekrar atacaktım,hata verdi Kaspersky.Baktım proagent var yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 14 Mayıs 2007; 22:38:19 >

• kaspersky
    bitdefender
    norton
    bunların 3 u de aynı anda calışıyor
    kim oldugumu bilmedigin için yorum yapıyorsun ama nedenbende boyle birse sey cıkmadı ki
    indirdim ve tarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskilerden_biri -- 14 Mayıs 2007; 22:48:02 >
  • Ne biliyim kimsen kimsin?Gelmişsin bana koxp ci diyorsun.Yalan söylüyorsun diyorsun.İstediğin kişi ol.Saklanmana gerek yok kimsen söyle.

Eğer gerçekten indirdiysen ve taratıp da birşey bulamadıysan antivirüslerin güncel değil demek ki.Benim gibi tarama sonucunun ss ini at istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 14 Mayıs 2007; 22:50:18 >
  • 1472yi anladıkta 1474dede varmış
  • metin in dediklerini uyarı olarak kabul etmeyim koxpcu,sen nerede kaldın üst konulara bak falan filan dien arkadaslar siz hicbir uyarıya aldırmyaın devam edin bugün 14:00 15:00 saatlerinde antivür programları uyarı verdi knightonline.exe de trojan var die 1474 patchde çıktı bu yeni sorun ve son updateleri yapılmış antivirüs programları özellikle kasperksy,norton,nod32,panda gibi antivirüs programları KnightOnline.exe i bilgisayarlardan kaldırdırmadan sistemi uyarmayı bırakmıor.Bu trojanları umursamamazlıktan gelemezsiniz üstelik proagent gibi bir bela ile karşı karşıya iken antivirüs programlarınızı update edin ve KnightOnline klasörlerinizi taratın hepiniz göreceksiniz Trojan Proagent.21 umarım çözümü bulunur..Ben oyunu sildim ve çözüm bulunana kadar da yüklemeyi düşünmüyorum..
  • belkide benim charımda oyle gitti turkler kasıyo gavurlara mı veriyolar ne
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.