Şimdi Ara

Şok oldum ya! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesi güzelmiş bide gerçeğini indirelim bakalım

edit:şaka ama keşke böyle bir kuzenim olsaydı, ara sıra rica ederdim, bu şarkıyı söyletirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 28 Nisan 2007; 19:31:19 >

Ruhumun Anısına ; Çünkü Biz Aslında Kaybettiklerimiziz...
  • yakında albüm çıkarır!
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • ŞARKININ teması harika .. kız o kadar iyi deyil bence 2 back vocalli var bu arada duraklaıyarak okuyo sesini kulanmayı biliçsicede olsa azxıcık biliyo

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • orjinalı daha güzel

o tük mallı :D

http://www.youtube.com/watch?v=PgZgubuT2DM

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Bence fazla kasmış.. Ama fena değil.. Sonuçta profesyonel değil..
  • Ham bir ses ve buna rağmen dili düzgün kullanarak şarkıyı çok güzel söylüyor. Son nakaratta ince tona çıktığı zaman sesini biraz bozsa da bu ham bir ses için tolore edilebilir. Eğer çalışmalarını sürdürürse "abartılacak bişey yok" diye çekemez yorumlarda bulunanlar hayranlıkla izleyecektir...

SONY Playstation 5 Digital Sürüm

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • benziyo ama rihannanın sese bakınca farklılıklar var Rihanna sanki daha ateşli söylüyor ve de kelimeleri basa basa söylüyor
    Rhianna yerine Rihanna yazsalar daha cok izlenirdi

ek :
    Şarkının orjinalini dinledim daha sonra
    Sesi sarkıyı asıl söyleyenden farklı
    Aynı olması ya da aynı yapmaya calışması da
    İyi bir şey değil zaten özgün olmalı
    Ve de öyle. Daha değişik bir sesi var
    Bence sesi rihannadan daha hoş
    Rihannada ondan hoş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliManyakAdam -- 29 Nisan 2007; 18:15:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

yakında albüm çıkarır!

çıkarır da çıkarır seyit ya haklısın
    çıkarırsa bir albümü imzalatırsın artık
    sesini eğitirse gerçekten mükemmel olur sesi

bu arada össye bu kadar kalmışken forum ha
    şaka yapıyorum hadi sağlıcakta kal....

• Rihanna ve o kızın videosunu aynı anda açın çok güzel oluyor
  • şu beğenmeyenleri merak ediyorum..kendilerini süper star falan zannediyorlar sanırım..kız orda canlı bir şekilde söylemiş..ne bir blg ortamında filtreye aktarılmış veya montaj olmuş...mantıklı olun...

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.