Şimdi Ara

ŞOK NOKİA X6 790 TL gold (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
9.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: java

Başarı garantili bir samsung wave telefonu aldığımın ertesi günü kozmetik kusur dolayısıyla servise götürdüm 18 ağustosta... Derdimi 3 defa anlatmama rağmen 10 günde anca görebildiler kusuru para iadesi vereceklerini söylediler bugün 24 ağustos haftaya vereceklermiş sözde...

Yani kvk genpa başarı telpa bunların hepsi, soyguncu bence... Bir daha alacağım telefonu en ucuz ve nispeten düzgün paralel ithalat hangisiyse ondan alacağım... Hiç değilse kafadan 300 lira karlı olunca daha az acıyor insan sorun çıkınca...

Siz bilirsiniz ama size yasal sürenin içinde yavaş da olsa paranızı iade edecekler sonuçta, mecburlar da zaten, arkalarında başka kontrol mekanizmaları var. Paralel ithalatçılar içinde bunu yapmayıp süründüren, bariz hataya rapor vermemekte direnenler var. Onu bırakın çalışanına bile haber vermeden kepenkleri kapatıp kaçanlar var. Bir kere teknik servisle muhatap olmak zounda kalınca memnun çıkmak çok zor. Bu her türlü alışverişin düşünülmek istenmeyen ama herkesin de başına gelen kötü bir yönü. En azından eninde sonunda sonuç alacağınızı bilmenin güvencesi başka oluyor.

Mavibilgisayar
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• son iki telefonumu paralel ithalat alıp kazıklanmadığım için mutluyum. ilki 6280 sonuncu N95 8GB son telefonumu 3 yıldır kullanıyorum daha en ufak bir sorun yaşamadım. ben alırken heryerde 1600tl civarına satılırken ben 10 taksit 1100tl aldım. geçen elime telefonun kutusu geçti garanti kağıdındaki servislerden bazılarını kontrol için aradım kapanan bir tane bile kapanan servis yok hepsi işinin başında. en kötü ihtimal hepsi kapanmış olsa ve telefon bozulsa vermediğim 500 liralık farkla kaç kez istediğim serviste tamirini yaptırırım.
    bu zamandan sonra genpa kvk zengin edecek kadar zengin değilim.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.