Şimdi Ara

ŞOK NOKİA X6 790 TL gold (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
9.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokmay

Bir atasözü var "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye....

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

sanki kvk ve genpanın eskisi gibi çok bi halt servisi varda,

şu anda kvk-genpa garantili ürün almak avantaj değil dezavantajdır

KVK garantili bir Nokia 6280 tel vardi önce kızak takımı için 2 defa servise gitti sonra da adaptör için 2 ay bekledik Adaptör Sarf malzemesi olduğu için iade yada değişimhakkı yok bekleyeceksiniz dendi
    Nokia Türkiye müşterimiz şikayet ettik servisin elinde ki birşeye müdahale etmeşansımız yok dendi
    daha sonra telefonun 2.yılında IMEI Kopyalamasından kapandı Faturasını bulup Telekominikasyon kurumuna ispat ettikten sonra tek bir numarayi onaylatarak açtırdık başka numara kullanılamıyor

Telefonun kutusunda Herzaman Kontrol edilmesini söyledikleri NOKIA TURKIYE Garantisindedir yazıyordu ama bir halta yaramadi
    onun için artık paralel yada seri ithalat fark etmior benim için

• Tercih senin arkadaşım, istersen yurtdışı tlf bile alabilirsin, pasaport kayıtlı onların fiyatları çok daha cazip olur ama garanti, Allah'a emanet olur.
    KVK da sorun ben de yaşadım, bedel iadesi aldım birkez. Şimdi de başka bir telefonum için TSHH'ne müracatımı yaptım, ondan da bedel iadesini alacağım. Firma garantili cihazlarda muhatap bulamaz ve ortada kalabilirsin.
    Ayrıca KVK'da 2 ay telefonunun kalmasına izin vermen senin hatan. Tüketici kanunundaki ve garanti beldesinde de yazar zaten, 30 iş günlük süre aşımındaki haklarını kullanmamışsın, onun için şikayet etme hakkın da yok bence...

quote:

iyi de ne alaka olmuş şimdi.. cihaz Nokia X6 değil mi.. çin malı telefon almıyosun ki böyle bir söz söyledin.. arıza çıkarsa 2yıl içerisinde ki şuan herkes banko arızalanır diye bakıyor KvK olmazsa da sorun çıksa GoldPC mesuldür. sen de kvk servisle sorun yaşamışsın tüketici hakem heyetine başvurmuşsun bu Gold veya Vatanla olsa yine aynı şeyi yapacaksın.. normalde hiçbir sorun yaşamadan hakkını alman gerekiyordu değil mi.. Doğubanktan alıp garantin benim kardeşim diyenlerden uzak durun tabii ki. yani elektronik şans işi (ben 6 telefon eskittim hiçbiri 1kez servis görmedi) şu telefona da 300tl kvk genpa farkı verip almak hiç mantıklı gelmiyor. arıza yapsa max. tutacağı bedel o kadar zaten. olmasa da ss yaptırırım o telefonu Nokia ya..

• Yazdıkları mı iyi oku istersen. Ben p.ithalat için genel yazdım ve izmir den bir örnek de verdim. O verdiğim örneği niye yazdığımı da anlattım karşında muhatap bulmak önemli. Muhatap bulamadıktan sonra TSHH bile yardımcı olamaz. Kvk yada Nokia bedel iadeni buyur kardeşim deyip eline vermez, ileri ülkeler gibi değiliz malesef, uğraşmazsan hakkını alamazsın. Ama karşında muhatap olmalı. bu da yazdığım atasözünü anlatıyor...
    Sigorta mantığıyla aynı, ileriyi düşünmek lazım...

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

quote:

iyi de ne alaka olmuş şimdi.. cihaz Nokia X6 değil mi.. çin malı telefon almıyosun ki böyle bir söz söyledin.. arıza çıkarsa 2yıl içerisinde ki şuan herkes banko arızalanır diye bakıyor KvK olmazsa da sorun çıksa GoldPC mesuldür. sen de kvk servisle sorun yaşamışsın tüketici hakem heyetine başvurmuşsun bu Gold veya Vatanla olsa yine aynı şeyi yapacaksın.. normalde hiçbir sorun yaşamadan hakkını alman gerekiyordu değil mi.. Doğubanktan alıp garantin benim kardeşim diyenlerden uzak durun tabii ki. yani elektronik şans işi (ben 6 telefon eskittim hiçbiri 1kez servis görmedi) şu telefona da 300tl kvk genpa farkı verip almak hiç mantıklı gelmiyor. arıza yapsa max. tutacağı bedel o kadar zaten. olmasa da ss yaptırırım o telefonu Nokia ya..

+1 katılıyorum arkadaş kvk ve genpayı çok sağlam biliyor herhalde,dünyadan haberi yok,aynı telefona sırf kvklı genpalı diye 300-400 tl fazla verirler ondan sonrada kalkar paralele çamur atarlar böyleleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Mayıs 2010; 18:11:53 >

• KVK çok sağlam demedim, yazdıklarımı anlayarak okumaya çalış bence. Muhataptan bahsediyorum, muhatap bulmak önemli burada.
    X6 nın fiyatı için söylüyorsan 790 paralel 890 TL de distrübütör garantili.
    Yani 300- 400 Lira falan fark yok arada sadece 100 TL var. Bu fark da verilir.
    Unutma her zaman paranın karşılığı kadar kalite ve hizmet alırsın. Fazlasını da beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.
    Ucuza alayım da sonra ne olursa olsun mantığının işe yaramadığını yaş ilerledikçe mutlaka anlarsın...

quote:

+1 katılıyorum arkadaş kvk ve genpayı çok sağlam biliyor herhalde,dünyadan haberi yok,aynı telefona sırf kvklı genpalı diye 300-400 tl fazla verirler ondan sonrada kalkar paralele çamur atarlar böyleleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Mayıs 2010; 18:52:42 >

• Ayrıca X6 Gold'ta paralel ithalat, Vatan'da ise distrübütör ürünü. Arıza durumunda mutlaka Gold'la muhatap olman gerekir, Vatan'dan aldığın ürünü ise bulunduğun şehirdeki herhangi bir KVK servisine bırakabilirsin...

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Mayıs 2010; 18:59:55 >

• quote:

KVK çok sağlam demedim, yazdıklarımı anlayarak okumaya çalış bence. Muhataptan bahsediyorum, muhatap bulmak önemli burada.
    X6 nın fiyatı için söylüyorsan 790 paralel 890 TL de distrübütör garantili.
    Yani 300- 400 Lira falan fark yok arada sadece 100 TL var. Bu fark da verilir.
    Unutma her zaman paranın karşılığı kadar kalite ve hizmet alırsın. Fazlasını da beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.
    Ucuza alayım da sonra ne olursa olsun mantığının işe yaramadığını yaş ilerledikçe mutlaka anlarsın...

quote:

yani,kvk ve genpadan alırsan paranın karşılığını kalite ve hizmet olarak alıyorsun yani öylemikomik olmayın daha fazla bence..

ben kvk ve genpadanda telefon alırdım ve şu an paralel ithalat alıyorum,doğru düzgün büyük firmalardan aldıktan sonra paralel ithalatın hiçbir zararı yoktur.hatta paralel ithalattan aldığım hizmeti o süper kvk ve genpanız vermiyor..kuruya kuruya fanatiklik size hiçbir şey kazandırmaz,önce bi doğru düzgün araştırın,öğrenin,ondan sonra gelin burada yapın fanatikliğinizi

• quote:

Ayrıca X6 Gold'ta paralel ithalat, Vatan'da ise distrübütör ürünü. Arıza durumunda mutlaka Gold'la muhatap olman gerekir, Vatan'dan aldığın ürünü ise bulunduğun şehirdeki herhangi bir KVK servisine bırakabilirsin...

quote:

kvk servisiyle muhatap olmaktansa,esasen gold'la muhatap olmayı tercih ederim bende, ne olacak peki şimdi

• 3tane kvk telefonu değişim yapmayı ısrarla kabul etmedikleri için cope attık öyle bir firma artık siz hesap edin

quote:

kvk servisiyle muhatap olmaktansa,esasen gold'la muhatap olmayı tercih ederim bende, ne olacak peki şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Mayıs 2010; 19:36:04 >
  • Bir arkadaşım da Telpa garantili aldığı S5233 reset sorunuyla karşılaşınca servise verdi. 30 gün dolunca sıfır S5603 star ile değişim yaptılar.. bunda da şarj problemi çıktı servis süresi yine 30günü aştı. son durum nedir bilmiyorum ama elbet ya tamir edilip gelecek yada yeni bir ürün veya para iadesi olacak. biraz sıkıştırmak şart tabi. Burdan çıkardığım ana fikir servise göre hizmet insiyatif değişiyor samsung kaka ve arkadaşım 70gündür telefonsuz mağdur..
  • Yaşın daha genç olmalı, profilin gizli bilemiyorum, (profil neden gizlenir, onu da anlamış değilim ya) ama heyecanından ve fanatikliğinden genç olduğun anlaşılıyor. Zamanla tecrübeler arttıkça, kaliteli hizmetin gülünecek bir şey olmadığını ve hayatın her aşamasında önemli olduğunu mutlaka anlayacaksın...

quote:

yani,kvk ve genpadan alırsan paranın karşılığını kalite ve hizmet olarak alıyorsun yani öylemikomik olmayın daha fazla bence..

ben kvk ve genpadanda telefon alırdım ve şu an paralel ithalat alıyorum,doğru düzgün büyük firmalardan aldıktan sonra paralel ithalatın hiçbir zararı yoktur.hatta paralel ithalattan aldığım hizmeti o süper kvk ve genpanız vermiyor..kuruya kuruya fanatiklik size hiçbir şey kazandırmaz,önce bi doğru düzgün araştırın,öğrenin,ondan sonra gelin burada yapın fanatikliğinizi

• Garantiden doğan tüketici hakkınızı kullansaydınız keşke. KVK veya Nokia sorunu çözmüyorsa TSHH her zaman yardıma hazır, unutmayın ve peşini bırakmayın, hakkınızı arayın arkadaşlar...

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

3tane kvk telefonu değişim yapmayı ısrarla kabul etmedikleri için cope attık öyle bir firma artık siz hesap edin

Servis süresi 30 iş gününü aşarsa garanti kapsamında bedel isteme hakkınız doğuyor bilginiz olsun, peşini bırakmayın, nazlanırlarsa doğru TSHH'ne....

quote:

Bir arkadaşım da Telpa garantili aldığı S5233 reset sorunuyla karşılaşınca servise verdi. 30 gün dolunca sıfır S5603 star ile değişim yaptılar.. bunda da şarj problemi çıktı servis süresi yine 30günü aştı. son durum nedir bilmiyorum ama elbet ya tamir edilip gelecek yada yeni bir ürün veya para iadesi olacak. biraz sıkıştırmak şart tabi. Burdan çıkardığım ana fikir servise göre hizmet insiyatif değişiyor samsung kaka ve arkadaşım 70gündür telefonsuz mağdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Mayıs 2010; 19:37:29 >

• quote:

Yaşın daha genç olmalı, profilin gizli bilemiyorum, (profil neden gizlenir, onu da anlamış değilim ya) ama heyecanından ve fanatikliğinden genç olduğun anlaşılıyor. Zamanla tecrübeler arttıkça, kaliteli hizmetin gülünecek bir şey olmadığını ve hayatın her aşamasında önemli olduğunu mutlaka anlayacaksın...

quote:

forumda çoğu kişi tanır beni merak etmeyin yaşım hiçde genç falan değil,ama sanırım siz bu bölümde yenisiniz,bu forumda yöneticiler bile profilini gizliyorsa bende tabiki gizlerim bunda şaşacak bi durum yok keza forumun eski tadı yok çoluk çocuk dadanmış durumda,akşama kadar abiduk bubidik konular açıp,profillerde dolaşıp onun bunun msni ekleyip,oyun oynarlarsa tabii mecburiyet oluyor profili kapamak bir yerde artık..

ben olayı çok iyi anladımda, sizin hala anlamadığınız, kvk ve genpanın hala kaliteli hizmet veren bi kurum olmadıkları aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Mayıs 2010; 19:58:56 >

• burdada yine yanlışlar içindesiniz,bu ülkede Tüketici hakları hikayedir,kanunlar sermayenin yanındadır,hepsiburada.comdan geçtiğimiz ay bir adet kasa aldım,adamlar kullanılmış kasa yolladılar,iadesi için hala uğraşıyorum bir ayı geçti,bi sonuç alamadım hala,siz hangi haklardan bahsediyorsunuz,kanunlar kağıt üstünde olduktan sonra hiçbir hakkınız yok demektir.Sanayi Bakanlığına kadar müracaat ettim,bana verdikleri şaka gibi cevaptı..
    RESMİ PROSEDÜRÜ takip etmemi söylüyor koca bakanlık...resmi prosedürdende sonuç çıksa bari gam yemeyecem,rezil hepsiburada ya ulaşmak için harcadığım kontörlerin ve yaşadığım stresin hesabı ise paha biçilemez

o yüzden geçelim bunları kvk,genpa eskidendi, ve bu konuyla ilgili olarak tek yazanda ben değilim dikkat edersiniz,doğru düzgün firmalardan aldıktan sonra paralel ithalat ürünün kvk genpadan hiçbir farkı yoktur artık..fiyat dışında..

quote:

Garantiden doğan tüketici hakkınızı kullansaydınız keşke. KVK veya Nokia sorunu çözmüyorsa TSHH her zaman yardıma hazır, unutmayın ve peşini bırakmayın, hakkınızı arayın arkadaşlar...

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

3tane kvk telefonu değişim yapmayı ısrarla kabul etmedikleri için cope attık öyle bir firma artık siz hesap edin

Servis süresi 30 iş gününü aşarsa garanti kapsamında bedel isteme hakkınız doğuyor bilginiz olsun, peşini bırakmayın, nazlanırlarsa doğru TSHH'ne....

quote:

Bir arkadaşım da Telpa garantili aldığı S5233 reset sorunuyla karşılaşınca servise verdi. 30 gün dolunca sıfır S5603 star ile değişim yaptılar.. bunda da şarj problemi çıktı servis süresi yine 30günü aştı. son durum nedir bilmiyorum ama elbet ya tamir edilip gelecek yada yeni bir ürün veya para iadesi olacak. biraz sıkıştırmak şart tabi. Burdan çıkardığım ana fikir servise göre hizmet insiyatif değişiyor samsung kaka ve arkadaşım 70gündür telefonsuz mağdur..

• Ağlamayana meme vermiyorlar malesef, hangi haklar falan deyip karamsar olursan, baştan yenilgiyi kabul etmiş olursun.
    Ben nokia dan bir kez bedel iadesi aldım, yeni bir dosya da şuan TSHH de. Benzer sıkıntıları tekrar yaşasam, tekrar mücadele ederim yılmadan.
    Önemli olan muhatap bulmak, 800 liralık bir üründe 100 lira fiyat farkı bence hiçbirşey. Asla tereddür etmeden veririm ve asla paralel ithalat ürünü almam. Sen istersen elbette alabilirsin, tercih senin...

quote:

burdada yine yanlışlar içindesiniz,bu ülkede Tüketici hakları hikayedir,kanunlar sermayenin yanındadır,hepsiburada.comdan geçtiğimiz ay bir adet kasa aldım,adamlar kullanılmış kasa yolladılar,iadesi için hala uğraşıyorum bir ayı geçti,bi sonuç alamadım hala,siz hangi haklardan bahsediyorsunuz,kanunlar kağıt üstünde olduktan sonra hiçbir hakkınız yok demektir.Sanayi Bakanlığına kadar müracaat ettim,bana verdikleri şaka gibi cevaptı..
    RESMİ PROSEDÜRÜ takip etmemi söylüyor koca bakanlık...resmi prosedürdende sonuç çıksa bari gam yemeyecem,rezil hepsiburada ya ulaşmak için harcadığım kontörlerin ve yaşadığım stresin hesabı ise paha biçilemez

o yüzden geçelim bunları kvk,genpa eskidendi, ve bu konuyla ilgili olarak tek yazanda ben değilim dikkat edersiniz,doğru düzgün firmalardan aldıktan sonra paralel ithalat ürünün kvk genpadan hiçbir farkı yoktur artık..fiyat dışında..

• Gold'a güvenen insanlar varmış hala yeryüzünde

Başarı garantili philips telefonu da garanti kapsamında olmasına ragmen kasa değişimine almadılar... Bundan önce dikkat ederdim garantisine ama bundan sonra etmeyeceğim. Altı üstü telefon en azından aradaki farkı tamir masrafına ayırırım bir sorun olursa.

100 Lira az değil, kullanmadığınız bir hizmet için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 16 Mayıs 2010; 0:48:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.