Şimdi Ara

Şok Market'e özel Faturasız Türk Telekom paketleri kasalar da yerini aldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Değiştirilmiş hali bile çok iyi.

Bu arada online numara taşımada bu tarifeyi yeni hat olmadan da seçebiliyorsunuz. Yanında yeni hat alımına özel yazıyor ama ilginçtir...

• fbbergen F kullanıcısına yanıt
    Eğer numara taşımaya bile veriliyorsa bu 15 gb 35 tl gerçekten f/p operatörün f/p tarifesi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Meyve suyu olduğunu nasıl anladınız hocam? 😂

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Bimcell in fiyatlarını da Telekom ayarlıyor, Şoknet in de öyle :) Pazara istedikleri gibi hakimler yani. Bu diğer operatörler için de geçerli aslında. Btk ve rekabet kurulundan onay alıyorlar fiyatlar için. Tüm operatörler ve işletmeciler için geçerli bu durum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    İş esnasında yemeleri yasak diye biliyorum, bana da bazen arkadan çocuk sesi, yemek-tabak çatal sesleri geldiği oluyor.

Arada cana yakın temsilciler felan çıkıyor, sohbeti güzel oluyor mesleğini iyi yapıyor ama ara sıra da kro magandanın teki çıkıyor sinir katsayımı daha da yükseltiyor. Temsilci dediğin tatlı dilli olur, müşteriyi kaçırmaz.

• FieldTeam kullanıcısına yanıt

Evden çalışıyor çoğu, o yüzden bu tarz arkadan gelen gürültüleri normal karsılıyorum. Ben de bir kez banka çağrı merkezini aradığımda arkadan bebek ağlama sesi geliyordu, olabilir yani bunlar problem değil içinde bulundugumuz kosullar gereği.

Aynen bazen çok cana yakın çalışanlar oluyor. :)

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bende normal buluyorum, telekom'un temsilcilerine saygım sonsuz çünki meslektaş gibi birşeyiz, aynı firmada çalışıyoruz sonuçta.

Onlarında suçu yok, emir kulu zaten hepsi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.