Şimdi Ara

ŞOK *Hepsi 100 TL* (Amd SEMPRON 3000+, Gigabyte anakart, 2x512mb DDR400 Kingston, DVD+RW...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinden bir arkadaşa ait anakart, cpu ve 2 adet RAM satılıktır. Alttaki resimlerdeki parçalar. Çalışan bilgisayardan söküldüler. Anakart, cpu ve RAM'ları test ettim çalışıyorlar, altta ekran görüntüsü var. DVD ve CD yazıcı ise hediyemizdir.

- 1 adet Amd Sempron 3000+ BOX fanlı işlemci
    - Acer Desktop bilgisayardan çıkma 1adet Gigabyte K8VM800... anakart: VGA, ETHERNET, SES KARTI onboard. 4x DDR ram slotu, 4x USB portu, 2x SATA portu, 1x AGP slotu ve 4x PCI slotu var. (anakart aynası yani kasa bağlantı metali mevcut)
    - 2 adet 512MB KINGSTON DDR400 ram (biri Kingston distribütörü olan ASNET bilgisayar etiketli, diğeri Ankara-Nisan bilgisayar etiketli. Biri 8 çipli diğeri 16 çipli)
    - 1 adet LG DVD+R DL IDE dvd yazıcı
    - 1 adet LG CD-RW IDE cd yazıcı

HEPSİ 100 TL

Pazarlık yok. Pazarlıkla uğraşmamak için makul bir rakam yazdım. Kargo ücreti kesinlikle alıcıya aittir. Almak isteyen kişiye IBAN numaramı gönderirim ve para hesaba girince gönderirim. Elden almak isteyen olursa arkadaşımdan Ankara/Sincan'dan alabilir.

Maalesef tek tek satış yok arkadaşlar. Pazartesi sabahı sizlerden gelen PM'lere bakıp 100 TL'ye ilk kabul eden her kimse ürünleri ona vereceğim. Hayırlı olsun...

ŞOK *Hepsi 100 TL* (Amd SEMPRON 3000+, Gigabyte anakart, 2x512mb DDR400 Kingston, DVD+RW...)  ŞOK *Hepsi 100 TL* (Amd SEMPRON 3000+, Gigabyte anakart, 2x512mb DDR400 Kingston, DVD+RW...)

ŞOK *Hepsi 100 TL* (Amd SEMPRON 3000+, Gigabyte anakart, 2x512mb DDR400 Kingston, DVD+RW...)  ŞOK *Hepsi 100 TL* (Amd SEMPRON 3000+, Gigabyte anakart, 2x512mb DDR400 Kingston, DVD+RW...)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇakırEfe -- 10 Aralık 2010; 17:47:14 >

• öm attım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

öm attım. Teşekkürler

Ürünler @tarafeyn adlı kardeşimize satılmıştır. Hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.