Şimdi Ara

ŞOK FİYATLAR SIFIR SATILIK COD MW3 100TL ASASİENS REVALATİONS 100 TL UNCHERTAD 3 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK FİYATLAR SIFIR SATILIK COD MW3 100TL ASASİENS REVALATİONS 100 TL UNCHERTAD 3 100 TL
    İSTEYEN ARKADAŞLAR PM İLE ULAŞSIN KADİKÖY ELDEN TESLİM EDİLİR
    referanslarım. afacan_x TexasLee_16.

HEPSİ SIFIR DIR.
     ŞOK FİYATLAR SIFIR SATILIK COD MW3 100TL ASASİENS REVALATİONS 100 TL UNCHERTAD 3 100 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Deniz beyden 4 tane oyun aldım.Oyunlar sıfırdı ve fiyatlar çok uygundu.Ben önce şüpheli yaklaştım, Deniz beyde önce kargoyu al oyunlara bak sonra ödeme yaparsın dedi.Şaşırdım tabii:)Sonra 4 tane oyunuda sipariş ettim.Oyunlar elime bugün ulaştı ve dediği gibi daha sıfır ve ambalajında oyunlar.Çok ilgili ayrıca.Artık oyun almak istediğim zaman başka yerlere bakmaya gerek yok.Herkese tavsiye ederim.Tek eksi noktası fenerli olması...
  • :))) doüuştan gelen bir alışkanlık fenerli olmam kardeşim. ayrıca ben teşekkür ederim herzaman elimden geldiğince yardımcı olurum kardeşim görüşmek üzere.
  • kENDİSİNDEN ALDIĞIM OYUNLAR SIFIR KUTUSUNDA GELMİŞTİR.ÇOK EFENDİ VE DÜRÜST BİR SATICIDIR.
    Sevgiler kendisine rakipleri şaşırtmaya devam...
    Referanslarına ekle benide....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 19 Aralık 2011; 10:13:07 >
  • Uzun süredir takip ediyorum , gerçekten insanlara yardımcı olacak işlere imza atıyorsunuz. Teşekkürler.
  • eyvallah güzel kardeşim.yardımcı olabiliyorsa ne mutlu bize
  • Uygun fiyata sıfır ambalajında oyunlar, hızlı gönderi, daha ne istenebilir ki. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARADAN ALINIK GTA-4 25 TL
    13 yıl önce açıldı
    (SATILDI) fifa 21 p2 80 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.