Şimdi Ara

ŞOK FİYATLAR-_- ÇİN MALLARI-8600 LUNA - N99İ - N77 - 6300 - 8800 ARTE VE DİĞER BÜTÜN ÇİNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CİHAZLAR SIFIR OLUP KAPANMAYA KARŞI VEYA KLONLANMAYA KARŞI GARANTİLİDİR
    BU DÖRT ÜRÜNDE ŞUAN DA PİYASADA SATILAN ÇİN MALI CEP TELEFONLARININ SORUN ÇIKARMAYAN ARIZA VERMEYEN ÇEŞİTLERİDİR

İLK İKİ RESİM = N77 -ÇİFT HAT -HER İKİHAT BİRDEN FAAL ÇALIŞIR-MP3 ÇALAR-VİDEO KAYDI VİDEO OYNATIM-KAMERA 2 MP-HAFIZA KARTI İLE ARTIRILABİLİR HAFIZA-STEREO SES ÇIKIŞI-HEM DOKUNMATİK HEMDE NORMAL TUŞLARLA KULLANMA OLANAĞI-BOYUTLARI 6300 LA AYNIDIR
    İKİ RENGİ MEVCUT KREM VE SİYAH

ÜÇÜNCÜ RESİM=N 99 İ 2-- ÇİFT HATLI - HER İKİHAT BİRDEN FAAL ÇALIŞIR-MP3 ÇALAR-TELEVİZYON-EVDEKİ TELEVİZYONUNUZ KADAR NET ÇEKER KANALLARI - VİDEO KAYDI VİDEO-KAMERA 2 MP-HAFIZA KARTI İLE ARTIRILABİLİR HAFIZA-STEREO SES ÇIKIŞI-HEM DOKUNMATİK HEMDE NORMAL TUŞLARLA KULLANMA OLANAĞI

DÖRT ÜNCÜ RESİM N99İ=MP3 ÇALAR-TELEVİZYON-EVDEKİ TELEVİZYONUNUZ KADAR NET ÇEKER KANALLARI - VİDEO KAYDI VİDEO OYNATIM-KAMERA 2 MP-HAFIZA KARTI İLE ARTIRILABİLİR HAFIZA-STEREO SES ÇIKIŞI-HEM DOKUNMATİK HEMDE NORMAL TUŞLARLA KULLANMA OLANAĞI

NOKİA 8600 LUNA SIFIR FAKAT ONUN RESMİNİ KOYAMADIM -- RJİNALİ İLE BİREBİR AYNI OLUP MENÜSÜ VE KASASI AYNIDIR HATTA KAPAK SESİ BİLE AYNI-1 GB KENDİ HAFIZASI VAR ORJİNALİ İLE BİREBİR AYNIDIR 1.KALİTEDİR

FİYATLAR
    N 77(ÇİFT HAT)=250 YTL
    N 99İ2(ÇİFT HAT+T.V.)=220
    N 99 İ(T.V.)=190
    8600 LUNA=265 YTL
    ARTE=450 YTL
    6300=150 YTL

ARKADALAR ÜSTÜNÜ ÇİZEREK SÖLEYEİM CİHAZLAR KAPANMAYA KAŞI GARANTİLİDİR
    TELEFONLAR Çİn MALLARININ EN SAĞLAM OLANLARIDIR -.ÇEVRENİZDE DAHA ÖNCE BU DÖRT TELEFONU KULLANLARA SORUN -.BU CİHAZLARI ALIPTA PİŞMAN OLAN ÇOK AZDIR

DİĞER ÇİN MODELLERİDE MEVCUTTUR

TAKAS YOKTUR

VE SON ŞEY LÜTFEN GEREKSİZ YORUM YAPMAYINIZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Black -- 6 Temmuz 2008; 17:11:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşım hangi şehirdensin,tel. ı görme şansım var mı?
  • Bu telefonlardan sıkça görüyorum forumdaki arkadaşları bilgilendirmek amacıyla bir şey söylemek istiyorum.Heryerde kayıda karşı garantili diyor ama,bugün sırf kendini akıllı sanan bir satıcıya insanları salak yerine koyamayacağını anlasın diye alıcı numarası yaptım.Kayıda karşı garantili diyor ama kayıt yapıldığına dair bir belge gösteremiyorlar.

Sözüm size değildir,insanları kandırmaya çalışanlara gıcık oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurhunters

arkadaşım hangi şehirdensin,tel. ı görme şansım var mı?

ankara dayız görme şansın var tabiki

• iyi satışlar dükkan adresini p.m.lermisiniz kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kntrli

iyi satışlar dükkan adresini p.m.lermisiniz kolay gelsin

saol arkadaşım.direk elden çalışmaktayız henüz dükkan açacak kadar işleri genişletemedik:D

• takas varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaradaysan luna alabiliri ama biraz yardımcı olabilirsen :D ö.m. bekliyorum bilgilrini atarsan sevinim :)
  • kapanırsa tlf napıcaz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

kapanırsa tlf napıcaz???

ister bana geri getir ben açtırayım
    istersen 5 ytl ver istediğin yerde açdır......

• kayıt ettirmek bana ne kadara patlar çünkü birkaç hafta sonra italyaya gifdiyorum oradan aldım desem ne kadara kayıt yaparlar
  • S.A HOCAM

FİYATLAR
    N 77(ÇİFT HAT)=250 YTL
    N 99 İ(T.V.)=190
    8600 LUNA=265 YTL
    ARTE=450 YTL
    6300=150 YTL

N 99İ2(ÇİFT HAT+T.V.)=220 DEMİŞİN AMA 135$ HERŞEY İÇİNDE ALABİLİYORUM GERİ KALANLARINI SÖYLEMEYİM AMA BU FİYATI GÖZDEN GEÇİRİRSEN ALABİLİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANKARABLUE

S.A HOCAM

FİYATLAR
    N 77(ÇİFT HAT)=250 YTL
    N 99 İ(T.V.)=190
    8600 LUNA=265 YTL
    ARTE=450 YTL
    6300=150 YTL

N 99İ2(ÇİFT HAT+T.V.)=220 DEMİŞİN AMA 135$ HERŞEY İÇİNDE ALABİLİYORUM GERİ KALANLARINI SÖYLEMEYİM AMA BU FİYATI GÖZDEN GEÇİRİRSEN ALABİLİRİM

arkadaşım senin yaptığın yanlış bi davranış bak ilan sahibi babamın oğlu değil sen alabiliyosan git al bende bedava alıyorum şimdi bedavamı vermem lazım fiyat uygunsa alırsın pm le pazarlık yaparsın ama bu yaptığın yanlış
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİDER_36

quote:

S.A HOCAM

FİYATLAR
    N 77(ÇİFT HAT)=250 YTL
    N 99 İ(T.V.)=190
    8600 LUNA=265 YTL
    ARTE=450 YTL
    6300=150 YTL

arkadaşım senin yaptığın yanlış bi davranış bak ilan sahibi babamın oğlu değil sen alabiliyosan git al bende bedava alıyorum şimdi bedavamı vermem lazım fiyat uygunsa alırsın pm le pazarlık yaparsın ama bu yaptığın yanlış

arkadaşım benim yerime gerekeni yazmışsın saol.

• ARKADAŞIM YAZILANLARI OKU Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    2CİSİ İŞİMİZ YOK SOHBET MUHABBET YAPALIM DİYE MSJ YAZMIYORUM GÖZDEN GEÇİR FİYATINI DEMİŞİM GEÇİRDİKTEN SONRA ALIRIM DEMİŞİM BEN BEDAVAYA ALIYORUM DEMİŞİN BEN 11 SENEDİR TİCARET YAPIYORUM BEDAVAYA HİÇ MAL ALMADIM ANLATSANA NASIL ALINIYOR HERKES BİLSİNJ
    quote:

quote:

S.A HOCAM

FİYATLAR
    N 77(ÇİFT HAT)=250 YTL
    N 99 İ(T.V.)=190
    8600 LUNA=265 YTL
    ARTE=450 YTL
    6300=150 YTL

• quote:

ARKADAŞIM YAZILANLARI OKU Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    2CİSİ İŞİMİZ YOK SOHBET MUHABBET YAPALIM DİYE MSJ YAZMIYORUM GÖZDEN GEÇİR FİYATINI DEMİŞİM GEÇİRDİKTEN SONRA ALIRIM DEMİŞİM BEN BEDAVAYA ALIYORUM DEMİŞİN BEN 11 SENEDİR TİCARET YAPIYORUM BEDAVAYA HİÇ MAL ALMADIM ANLATSANA NASIL ALINIYOR HERKES BİLSİNJ
    quote:

quote:

S.A HOCAM

FİYATLAR
    N 77(ÇİFT HAT)=250 YTL
    N 99 İ(T.V.)=190
    8600 LUNA=265 YTL
    ARTE=450 YTL
    6300=150 YTL

arkadaşım sen yazılanları oku istersen p.m.den tekrar bedava diye bi ifade varmı orda tekrar bak ayrıca senin yaptığın alıcılık değil dalga geçmek ilanı kirletmek

bak buda sana attığım güya içinde bedava telefon alıyorum dediğim p.m.

o zaman ordan al arkadaşım benim fiyatlarım gayet açık yazıyor
    ilanı boşuna kirletmedir yaptığın
    o yazdığını p.m. le iletmen gerekirdi baya eskisin ama bunları öğrenemedin galiba
    ayrıca bu fiyatların altında ankara piyasasında bulman zor çin mallrını ankaraya getiren 2 toptancı var 2 ide arkadaşım ben getirdiği fiyatdan alıyorum cihaları 20 ila 40 ytl kar koyup satıyorum
    yani bu fiyatların altındada olursa o cihazlarda bişey var diye düşünürüm

• Kapanma v.s. hariç ne kadar garanti veriyorsunuz. Yani mesela aldık 1 - 2 hafta sonra bir tarafı bozuldu, hayatta başarılar dileriz mi diyorsunuz ? Yoksa bir çözüm öneriyor musunuz ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Kapanma v.s. hariç ne kadar garanti veriyorsunuz. Yani mesela aldık 1 - 2 hafta sonra bir tarafı bozuldu, hayatta başarılar dileriz mi diyorsunuz ? Yoksa bir çözüm öneriyor musunuz ?

Teşekkürler.

kardeş 1 hafta kullanma garantisi veriyoruz zaten bir haftada nasıl bi cihaz olduğu anlaşılır ki daha hiç bi tane geri gelmedi

• elimde temiz 6230i var gri renk luna nın üstüne nekadar isdersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

elimde temiz 6230i var gri renk luna nın üstüne nekadar isdersin...

ŞUAN İÇİN TAKAS İMKANIMIZ YOK HOCAM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.