Şimdi Ara

**** ŞOK FİYATA SATILIK 100'YTL NOKİA N70 ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon forumdan @samuray__almancı nickli şahıstan takas ile alınmış olup daha sonra vazgeçmesi ve benimde yanaşmamam üzerine muhtemelen çalıntı ihbarı yapılarak kullanıma kapatılmıştır.Telefonun sadece gsm özelliği çalışmamaktadır.Kayıt ettirebilirim diyen yada yedek parça olarak kullanmak isteyenler için bulunmaz fırsattır.Bütün özellikleri sorunsuz olarak çalışmakta kopuk eksik yada dökük hiçbiryeri bulunmamaktadır.İçi dahi açılmamış ve tamir görmemiştir.Telefon, orijinal pili ve usb kablosu ile sadece 100ytl'ye satılıktır.
    Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.

• bu calıntı ıslerı bıraz sakattır arkadasım sım kartın sahıbı yanıyor haberınız olsun olmadık yerde ustunuze patlar ugras dur ondan sonra
  • imzana şöyle yazmışın;

quote:

olumsuz alışveriş: SAMURAY__ALMANCI (hırsız herif çalıntı telefon sattı)

şimdi sattığın malın çalıntı olduğunu bile bile senin satman aynı şey olmuyor mu? Yanlış anlama sana aynı şekilde bile bile satan (gerçekten öyleyse tabi) arkadaş kesinlikle suçludur o ayrı...
  • bilmeyerrek aldın ama calıntı malı bilerek satmakta calıntı satmkala aynı suçtur dostum seni buradan savcılığa birisi şikayet etse iş alırsın basına
  • Günah ya allahtandamı korkunuz yok Faturasız, kimliksiz cihaz almayın alırken dikkat edin arkadaşlar. Herkesin başına gelebilir ayrıca hocam geçmiş olsun ama sende bu ürünü satarak başına iş alma...
  • Tavsiyem ilanını kaldırma yönünde olacaktır aksi takdirde başın çok ağırır bu işten belirteyim.Elindeki cihazıda elinden çıkar fırlat at-parçala-kır-yada telciye hurda fiyatına sat.Yoksa kime satmaya kalksan çalıntı oldunu söüyon almaz ve seni şikayet ederse başın ağırır.Yada satarken sölemezde sattığın an kontrolde çalıntı ihbarlı cihaz olduğu ortaya çıkarsa o zaman iyice başın derde girer.Burası TR derdini anlatmaya çalışana kadar bi bakmışsın ki iyice batağa saplanıyon olur.Neyse tavsiyelere uyarsan iyi olur...
  • valla ben almk istedim ama takas yolu ile arkadas olmaz dedı benım işime yarar bu cihaz yıgenım telefon dıye tutturdu ona verecektım nede olsa gms özellıgı calısmamakta teklıfım hala gecerlı arkadasa takas dusunurse bana pm ile ulassın yeter dedıgım ürünle yanı premier discmanla takas edebılırız telefoncu hurdasına ancak 20 ytl verır cıhazın özellıgı vcd cd fm kumanda full kutu aparatlı dusun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlarım telefonu karakola götürdüm ama bir kenera atacaklarını söylediler bu yüzden bende zararıman bir kısmını tazmin edeyim diye düşündüm.Zaten telefonu alan yedek parça olarak kullanabilir diye düşünmüştüm.izmirde telefoncular 90ytl verdi inat yüzünden 100ytl den aşağıya satmam dedim.
    Yoksa amacım kimseye çalıntı telefon falan satmak değildi.Zaten dediğinize katılıyorum satmaktan vazgeçtim.Dursun mp3 player olarak kullanırım
    Saygılar...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_bryant1977 -- 25 Mart 2008; 19:59:06 >
  • N70 in gerçek sahibi sende olabilir telefonun calinmişta olabilir.
    Şuan icinden geçen heralde telefonunun bulunmasından baska birşey olmazdır.
    Sana şunu söyleyim sen bu telefonu 100 liraya satsan senden kim bilir kaç kat olarak çıkıcaktır (maddi-manevi)
    http://imei.tk.gov.tr/
    bu adresde bulunan 444 9 777 / 0312 232 23 23 telefon numaralarından arasan
    imei numarasını versen telefonun gerçek sahibinin bilgilerine ulaşsan
    teslim etsen..
    Ne kaybedersin?
  • bu şekilde ulaşıla biliyorsa tabiki veririm.Verdiğiniz numarayı deneyeceğim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.