Şimdi Ara

Şok Fiyat. Kulanılmamış 5gb zen micro 2yıl garantili. 150 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative zen micro 5 gb Fm radyolu sıfır sayılır. 2 haftadır kutusunda bekliyordu 3 gün önce dayanamadım test amaçlı açtım. Cihaz gerçekten çok kaliteli Beyaz renkte ve 2 sene garantisi var. Henüz 20 günü geride kaldı. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Bu arada henüz kutusundan çıkarmadığım şarj aleti de var. henüz şarj dahi edilmedi cihaz. Fiyatta indirim yaptım. Pazarlık teklif etmeyin lütfen. Pazarlık mutlak suretle olsun derseniz fiyat 175 ytldir

incelemek için link.http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=592&IID=12431
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 11 Mayıs 2007; 22:29:46 >

• pm attım
  • cevaplandı
  • pm attım izmandaki olumsuz yorum çok hoşuma gitti :)
  • pm leri cevapladım pazarlık isteyenlere gerekli zammı yapmak zorunda kaldım Arkadaşlar fiyat gerçekten çok komik seviyede zaten bunun üstüne pazarlık yapmayı düşünmüyorum. Bu arada ihtiaycım olsa bu ürüne ben 200 ytl verirdim kesinlikle. Alan pişman olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 11 Mayıs 2007; 22:30:34 >
  • Arkadaşlar revize durumu kalkmıştır dün gece özel bir hastanenin acilinde 1.750 ytliik bir sağlık harcaması hasıl oldu. Çağdaş Beyden çok özür dileyerek rezerve durumunun kaldırılmasını rica ediyorum bayağı bir sarsıldım maddi olarak. Üründen vazgeçmek zorunda kalıyorum. Ama gerçekten kaçırılmayacak bir ürün ve bayağı araştırdım güvenilir bir satıcıdır.Fiyat da çok uygundur. Tekrar çok çok özür diliyorum.
    Saygılar
  • Çok geçmiş olsun. Umarım bu üzücü durum sona ermiştir. Konu sağlık olunca paranın bir önemi olmuyor tabi. Tekrar geçmiş olsun. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.