Şimdi Ara

Sıfırdan farksız, kutusunda 128 gb red iphone 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #iPhone 11 Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sıfırdan farksız, kutusunda 128 gb red iphone 11

    Merhaba.


    Hiç gerek yokken iphone 12 sipariş ettiğim için 22 Kasım 2020 tarihinde Apple'dan almış olduğum ve adeta gözüm gibi baktığım iphone 11 telefonum satılıktır. Cihazı Akasya Avm'den aldığım gibi alt katta bulunan Phablet Shield firmasına 360 kaplama yaptırdım ve buna rağmen Buff marka kılıfla kullandım. Şu an kozmetik açıdan sıfır cihazdan en ufak bir farkı bulunmamaktadır. Pil sağlığı %100 Kutu içeriği tamdır. Ekstra olarak 2 tanesi Buff marka olmak üzere toplam 4 adet kaliteli kılıf vereceğim. Fiyatta 1 lira dahi indirim yapılmayacaktır. Bu fiyata almayı düşünen mesaj atsın aksi takdirde hiç birbirimizi yormayalım. İstanbul Kadıköy elden teslim diğer şehirlere önce ödeme olacak şekilde gönderim yapabilirim. Fotoğraflar eklenecektir.


    Not: Kaplamanın düşük bir ücret karşılığı ömür boyu yenileme garantisi mevcut. Ayrıca kılıflar ve kaplamaya toplam 650 lira harcadım. 2 adedi sadece üstünde deneyip hemen çıkardım. Sıfır halde duruyor.


    Not 2: Arkadaşlar amacım kimseyi kırmak değil ama çok net bir şekilde fiyatta 1 lira dahi indirim olmayacağını belirtmeme rağmen gereksiz pazarlık mesajları geliyor. 7000 liraya almayı düşünmüyorsanız lütfen yazmayın. Satılırsa satılır, satılmazsa annemin telefonunu yenilemiş olurum. İki taraf için de beyhude bir zaman kaybı. Bir sürü ilan var. Onlarla ilgilenin lütfen.


    https://prnt.sc/1051dnl

    https://prnt.sc/1051ffn

    https://prnt.sc/1051gqm

    https://prnt.sc/1051hzx

    https://prnt.sc/1051isg

    https://prnt.sc/1051jgq



    İnternetimde biraz sıkıntı var. Ne yaptıysam büyük fotoğraf ekleyemedim. Şimdilik bu kadar yükleyebiliyorum.





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • takip

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.