Şimdi Ara

ŞOK FİYAT 60 GB OCZ AGİLİTY3 SSD 90TL>>> 80 TL YE DÜŞTÜ İLK PM ATAN ALIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar elimde 60 gb ssdmi satıyorum 256 gb SSD Kullandığımdan satmaya karar verdim. kutusu faturası yk zaten garantiside bitti sağlamdır sorunsuzdur aşşağıda kendi orjinal fotosunu ve test fotolarını koyuyorum ayrıca ssd life ile 3 ay kullanmış olduğumu göreceksiniz ve ne kadar ömrü olduğunu ve ssdnin sağlık durumunuda 1-2 yıldır çekmecede yatıyor.

90 TL >>>>>>>>>> 80 TL YE DÜŞÜRDÜM KAÇIRMAYIN.

ilk pm atan alır

ANKARA İÇİ ELDEN VERİRİM

ankara dışı kargo alıcıya ait dosya ile yollayacağımdan çok bişe tutumayacaktır. MUADİLLERİ 120 130 TLDEN SATILIYO.

Çarşamba günü müsait günümdür.

KENDİ FOTOLARI
     ŞOK FİYAT 60 GB OCZ AGİLİTY3 SSD 90TL>>> 80 TL YE DÜŞTÜ İLK PM ATAN ALIR ŞOK FİYAT 60 GB OCZ AGİLİTY3 SSD 90TL>>> 80 TL YE DÜŞTÜ İLK PM ATAN ALIR ŞOK FİYAT 60 GB OCZ AGİLİTY3 SSD 90TL>>> 80 TL YE DÜŞTÜ İLK PM ATAN ALIR ŞOK FİYAT 60 GB OCZ AGİLİTY3 SSD 90TL>>> 80 TL YE DÜŞTÜ İLK PM ATAN ALIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 3 Şubat 2015; 10:28:46 >

• ssd 80 gb değil 60 gb hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

ssd 80 gb değil 60 gb hocam.

doğru yaws :D hatalı yazmışım 80 lik ssd yoktu zaten karıştırmışım
  • 80 tl ye düşürdüm artık elazığdan pm atan arkadaş almassa 2. pm atana verecem.
  • Okuma yazma hızları felaket.Sata2 olsa bile 150-200mb okuma yazma yapabilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Okuma yazma hızları felaket.Sata2 olsa bile 150-200mb okuma yazma yapabilmeli.

maksat windows kurmak

bu arada

SATILDI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.