Şimdi Ara

SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

CORE İ5 4210Y 1.50 ghz 3MB

4GB 1600MHZ RAM

İNTEL HD 4200

128 GB SSD

FULL HD 1920*1080 11.6 İNÇ

HD WEBCAM + ARKA KAMERA

USB 3.0 + MİNİ HDML

Arkadaşlar laptop çok şık ve aşırı temiz. Laptop diyorum arkadaşlar çünkü bu bilindik bir tablet gibi değil. 3 gündür kullanıyorum. Gerçekten sonynin harika cihazlarından biri. Kullanım gözlemimi aktaracağım şimdi.

Öncelikle pc fansız değildir. Fan var. Bir kalem, klavyesi ve özel kılıfı var.

İkisi bir arada ultrabook. Pc de tablet sürümü bir windows yok. Orjinal pc sürümü windows var ve Windows 10 güncellemesini gerçekleştirdin. Orjinal windows 10 pro sürümüdür.

Şimdi çalışma sistemi şöyle. klavye ile normal bir laptop gibi kullanıyosunuz, klavyede touchpad var. Şöyleki, ekranı bir yere koyduğunuzda klavyeyi istediğiniz yere çekebiliyorsunuz mesafesi uzun. Mesela ekranı masaya koydunuz diyelim klavyeyi kucağınıza alıp kullanabiliyorsunuz. Normal bir bilgisayardan hiç ama hiçbir farkı yok. Kapatmak istediğinizde klavyeyi üstüne kapatıyosunuz, zaten hafif bir mıknatıs çekimi var direk oturuyor üzerine.

Tablet olarak kullanmak istediğinizde, aslında tablet olarak kullanmak diye bisey yok pc sürümü windows kullanıyosunuz ve samimi söylüyorum muhteşem bir deneyim. normal bir fare klavye kullanmaktan daha rahat. Gerçekten kalite konuşuyor. basık tutarsanız sağ tık yapıyor. normal tutup çekerek dosyaları toplu seçebiliyosunuz. Veya dosyayı tutup çekerek tasıyabiliyor ve aynı şekilde kopyalayabiliryosunuz.

En önemli artısı yazı yazılacak yeri otomatik algılıyor ve dokunduğunuzda direk alttan bir klavye açıyor Dokunmatik klavye olarak kullanıyosunuz. isterseniz klavyeden hemen kaleme tıklıyosunuz kalemle yada elinizle yazıyosunuz Ben şu anda pcyi kucağıma aldım dokunmatik klavye ile yazıyorum ;) windows 10 da tablet modu diye mod var zaten onu acarsanız ayrıca tablet moduna geçiyor. win 8 baslangıc ekranı gibi bi ekran açıyor :) Ama normal standart bir pc yani. IDM yi indirip filmleri çalabiliyosunuz Ne bilim bi deamon tools kurabiliyosunuz. Bios ayarlarına girebiliyorsunuz.

Gelelim stuylus kaleme :) Kalem orjinal sonyi ait. Kalem deneyiminin gerçeği diyebiliriz acayip zevkli kullanması Arkadaşlar bilindik tabletlerde olduğu gibi kalemle yazarken bileğinizi kaldırmak zorunda değilsiniz. Mesela bi yazı yazcaksınız pcyi yatırıyosunuz kağıt gibi :) üstüne bileğinizi koyup yazmaya başliyosuz

Kalemde iki adet düğme var. birinci düğme windowsta kullanırken sağ tık görevi görüyor. İkinci düğmede silgi görevinde. mesela bisey yazarken silceksiniz ikinci düğmeye basık tutarak sileceğiniz seye getiriyosunuz siliyor. 1 düğme aynı zamanda word vs. dosyalarda düzenlee yazı büyütme yer değiştirme gibi görevlerde.

Arka kamerasıda güzel. dandik değil.

Vel hasıl kelam kullandığım nadir güzellikte ve acayip zevkli pclerden biri. Hem zevkinden hemde muhabbet olsun konu olsun diye yazdım böyle Hafıza genisletmek icin micro sd girisi mevcuttur.

Bilgisayar resimlerde görüldüğü gibi teslim edielecektir. Garantisi varmış. ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Seri numarası ile sonyden sorgulamak gerek. Zaten vardır çünkü bu işlemci çıkalı 2 yıl olmadı galiba tam bilmiyorum.

Pil süresi 4_5 saat civarlarında.

Windows 10 pro ile herşey daha bi uyumlu çalışmaya başladı :)

Dosta gidicek temizlikte ve şıklıktadır. Resimlerde kendini belli edemiyor :) Aşık olunacak cinsten birsey

Eski bir konunun üzerine yazıyorum. Tarih 07.10.2015

RESİMLER

http://postimg.org/gallery/236il59pi/

İyi forumlar.

SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtimall -- 22 Ekim 2015; 23:47:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

EXPER ULTRABOOK

CORE İ5 3317U

4 GB RAM

320 HDD

İNTEL HD 4000

14 İNÇ 1366

AÇIKÇASI EXPERDEN HİÇ BEKLEMEZDİM. ULTRABOOKU BAZI BÜYÜK MARKALAR BİLE YAPAMIYOR ÇÜNKÜ. ISINMAYAN ULTRABOOK YAPMIŞ EXPER HEMDE ALTINA SAĞLI SOLLU İKİ TANE HOPARLÖR KOYMUŞ BANGIR BANGIR YAPMIŞ EN ÇOK SES VEREN ULTRABOOK ASUS ZENBOOKU GÖRMÜŞTÜM ONUDA GEÇMİŞ

PİLİ ÇOK SAĞLAM 4 - 6+ SAAT GİDİYOR

LAPTOPUN TEK SORUNU 3 TANE VİDASI EKSİK LAPTOPU HARDDSİKSİZ ALDIM. BİDE BUNUN HARDDİSKİ SLİM MODELMİŞ AKŞAM SAATİYDİ BULAMADIM BİDE SLİM HDD. EN SON BİTANE CASPER ULTRABOOK VARDI ONDA VARMIŞ ONUN İÇİNDEN ALDIRDIM HDD WD BLUE DAHA ÇOK TAZE PERFORMANSI AŞIRI İYİ ÇOK ACELEYE GELDİ BUNA TAKMASI O ACELEYLE ARKA KAPAĞIN 3 TANE VİDA TAKMAMIŞLAR. BU ARADA BEN LAPTOPUN İÇİNİDE GÖRDÜM TAMİR GÖRMEMİŞ LAPTOP TOZ BİLE YOKTU İÇİNDE PIRIL PIRILDI. İŞE GİDİYORUM ÜNİVERSİTE AÇILANA KADAR ONUN İÇİN GİDİP VİDALARI ALCAK VAKTİM KALMIYOR AMA OLURSA VAKTİM GİDİP ALIRIM

DIŞ KASASI METAL ALAŞIMLI DOKUNULDUĞUNDA SOĞUK VE SERT Bİ HİS VERİYOR PLASTİK HİSSİ YOK. KOZMETİK OLARAKDA GÜZEL KÖŞESİNDE UFAK Bİ BOYA ATMASI VAR ALTI BEYAZ METAL. SOĞUMUŞ ÇAYDANLIK GİBİ STANDART Bİ ILIKLIK VAR ALTINDA HİÇ ISINMIYOR HİÇ BİR SORUNU YOK ÇOK İNCE SATILMAZSA BUNU KENDİM KULLANICAM ZATEN

680 TL

İYİ FORUMLAR

05319825201

SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK SONY VAİO ULTRABOOK İKİSİ BİR ARADA - İ5 4210Y - 4 GB - 128 SSD - FULL HD -STUYLUS KALEM - ve- SONY VAİO FZ11M NOTEBOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtimall -- 6 Ekim 2015; 10:24:06 >

• SONY VAİO VGN- FZ11M

CORE 2 DUO T7100

4 GB RAM

120 GB SSD

GEFORCE GT 8400M

3 X USB 2.0 DVD RW

LAPTOP ÇOK TEMİZ. SIKINTISIZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TIKIRINDA ÇALIŞIYOR

1 SAAT VE ÜZERİ GİDİYOR PİLİ.

Laptop tertemiz pırıl pırıl bit kadar sorunu yok.
    Ekranında ışık sönmesini yaptırdım.

SES SEVİYESİ GÜZEL TATMİN EDİCİ. KOZMETİK OLARAK ÇOK GÜZEL ÇOK TEMİZ DAHA HİÇ SİLMEDİM BİLE LEKELER ÜSTÜNDE DURUYOR :) ISINMIYORDA HEM.

@jacques1791 nickli serkan abimize satılmıştır. hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtimall -- 10 Ekim 2015; 0:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony'i nasıl alabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtimall -- 5 Ekim 2015; 23:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.