Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: peren_potter

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: peren_potter

Arkadaşlar... Pislik çıkartmayacaksak hep beraber oynayalım. Akşama kadar 1 lvl atlamak için oyunun başında durmanın, arkadaşlarla party kurmanın, evrim geçirmek için shift Z'ye basmanın, okuldan geldiğim gibi bu oyunun başına geçmenin zevkini hiçbir şeye değişmem. Beraber yeni bir başlangıç yapalım. Bu arada mart diyor da.. Acaba 1 mart mı? Eğer öyleyse yarın açılıyor?!

1 mart değildir,ortalarına doğrudur.ayrıca pislik çıkacak,en azından yalan söylemeye gerek yok ben çıkartacağım bir takım biz oyunu bıraktıktan sonra kendini birşey sanan eziklere karşı.

Not; Yılmazdan bahsetmiyorum,hedeflerim farklı.Yılmaz ermiş zaten şimdiki yılmaza sövmenin tadı bile olmaz Şu bir zamanlar abi abi diye peşimizde koşup,biz oyunu bıraktıktan sonra clonla yükselip kendini kutsal birşey sanan nooblar hedeflerim,muhtemelen onlardan biride sensin kendilerini bilir onlar zaten

@Dead Or Alive

Sen yenisin galiba?

@shadowz61

sen ibik miydin

Onlardan biri de ben mi?! Ben de ilklerdenim. 3 sene önceki.

sen ilk ol ne farkedicek,azmı kasdık seni biz digimonun all skill diye 60larda.sonra clon falan geldi hemen bi yerin kalktı.Neyse banlanmıyayım şimdi, oyunda görüşürüz.

@NBA01

Dürüst olmak daha iyi,niye şimdi uslu çocuk edasıyla dünya barışı falan diye saçmalıyayıp oyunda kavga çıkarayım? açık açık söylüyorum bu tip insanlarla kavga ediceğimi,boşa millet dost ayaklarına yatmasın yani.Ayrıca merak etme kavga çıkarıcam dediysem serbest bırakılmış kuduz köpek misali önüme gelene atlayacak değilim,Ayrıca yeni olduğun burdan belli,arkadaş çevrem hazır o kadar yıllık deneyimden,Topluca başlamayı düşünüyoruz zaten oyuna.çıkarılacak adam var çıkarılmayacak adam var.Yukarıdada senin hakkında bahsetmemiştim aslında o mesaj yerlerine gitti zaten,Sen oyuna başladığında ben bırakma aşamalarındaydım haftada bir falan anca giriyordum,ha oyunda canımı sıkarsan Bir düşman fazla veya bir düşman eksik fazla sorun çıkartmaz tabiki.

eski yeni işine girersek işte siz oyuna yeni başladığınızda ben üye olamamıştım yoksa bende eskilerden başlicaktım. KSSN nuamrası ve adı yüzünden :D sonra ben yolunu buldum IP ban geldi :D siz bıraktınız ben IP Ban sorununu kaldırarak başladım oyuna ilk 3 çarım ultiye geldiğinde hep bi sorun oluştu ing nickliyim die banlanmalar felan sonmra adam gibi korece bi hesap açtım hiç bir kroeliyle konuşmadım megalarımı yaptım sora tabi eskiden olan banka klonu kapalıyken ben o sorunu aştım ve klonuda bulunca 51 den aşşağı digi kalmadı. Sonra Tolga'dan birsii ferefsizlik yapıp çaldığı (68 LvL Omnimon 64 LvL Beelzemon ve Tamerde 285 LvL di galiba) hesabı bilmeden biriinden satın aldım ve ben epeyce kullandım :D 68LvL Omnimonla 85 LvL'lik Imp. FM ye tek attığım zaman offf diğerleride üstüme çullanmıştı sonra onlarada bi GD bitti :D

Şimdi seninki bişeymi ben şöle şöle yaptım felan demeyin. Benim demek istediğim Oyunda Tecrübesi Olan Türk Oyunculardan biriyim.

Bu kadar Basit.

NOT: Dostluk ayağına yatma işine gelirsek cidden şu andan itibarren dost düşan lsitemi restledim ve Şu an Herkes Dostumdur ama Kıllık Çıkaran olursa...

VAY HALİNE

Not : İmla Hatası

Üzgünüm ama senin değişmen sadece lafta kalmış.Şöyle bir bakıyorum da,yorumunu okurken bile eski;kendini birşey sanan ama olamıyan ve de olamıyacak olan kişi gene aynı kalmış..Oyunda 1-2 item dilenip sonra hazır adrese konmakla tecrübe edinilmez.Bunuda biyerine yaz artık..

İyi geceler.

Erden bi kere adam gibi msj yazsan ne güzel olcak biliomusun. msjımı okumadan " NBA01 dur şuna bi laf atim " ayağıyla gene yazmışın bişiler.

hani dediklerin doğru olsa içim yanmicak. yok baskalarından item dileniomuşumda falan da filanda :D olum korede herkes beni tanırdı çindede Elbrus Çarı Aldım ve sora çinide kroeyide bıraktım.

Çinde Elbrus Çarım ile seni yendiğim günleri unutmuşsun ama nese tartışmaya girmicem fazla sen gene konuşmalarına devam et.

Yavaş Yavaş Adam olanlarla Adam OLMAYANLAR ortaya çıkıo.

NOT : BENCE NEFESİMİZİ BURDA TÜKETMEYELİM KÜFÜRSÜZ KAVGASIZ Bİ ŞEKİLDE OYUNA SAKLAYALIM.BAKALIM KİM KİMİ YENİ. DEDİĞİN KADAR İYİYSEN YENERSİN BENİ.

BENİMKİ AÇIK BİR MEYDAN OKUMA.ADAM OLDA AMELELER GİBİ KÜFÜR ETMEDEN KAVGA ÇIKARMADAN OYUNDA YENEBİLİRSEN BENİ GEL BURDAYIM.

ÇİNDE İLK 46 LVLLİ BEN YAPTIM DİCEKSEN ONUDA SÖLİM BEN KAÇTANE ÇAR DEĞİŞTİM EN SON HAKKIM OLAN ELBRUS ÇARINI ALDIM. 3 TANE 46 LVL VARDI :D SERAPHİMON GALLANTMON VE 42 LVL İKEN 46 LVL YAPTIĞIM WARGREYMON.

46 46 42'DEN DAHA İYİ BİR ÇAR HAKETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM İTEM KAYBI HESAP KAYMI VB.

NESE HERKESE OYUNDA BAŞARILAR , SANADA ERDEN

King of Rap !!!

• Ortamı kızıştırmaya gerek yok, anlaşamıyorsanız muhattap olmazsınız olur biter, boşuna olay çıkmasın

Charlotte Hornets taraftarı

• quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Ortamı kızıştırmaya gerek yok, anlaşamıyorsanız muhattap olmazsınız olur biter, boşuna olay çıkmasın

bende onu demeye çalışıom ama adam altı çizli göndermeler yapıo bizde yaparız ama kavga çıksın istemiom adma gibi kapışalım oyunda.

King of Rap !!!
  • gercekten cok sewindim eski günlere geri döncez inş. herkez oynarsa spr olr

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

gercekten cok sewindim eski günlere geri döncez inş. herkez oynarsa spr olr

Ya lütfen birazcık türkçe kelime kullan
    Oyunda mudun ortasında dönüp durduğun,oyunculardan item istediğin günleri ne çabuk unuttun.Senin çocuk aklın bu kadar işler işte hazır hesaba konup beni yenmişin burda birde lafını ediyorsun.Oyun bu yenilebilirim yani 1-2 miss olur savaşı alırsın yani bunu burda söyleyerek kendini daha da düşürdün bilmiş ol.Ayriyetten yabancılarla pt yapıp bize dalıyordun sende hiç halsiyetin kalmamış ki zaten hain gibi onlarla oyna sen gene.Böyle saçma sapan çocukça artizlenmelerin,hava atmalarını falan çekemeyiz hiç.Dost ayağınada yatma bir daha ilk seferde kendini gösterdin zaten sen artık anca yeni başlayanlar bakar yüzüne.

İlk önce kendin adam ol da sonra kimler ne kadar adam olmuş onu ölç,biç.Miyavlamaya devam et..

• Oh be oyun sonunda çıkıyor.Tek sıkıntım NBA ve saz heyetinin oyunda yersiz ve gereksiz yapacağı bebe show lar.

Clonla yaptıgın charları sayma burda,ilkleri sayacaksak senin yaşadıgın sene sayısından fazla ilkim var benim.Ayrıca tecrübe demişsinde ne tecrübesi? o zamanlar herkes cash mash diye +10lar içinde yüzüyordu,senin tecrübe dediğin bizim gırgıra aldıgımız zamanlar.55levellerde parti yapıp kastığımız,3F de kastığımız günlerde sen yoktun,boşa tecrübeden falan bahsetme.Ayrıca gerçek kimlikleri ortaya çıkıyor falan demişsinde,senin gibi bir bebeyi sevdiğini idda eden olmadı şimdiye kadar zaten.daha 7yemi gidiyosun 8semi fotoğrafını gördük kardeşimden küçüksün bi yerin kalkmış klavye delikanlılığı yapıyorsun anca.Git sakalın çıkınca gel sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 1 Mart 2010; 18:50:46 >

Admin & mod olmak isteyenlerin pm atmaları yeterlidir.
  • NBA neden karakterlerini övüp duruyorsun? Burada aşık attığın insanların çoğu ellerinde hiç bir şey yokken karakter kasıp güçlenen adamlar ve hiç biri ben bunu yaptım 8 tane 51 yaptım vs. demiyorlar.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • burak salla ya hiç konuşup havalandırmayalım şunları. Oyun açıldığında ne nedir gören görücek

söyleyeceğim tek şey : biz birbirimize yardım ederek kendi emeklerimizle bi yerlere geliyoruz, onlar ise dilene dilene
    Yani hile yapmak isteyen yapar, yapma dicende ne olacak, zaten birisi hile yapıyorsa banlanmak vb. gibi riskleride göz alıyor demektir.
    Hadi türklerin adı kötüleniyor filan deseniz bütün türkleri bir tutanın problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 1 Mart 2010; 22:56:22 >

• erden öle bi konuşmussunki herkes beni 6.-7. sınıfa giden, digiden item düşünce sevinen bi adma zannetcek ve galiba herkeste inandı.Bide sakalın çıksın diosun sakalla adma olunmu.ben 18 yaşındayım yanaklarıma bi jilet vursam hoca olur çıkarım.Jilet vurmadan sakalım çımazçünkü ırsi bi olay.bazıları 13 yaşında burnunun üstünde bile kıl çıkar bazıları toy olur.yani böle çocukça laflar etmeyin.kişisel konuşmuorum tek sen yapmıon bunları.
    Hala bi ilk okul atışmaları bi ilk okul lafları.

Sakalla Adam Olunsaydı,Cami Hocaları Adamların Babası Olurdu.

Umarım anlamışındır.

@Ottoman_PoWeR: burak bide ben çarımı felan övmedim sadece tecrübem olduğunun kanıtı övmek isteseydim banlanan veya şifresini unuttuüum bir sürü çar var onardaki bi dünya şeyi sayardım.

Anasını satim biz bişi dioz adam onu alıp büyütüp öle cvp verio herekste beni havacı biri zannedio :D

TMM DAHA BİŞİ DEMİCEM SİZDE SON SÖZLERİNİZİ YAZIN Bİ OYUN YÜZÜNDEN ESKİ GÜNLERE GERİ DÖNMİYELİM.

BİŞİ DAHA SÖYLİYİM YENİ GELENLER VE BENİ TANIYAMIYANLARA SÖYLİM BEN HERKESLE ARK OLMAK İSTERİM AMA BAZI KİŞİLER ARTIK BENİ BEYNİNDE KARA LİSTEYE ALMIŞ.ACI Bİ DURUM AMA BEN YİNEDE ONLARLA ARK OLMAYA ÇALIŞCAM.

SİZ ÖLE MSJLAR YAZIONUZKİ YENİ GELENELRDE BENİ KÖTÜ ZANNETCEK

NESE TEKRAR TEKRAR HERKESE TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 1 Mart 2010; 23:09:51 >

King of Rap !!!

• quote:

erden öle bi konuşmussunki herkes beni 6.-7. sınıfa giden, digiden item düşünce sevinen bi adma zannetcek ve galiba herkeste inandı.Bide sakalın çıksın diosun sakalla adma olunmu.ben 18 yaşındayım yanaklarıma bi jilet vursam hoca olur çıkarım.Jilet vurmadan sakalım çımazçünkü ırsi bi olay.bazıları 13 yaşında burnunun üstünde bile kıl çıkar bazıları toy olur.yani böle çocukça laflar etmeyin.kişisel konuşmuorum tek sen yapmıon bunları.

Umarım anlamışındır.

@Ottoman_PoWeR: burak bide ben çarımı felan övmedim sadece tecrübem olduğunun kanıtı övmek isteseydim banlanan veya şifresini unuttuüum bir sürü çar var onardaki bi dünya şeyi sayardım.

Anasını satim biz bişi dioz adam onu alıp büyütüp öle cvp verio herekste beni havacı biri zannedio :D

TMM DAHA BİŞİ DEMİCEM SİZDE SON SÖZLERİNİZİ YAZIN Bİ OYUN YÜZÜNDEN ESKİ GÜNLERE GERİ DÖNMİYELİM.

BİŞİ DAHA SÖYLİYİM YENİ GELENLER VE BENİ TANIYAMIYANLARA SÖYLİM BEN HERKESLE ARK OLMAK İSTERİM AMA BAZI KİŞİLER ARTIK BENİ BEYNİNDE KARA LİSTEYE ALMIŞ.ACI Bİ DURUM AMA BEN YİNEDE ONLARLA ARK OLMAYA ÇALIŞCAM.

Konuşma şekline bak Allah aşkına nasıl bir üslup bu ver eline balonu yolla parka...

Tecrübe demişsin tek tecrüben burda bize bulaşıp rezil olmak.18 yaşındamısın resmini geçen sene foruma koymuştum ve yorumları yazayım istersen (şopar,muhahahha,birde bu bize abinizim diyordu) biraz düşünüpte konuş hoca olur çıkarım diyor daha hoca yı sakaldan ibaret sanıyor.Kurtuluş savaşını düşünüyorum onca şehidimiz yokluklarla kazanılmış bir savaş ama senin gibi insanlara bakıyorum yazık onlarla kazanıldı sizin gibiler yüzünden kaybediliyor.Kılıç çıkaran olursa diyor birde tırnak makası bile çıkarsam sana sittin sene yeter bunu unutma.

• http://www.digimonbattle.info/

Biraz düzenledim siteyi, yorumlarınızı bekliyorum.

erden öle bi konuşmussunki herkes beni 6.-7. sınıfa giden, digiden item düşünce sevinen bi adma zannetcek ve galiba herkeste inandı.Bide sakalın çıksın diosun sakalla adma olunmu.ben 18 yaşındayım yanaklarıma bi jilet vursam hoca olur çıkarım.Jilet vurmadan sakalım çımazçünkü ırsi bi olay.bazıları 13 yaşında burnunun üstünde bile kıl çıkar bazıları toy olur.yani böle çocukça laflar etmeyin.kişisel konuşmuorum tek sen yapmıon bunları.

Umarım anlamışındır.

mesajını yazdıktan sonra mesajın bir bölümünü büyük harflerle yazarak kaç yaşında olduğun ve kaçınca sınıfa gittiğin konusunda yeterince aydınlattın bizi.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 2 Mart 2010; 0:22:13 >

• Birde burda öyle millete atıp tutuyosunda maziyi hatırla biraz sana yardım edenleri görmeni tavsiye ederim.Gerçi insan oğlu ama neyse.

http://forum.donanimhaber.com/m_25866950/mpage_1/f_/key_//tm.htm#25866950 // @Ottoman_PoweR (dikkat et "W" değil "w") 'ın mesajı.

http://forum.donanimhaber.com/m_25967090/mpage_1/f_/key_//tm.htm#25967090

http://forum.donanimhaber.com/m_25932750/mpage_1/f_/key_//tm.htm#25932750

Senden ricam güzel Türkçe'mizi kullanırken özen göstermeni istiyorum.Bunu seni aşağılamak için değil sadece bir öneri olarak yazıyorum.Bende eskiden senin gibi yazardım özen göstermeden sonra anladım.Güzel Türkçe'mizin değerini.Tabi şuanda ben çok mükemmel Türkçe kullanıyorum demiyorum tabikide hatalarım olur onlarıda mesajlarımızı okuyan arkadaşlarımız belirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wizQ
    http://www.digimonbattle.info/

Benim mesaj arada kaynıyor hep...
  • quote:

quote:

http://www.digimonbattle.info/

Benim mesaj arada kaynıyor hep...

Wordpress. Değiştir bence.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.