Şimdi Ara

Şöhret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda şöhretimi nasıl arttırabilriim ? Ve bu şöhret ne işe yarar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Grubunuz var ise konserlerden sonra gelen groupieler şöhretinizi arttırırlar. Bunun dışında şöhreti yüksek kişilerle yemek yer, tantrik yaparsanız yine yükselir şöhretiniz. Elvis sandvici, puro ve egzotik atıştırmalık yerseniz 10 artar şöhretiniz ama bu etki geçicidir gelen güncel ile eskiye döner.
    Ne işe yaradığına gelirsek; her ay çıkardığımız kliplerimizin kalitesinde kişisel sq nun etkisi var. Ayrıca her pazar günü değişen paparazi listesine de 100 şöhret yaparak giriliyor. Pek bir esprisi yok yani ama hava atmak için kullanılıyor genelde. Son olarak kurtuluş gününde melvin t-shirt giyerek 20 söhret artışı sağlanıyor. o da geçici etkili ama, kalıcı şöhret için düzenli turne, groupieler, bol bol sarı romantizm barları lazım. Sahne isminizi belirlemediyseniz 50 sq ya ulaştığınızda sahne ismi seçebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 8 Mart 2014; 12:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok konser daha çok şöhret demektir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steteskop

Daha çok konser daha çok şöhret demektir hocam.

Biraz açar mısın bu yorumunu hocam? tam anlayamadım ben neyi kastettiğinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

quote:

Yaptığınız konser sayıları artarsa kazanacağınız şöhret puanı artacaktır demek istedim. Yani elinizden geldiğince konser yapmaya çalışın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yaptığınız konser sayıları artarsa kazanacağınız şöhret puanı artacaktır demek istedim. Yani elinizden geldiğince konser yapmaya çalışın.

Yanlış bir bilgi verdiginiz bana göre ya da şöyle diyeyim eksik gibi biraz. Verdigimiz konserler şöhret artışını dolaylı yoldan etkiler. Sistemli konser vermek lazım, çok konser vermek boşa kürek çekmektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış bir bilgi verdiginiz bana göre ya da şöyle diyeyim eksik gibi biraz. Verdigimiz konserler şöhret artışını dolaylı yoldan etkiler. Sistemli konser vermek lazım, çok konser vermek boşa kürek çekmektir.

Dediğiniz gibi o ayrıntıyı unutmuşum, teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.