Şimdi Ara

soğutucunun ram slotunu kapatma riski ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar yeni bi sistem toplıyacaım fakat aklıma bi soru takıldı şimdi cpu soğutucu olarak önceki sistemimden sunbeam core contact freezer 12cm fanlı soğutucum var ana kart z77g45 olacak şimdi sorum gskill ripjaws yada corsair vengeance gibi ramler yüksek profil ama soğutmasıda iyi acaba cpu soğutucu cpu tarafındaki ram slotunu kapatırmı diye düşünüyorum bu ramler yüksek profil çünkü üzerine gelirmi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

selamlar yeni bi sistem toplıyacaım fakat aklıma bi soru takıldı şimdi cpu soğutucu olarak önceki sistemimden sunbeam core contact freezer 12cm fanlı soğutucum var ana kart z77g45 olacak şimdi sorum gskill ripjaws yada corsair vengeance gibi ramler yüksek profil ama soğutmasıda iyi acaba cpu soğutucu cpu tarafındaki ram slotunu kapatırmı diye düşünüyorum bu ramler yüksek profil çünkü üzerine gelirmi acaba ?

CPU Soğutmasıyla Ramların bir alakası olacağını düşünmüyorum..
  • dediğimi anlamamışsınmz siz bazı soğutucularda oluyo ana kartın modeli de önemli tabi kullanan vardır dedim belki
    haricen takılan cpu soğutucusu genişve büyük olduğu için cpu tarafında sonda kalan ram slotunun üzerine gelebiliyo o yüzden düşük profil ramleri anca takabiliyosunuz o açıdan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 31 Mayıs 2012; 1:12:29 >
  • Bende bir tane slotu kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingTigerTR

Bende bir tane slotu kapatıyor

• quote:

peki hocam o slota low profile ram sığarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

quote:

peki hocam o slota low profile ram sığarmı ?

Bende tamamen kapatıyor birini low profilde olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 31 Mayıs 2012; 1:17:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skıntılı bir durum ya cpu soğutucu ve ana kart modeliniz nedir acaba
  • Anakart asus m5a97 , soğutucu xigmatek gaia sd1283. 2 Slot kullandığım için sıkıntı yok şimdilik
  • anladım hocam cevaplar için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.