Şimdi Ara

Soğutuculu ram ile normal ram arasındaki fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeni Core2Duo işlemciler ısı yapmamakta.

Tavsiyem söylediğim anakartlardan birini al. (122$+KDV=193,5YTL)

İşlemcin kalsın, linkteki soğutucuyu al. (60YTL)
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0217

Linkteki ekran klartını al. 8600GT Sonic. (236YTL)

Linkteki ramlerden iki tane al. (167YTL)

Bir de kasa al diyeceğim ancak elindeki kasanın resmini ya da marka modelini gönderebilirsen daha iyi olur.

65-75 dolar arası am2 anakart lar var hemde onboard vga lı , ayrıca dula core olarak bakarsan am2 x3800+ de gayet uygun bence. soğutmaya 60 ytl çok çok fazla ( KASASINA - GÜÇ KAYNAĞINA KAYDIRABİLİR PARASINI )

şu anda forumda 83 dolar x2 3800+ ve 60 ytl ye 1gb ddr2 667 mhz kingston ram var. yani sıcak fırsatlara bakıp birazda 2. elde ( sıfır kullanılmamış ama sebepsiz elinde kalan ürünleri olan var ) takılsa bence çok daha iyi olmaz mı?

Yoksa Core2 desteği veren 70$ lık anakartlar da var ama onboard VGA lı ya da bunlar kadar kaliteli değil

Örneğin bu.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1782

Soğutucu vermemin sebebi öncelikle bu fiyata alınacak doğru dürüst bir işlemci yok. Diğer nedeni ise 22 haziran da bir indirim olacak işlemcilerde, arkadaşımız o zaman isterse işlemciyi de değişir.
  • INTEL-E4300 C2D 124.0000 USD
    MSI-P965 NEO-F 102.0000 USD
    KINGSTON-1 GB DDR2 667 56.0000 USD
    MSI-RX1650XT-T2D256E 130.0000 USD
    SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 80.0000 USD
    SAMSUNG-SH-S182D 31.0000 USD
    TOPLAM : 523 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 617,14 USD

Bu sistem bana yetermi yoksa biraz daha bekleyip daha iyisini mi alıyım ne dersiniz?

Verdiğim öneride Ram i 1GB a düşürürsen sorun kalmaz. (Sıcak fırsatlardan 1GB Lık kingstone u alablirsin.)

Dediğim MSI P6N SLI-FI anakartı al.

Ve soğutucuyu al ve bekle. (Soğutucu ile işlemcini hızlandırabilirsin)

Yakında ATİ nin piyasaya girmesi ile ekran kartları iyice ucuzlayacak. Ayrıca 22 haziranda da intel indirimi var.

O zamana kadar bekle karlı çıkarsın. Aynı fiyata daha iyi bir ekran kartı ya da işlemci alabilirsin.

Valla mantığım ile yaptığım toplantıdan bu sonuç çıktı. Gerisi senin bileceğin iş. (Ki mantığım çok mantıklıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 16 Mayıs 2007; 9:11:24 >

• digitalworld dediklerinin çok mantıklı en iyisi ben 22 haziranı bekliyim.Şimdi acele etmenin bi anlamı yok.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.