Şimdi Ara

Soğutucu Seçimi Ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amd phenom2 965 BE işlemcim var fakat fanı çok ses yapıyor bunu değiştirmek sitiyorum 4200 rpm lerde boştayken.
    Soğutucu alıcam fakat bazı konularda okudğum kadarıyla ya yanlış yazılmış yada ben yanlış biliyorum yardım edersiniz sevinirim.

mesela bu işlemci için OCZ Gladiator max önerilmiş. Bu soğutucu bu işlemciye takılıyormu am3 desteği yok biliyorum.

Eğer kullanılıyorsa bu sogutucu eski bilgisayarımda var bunu kullanırım. Şayet olmuyorsa bana br soğutucu önerirseniz çok memnun olurum.

Sessizlik benim için daha önemli 3-5 derece fark etmez. OC yapmam. ( Anakart Gigabyte 785GT UD3H )

Teşekkürler.

• aynı anakartı kullanıyoruz bende 955 işlemcisi var amdnin bende senin gibi sesten şikayetçiydim sunbeamın core contact freeze modelini aldım ses sorunu kalmadı sadece testlerde yüksüz 27 derecelerden bahsedilmiş ben 32'nin altını göremedim eğer sıkıntı ses ise tavsiye edebilirim bu ürünü fiyatıda uçuk değil zaten
  • haklısın ama Sunbeamda am3 desteği yokki, benim anladığım kadarıyla 955 geriye dönük am2 desteği var nasıl oluyor bilmiyorum, o yuzden o soğutucular oluyor.
  • var hocam am3 desteği 938 940 pin işlemcilerle uyumlu zaten soketlerin hepsi aynı benimkide am3
  • quote:

Orijinalden alıntı: conspirator23

haklısın ama Sunbeamda am3 desteği yokki, benim anladığım kadarıyla 955 geriye dönük am2 desteği var nasıl oluyor bilmiyorum, o yuzden o soğutucular oluyor.

Evet,resmi olarak am3 soket desteği bahsedilmemiş ki ben am3 destekli bir anakartta kullanıyorum aynı işlemci soğutucusunu amd p2 x4 965 be ile bende kullanıyorum sonuçta,sunbeam c.c.f çok uygun fiyata neredeyse en performanslı soğutuculardan biridir boşta 25 yükte 45 gördüm bugune kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 17 Mayıs 2010; 13:20:26 >
  • Anladım. Peki elimdeki OCZ Gladiator Max da bu işlemciye uymaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conspirator23

Anladım. Peki elimdeki OCZ Gladiator Max da bu işlemciye uymaz mı?

Uyar ancak ona o parayı verene kadar 20 lira fazla verip ondan çok daha iyi olan bir soğutucuyu kaçırmayın derim,100 liranın üzerindeki soğutucularla yarışıyor,Sunbeam C.C.F.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper haber o soğutucu elimde var zaten. Ve eski bilgisayarımda kullanırken gayet memnundum. Alırken amd aparatı da verilmiltir değil mi OCZ nin.

İnşallah takabilirim bir sorun çıkmaz.

Benim anlamadım neden bu soğutuvularda o zman am2 am3 yazıyor??
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.