Şimdi Ara

SOĞUTMAMI GÜÇLENDİRECEM (SON 2 SORUM VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana 100-150 ytl arası çok güçlü bir pompa önerebilirmisiniz?sesi önemli değil.isterse kendini yırtsın pompa önemli değil.soğutmam diğer odada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GardiyaN_ -- 6 Temmuz 2006; 17:31:06 >

• arkadaşlar lütfen yaw.bi pompa önermek bu kadar zormu?
  • eheim 1048 yada 1250 al madem paran var
  • heim 1250 1200l/h su pompalıyor.güçlü bir pompaymış.peki bu ne kadar ses yapar?
  • çin malı drenaj pompaları var : 6 metreye :D saate 1 ton su basar fiyatıda 100 mil filan :DD (tabiki ses önemli değilse ) :D
  • 1000/1200/1400/2000lt/h çok büyük fark yaratmaz
    sesi öemli deil demişin ilk tavsiye de ne kadar ses yapar demişin!!!!!!

etkin soutma için radyatör üzerinde çalışman lazım kaliteli fan,davlumbaz vb ile uraşman lazım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

1000/1200/1400/2000lt/h çok büyük fark yaratmaz
    sesi öemli deil demişin ilk tavsiye de ne kadar ses yapar demişin!!!!!!

etkin soutma için radyatör üzerinde çalışman lazım kaliteli fan,davlumbaz vb ile uraşman lazım....

tamam ses önemli değil ama ne kadar ses yaptığını da bilelim dimi.şimdi benim 2x120cm radyatörüm var.aynından bir tane daha alsam ve eheim 1250 pompa alsam nasıl olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar debi o kadar ses
    1048 gayet sessiz.. tavsiye ederim 1250yi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: omseku

ne kadar debi o kadar ses
    1048 gayet sessiz.. tavsiye ederim 1250yi bilmiyorum

ben soğutmamı yan odaya koyuyorum.sesten kurtuluyorum.bu kadar basit.siz sesi boşverin.performansı nasıl olur onu söyleyin bana?
  • arkadaşım elinde ne pompa var bilmiorum ama yeterli olan atman1200 pompa dır daha fazlası sisteme yapacıın yatırımın alternatif maliyeti olur

ısrarla 100ytl harcıycam diorsan soutucu üreten firmaların kendinden su hazneli şık görünümlü kasa içi/dışı çok şık pompaları var onlara bak....
  • bendeki pompanın ne olduğunu bilmiyorum ama üzerinde 650l/h yazıyor.cpu+nb+vga blok takmak istiyorum.2x120cm radyatör var.radyatörün aynından bi tane daha alayım o zaman.
  • sanırım o alet yetmez.. ben ergin abinin hazne ile verdiği pompayı kullanıyordum yan odadan hortum çekip kullanmıştım.. gayet te güzel basıyodu sanırım atmanın 2000 liği idi
  • eheim compat 1000 olabilr bende aldım kurtuldum 70 ytl gibi fiyatı kasa üstüne kutu su sogutma yaptım bu gün içinede koydum ses yok yani akşam acık bıraksan rahatsız olmas ama zaten senin dedigin gibi 150 ytl arası demişin o fiyatlı pompalar kailteli olucagı için yırtılmaması lazım yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

çin malı drenaj pompaları var : 6 metreye :D saate 1 ton su basar fiyatıda 100 mil filan :DD (tabiki ses önemli değilse ) :D

+1

Madem sesin bir önemi yok, mesafe de uzun olacak. Al canavar gibi drenaj pompası. Hem onlar suyu kendisi çeker, senin pompa seviyesi üstünden akıtmana lüzum kalmaz. Koyarsın balkona falan. Bağlantılarını da uydurursan, öf öf şebeke kurarsın vallah. Tabi kuvvetli basınç hortumları yerlerinden fırlatmaz inşaallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

quote:

çin malı drenaj pompaları var : 6 metreye :D saate 1 ton su basar fiyatıda 100 mil filan :DD (tabiki ses önemli değilse ) :D

+1

Madem sesin bir önemi yok, mesafe de uzun olacak. Al canavar gibi drenaj pompası. Hem onlar suyu kendisi çeker, senin pompa seviyesi üstünden akıtmana lüzum kalmaz. Koyarsın balkona falan. Bağlantılarını da uydurursan, öf öf şebeke kurarsın vallah. Tabi kuvvetli basınç hortumları yerlerinden fırlatmaz inşaallah.

baba naptınız yaa adam Eheim 1250 alsa yeter ona Çin malına güven olmaz zaten evı su basmasın bıde

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

quote:

+1

baba naptınız yaa adam Eheim 1250 alsa yeter ona Çin malına güven olmaz zaten evı su basmasın bıde

Yok yahu, illa ki Çin malı değil o motorlar. Yerlisi falan da var. Jakuzi motoru.
    Ya da süs havuzlarında kullanılıyor. Ama üç parmak su atıyor. Dediğin gibi odayı, kasayı falan su basabilir. Kaldırmaz bizim tek parmak hortumlar. Abarttık yani biraz.

Bir zamanlar da Lombardini motorlar vardı, mazotlu. Pancar motoru da diyoduk. Bacağım kadar su atıyo. İster misin onu da tavsiye edek.
     SOĞUTMAMI GÜÇLENDİRECEM (SON 2 SORUM VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 5 Temmuz 2006; 23:27:41 >

• hocam eheim conpact 1000 lik yeter sana hem fiyatıda uygun 70lira boşuna başka arama.
  • Vay be! Bir zamanlar bu topiclerde pompa dedi mi atmandan geçilmiyordu. Atman aşağı, atman yukarı. Pompaların kralıydı tabiri caizse. Ben bir keresinde Eheim demiştim, kırk köyden kovulmuştum "Atman dururken o kadar para verilir mi Eheim'e" diye. Şimdi geç de olsa doğru yolu buldu forum.
    E Fireball sağolsun, ne diyeyim, sayelerinde yabancı sitelerde görüp, imrenerek hayal ettiğimiz malzemeleri soktuk evlerimize.
  • dostum beni bul bende saatte 1800lh 2.3m basan pompa var çıt ses yok ama hortumu kalın kullanman gerekiyor 1250 eheimdede pompayı ince kullanırsan oda ses yapar
  • hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.son 2 sorum olacak.
    1)benim soğutma 1.5-2m felan uzaklıkta.eheim 1000 pompa yeterli gelirmi?
    2)bende 2x120mm radyatör var.aynından bitane daha alsam nasıl olur?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.