Şimdi Ara

Software Distribution service 3.0 güncellemesi sonrasında resetleyen bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir kaç haftadır kurduğum xplerden bir kaçı zaman zaman masaüstü göründükten hemen sonra xpsitili görünümü kaybedip klasik stile dönüyor ve hemen ardından kendini resetliyor. Bazende windows açılış sesi duyulur duyulmaz resetleme oluyor. Aynı hata veren bilgisayarlardan birinde hızlı bir şekilde mavi ekran geliyordu. Zar zor okuduğum hata kodunu araştırdığımda (00000021 di sanırım) yabanci sitelerde Software Distribution service 2.0 diye bişeye rastladım. Sorunun bu güncellemeden olabileceği yazıyordu. Sistem bu güncelleme öncesi alındığında sorunun düzeleceği yazıyordu. Sistem Geri Yüklemeye baktığımda bilgisayarların Software Distribution Service 3.0 diye bir güncelleme yaptklarını gördüm. Bu güncelleme öncesine döndüğümde sorun düzeldi. Ama otomatik güncelleme açık olduğunda ilk fırsatta tekrar yükleniyor ve aynı sorunlar yaşanıyor. İşin garibi bu her bilgisayarda olmuyor. Software Distribution Service 3.0 nedir arkadaşlar. Yaşadığım sorunun kaynağı gerçekten Software Distribution Service 3.0'mı yoksa farklı bir sounun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim.

• kardeş aynı sorun bendede var bir bilen yanıtlarsa memnun olurum
  • Sorun ikinizde de varsa daha kolay çözülür. Kurduğunuz yazılımlar ve donanımlar nelerdir? Ben öncelikle XP versiyonundan şüpheleniyorum gerçi 2nizde de aynı versiyon olması zor bir ihtimal ama internetteki bir çok xp versiyonu virüslü.
  • Mrb;

Kullandığım yazılımları ve kurulum yaptığım xp cdsini farklı bilgisayarlarda defalacarca kullandım bir sorun olmadı.Xpcd'si internetten indirme değil zaten. İşin garibi hata her bilgisayar için geçeri değil.
  • inşallah bu konuyla ilgilenen vardır.

benim sorunum şu: sp3 xp kullanıyorum

bilgisayarınıza bir güncelleştirme yüklendiği için yeniden başlatıldı şekline bir uyarı çıkıyor. Windows bir güncelleştirme yüklüyor ( software distribution service 3.0 sanırım) ardından kendi kendine bana sormadan bilgisayarı bir defalığına yeniden başlatıyor. Daha sonra bilgisayar açıldığında ise sistem tepsisinde bilgisayarınıza bir güncelleştirme yüklendiği için yeniden başlatıldı şeklinde bir uyarı beliriyor.
    Arkadaşların dediği gibi de bu güncellemeden sonra virüs mü güncelleme mi neyse artık mavi ekran geliyodu çok kısa süre gözüken daha önce de oldu formatladım. Şimdi tekrar aynı şey. Sinir oldum. İlgilenen varsa ve cevap yazarsa sevinirim.
  • bu yükleme bende de var bilgisayar da donma oluyurdu software midir ne karınagrısıysa bunda şüphelendim.agronisle bilgisayarı format attım software güncellemesinin HP YAZCILARINA ait oldugunu keşfettim.
  • çok teşekkürler

www.piramitbilisim.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.