Şimdi Ara

softcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • en güncel sftcami nerden bulabilirim prog dvb için... ss2 kullanıcısıyım Hotbird ve turksat kanalları için gerekli

• 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • SoftcamServer adında bir program var. Sürekli güncel ve otomatik olarak dosyayı indirmeye yarıyor. Ancak ben download adresini bilmiyorum. Onu tavsiye edebilirim. Fakat sürekli güncel bir adres biliyorum. Direk dosyayı indirebiliyorsun..

http://byksat.kabel1.cz/dreambox/SoftCam.Key (11.04.2005 12.20 Şuan ki dosyanın güncel tarihi.)
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • cyfra+ bilmiyorum. Denemedim hiç.
    Ama çoğu kanalı sorunsuz açıyor.

Nagravision / Seca 1 / Seca 2 / Irdeto or Betacrypt / VIACCESS 1 / VIACCESS 2 / CONAX

Yazdığım adresteki dosyanın içinde bu şifreleme yazılımları var. İşini görürmü bilmiyorum..

Saygılar
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.