arkadaşlar çarşamba günü staja başladım. öğle arasında mc'e gittim 7 liralık menü alacam 10 liralık sodexo çeki uzattım. para üstü vermeyine "10 lira vermiştim" diye uyardım. kasiyer "sodexo da para üstü yok" dedi. bende geri alıp normal paraylan verdim ücreti. beni mi bafiledi kadın yoksa harbiden böyle mi?
Bende çalıştığım yerden aylık 275 Liralık sodexo alıyorum...sodexo geöen bir marketten hepsi ile alışveriş yapıyorum komisyon içinde...Kullandığım zamanlarda oldu ama hep 0.50 krurş yada en fazla 1 lira fazla oldu önemsemedim...Yani seninki kalan 3 lira ciddi...bu gibi durumlarda sodexo'nun kart olanı daha iyi oluyor...ama kartta her yerde geçmiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_Army
Bende çalıştığım yerden aylık 275 Liralık sodexo alıyorum...sodexo geöen bir marketten hepsi ile alışveriş yapıyorum komisyon içinde...Kullandığım zamanlarda oldu ama hep 0.50 krurş yada en fazla 1 lira fazla oldu önemsemedim...Yani seninki kalan 3 lira ciddi...bu gibi durumlarda sodexo'nun kart olanı daha iyi oluyor...ama kartta her yerde geçmiyor...
para üstü olayı yok diyorsunuz yani?
sodexo ticket gibi olaylarda para üstü olmaz . bende zamanında ticket la mc den çok alışveriş yaptım hep denk getirtmeye çalıştım.
halbuki sodexonun üstünü para ile tamamlayabiliyorsun. beş liralık sodexo fişi, +2 tl bozuk para ile. para üstü verilmemesi saçma, sodexo kart her zaman daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Zaten bu gibi durumları önlemek için, yemek çeklerinin içinde 1 TL'lik, 3 TL'lik gibi ufak miktarlarda bulunur. Sen de yok mu?
var ama sınırlı sayıda var. gitmişler 10 liralıktan 11 tane falan koymuşlar. ula ben neden öğlen 10 liralık yemek yiyim ki
neyse olmaması çok saçma. peki bu sodexoları nakite çeviren bir yer biliyor musunuz? bilen pm den yazabilir. ya da sakıncası yoksa burdan.
quote:
Orijinalden alıntı: The Answér
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Zaten bu gibi durumları önlemek için, yemek çeklerinin içinde 1 TL'lik, 3 TL'lik gibi ufak miktarlarda bulunur. Sen de yok mu?
var ama sınırlı sayıda var. gitmişler 10 liralıktan 11 tane falan koymuşlar. ula ben neden öğlen 10 liralık yemek yiyim ki
neyse olmaması çok saçma. peki bu sodexoları nakite çeviren bir yer biliyor musunuz? bilen pm den yazabilir. ya da sakıncası yoksa burdan.
sodexho çeklerini eskiden %70 karşışılığında paraya çevirmek için ilan verenler olurdu, şu anda kart olanları falan çıktığı için pek rağbet görnüyor, yani yıl olmuş 2012 hala yaprak sodexhomu kaldı yaa; üzerinde yazan paranın yarısına alırım ben istersen, ama yemek yemek için harcaman daha mantıklı, bir arkadaşınla git, bir gün sen ısmarla, bir gün o ısmarlasın mesela ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme