Şimdi Ara

Sntr Silent Notary 50.000 adet coin dağıtıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silent Notary (SNTR) Nedir ?

    Silent Notary isminden de anlaşılacağı gibi sessiz çalışan bir noterlik projesi. Kendi söylemleriyle “Dağıtık defter teknolojisinin bilinen kaydetme, güvenlik ve belgeleme gibi özelliklerini kullanmak. Yani değiştirilemez zaman damgası nimetlerinden de yararlanmak.”

    Nedir değiştirilemez zaman damgası? Sizin yaptığınız her transaction(ya da eylem diyelim) ağ üzerinde gerçekleştiği tarih ve saat ile kayıt edilir. Böylece blockchain üzerinde olduğu için de değiştirilme ve silinme şansı olamaz.

    Kullanıcı arayüzleri ile farklı piyasa alanları yaratmanın peşinde olduklarını iletiyorlar. B2B, B2G, B2C ve IoT(otomatlar için) piyasası yaratıyorlar. Bunun noterlik için ne kadar büyük avantajı olur bilinmez ama ileride dijital ortam onaylamalarında gerek token için belki yoğunluk söz konusu olabilir. Yani burada fark edip çözüm sundukları bir nokta var ebet.

    En güzel tarafı mobil uygulamalarının neredeyse hazır olduğunu belirtiyorlar. IOS ve Android için hazır ve iletişim programlarıyla da (Telegram,FB ve Slack) entegre olduğu belirtiliyor. Bu durumda yakında hizmete açılır diye umuyoruz. Ayrıca arayüz ve API olarak e-mail noterlik sistemi de neredeyse hazır deniyor. Gelin bu noterlik projesinin öne çıkan yönlerine bakalım;



    Facebook messenger, Telegram, Slack, WeChat and KakaoTalk entegrasyonu. Bu uygulamalara sohbetlerinize “chatbot”u dahil ediyorsunuz ve o da kayıt altına alıp belgeliyor blockchain üzerinde. Gayet mantıklı geldi…
    Mobil aplikasyon arayüzleri (IOS ICIN TIKLAYIN, ANDROID ICIN TIKLAYIN)
    E-mail yolladığınızca alıcıların arasına notery uygulamasını eklemeniz yeterli. Blockchain üzerinde belgeleniyor.
    Web browser desteği ile bireysel ya da kurumsal hesaplar ile belgelerinizi yükleyip kayıt altında tutabiliyorsunuz.
    Ses ve Video belgeleme özelliği üstelik bunu sesli görüntülü arama anında da yapabileceksiniz.
    Güvenli noter kasası; Kurumsal ya da kişisel çapta dilediğinizle paylaşıp/paylaşmamayı seçme özelliği
    IoT çözümleri: Burası ilginç işte. Yangın sensörlerinin hareketinden, data cihazlarının değişikliklerine kadar her otomat/sistem hareketini kayıt altına almaktan bahsediyor.
    Küresel anlamda bir ekosistem geliştirilmiş olacak ve tüm avukatların, hukuk bürolarının ve vatandaşların yararlanacağı korunaklı bir belge dünyası oluşacak.
    Tüm bunların dışında ürün teslimat kanıtından, araba kazalarının tutanağına, web sitesi haklarından, eşya kayıp ve kırılmasına kadar her alanda belgeleme hizmeti veriyor. Tabi tüm bunların entegrasyonun ve yazılım arayüzlerinin “neredeyse hepsinin hazır olduğunu” söylüyorlar. Mesela şu an mobil uygulamaları yayında (IOS/Android). Sadece birkaç ek sohbet sistemine entegrasyonları hala yapım aşamasında (line,wechat vs). Fakat Telegram, Facebook Messenger ve Slack aktif. Bu iyi bir şey. Piyasada github üzerinde tek satır kodu olmayan ama milyonlarca dolar markercap’a ulaşmış birçok ünlü projeye nazaran ürünleri var. Ürünü hazır olan ve kullanıcısına şeffaf davranan projelerden korkmayın. Bu projede dikkatimi çeken ikinci şey ise BUG hunters gibi bir açık yakalama takımı oluşturup onları ödüllendirmeleri. Hatta açık yakalayanlar arasında yarışma düzenleyip ödüllendirme bile yapmış.





    Gelelim Silent Notary Teknik detaylara (10.07.2018):

    Token kısaltması: SNTR

    Toplam Token Miktarı: 196.332.447.051 SNTR

    Dolaşımda olan : 82.932.191.711 SNTR

    Fiyat: 1 satoshi :)

    https://coinmarketcap.com/currencies/silent-notary/

    Not: Bilgiler arttıkça siteye eklenecektir.

    Twitter: https://twitter.com/SilentNotary

    Websitesi:https://silentnotary.com/



    Projenin hazır ürününün bulunması ve açık riskine karşı topluluktan yardım alacak kadar şeffaf ve teşvik edici yönü taktire şayan.

    Dezavantajı ise, toplam jeton miktarı. Gerçi 1 trilyon üretilen token’ın 800 milyarını yaktılar ama kalan 196 milyarlık token sayısı da az değil. Fakat ileride market cap’in trilyonları bulup şu anki halinden çok daha fazla büyük olacağını düşünürsek, korkacak bir durum yok. Bunun dışında ekibe düşen en büyük görev bu projenin devletler ve onların yargı organları bazında kabul görmesi ve delil mercii olarak tanınması. Çünkü Kanunen seni tanımayacak bir mahkemenin önüne dijital noter belgeleri sunmak mantıklı olmaz. Buna yatırım yapmak da.

    Bence uzun dönem alınıp saklanabilecek bir token/proje. Tabi kendi araştırmanızı yapmanızda fayda var.


    ek güncelleme 12.07.2018 de kucoin listelenmesi için oylamaya giriyor ve kucoindeki en düşük coin fiyatı 16 sat



    https://twitter.com/SilentNotary/status/1016429219285528583https://twitter.com/SilentNotary

    Sntr Silent Notary 50.000 adet coin dağıtıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faydaliyazilar -- 10 Temmuz 2018; 13:54:51 >







  • yil sonuna kadar 20 sat rahat gorur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.