Şimdi Ara

Snowpiercer (2013) Action | Drama | Sci-Fi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi dün izledim.Genel anlamıyla tek mekan filmi diyebiliriz ama izlerken sıkmıyor ve zaman zaman oldukça aksiyonlu sahneler de var.Senaryosu gayet başarılı küçük bir alandan yola çıkarak aslında dünyanın içinde bulunduğu durumu anlatmış.Oyunculuklarda da sırıtan bir durum görmedim.Tavsiye ederim 7.5/10.
  • Son zamanlarda izlediğim farklı ve çok güzel bir filmdi. 10/8 puanım. Tavsiye ederim.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Ne zamandır izlemek istiyordum ama sürekli erteliyordum ama demin bitirdim filmi, keşke ertelemeye devam etseymişim

Ben de mi sorun var bilmiyorum ama film çok kötü geldi bana, aşırı derecede sıkıldım çok yapmacık geldi bütün olaylar. Zorlasam kendimi 3/10 belki veririm bu filme. Çok büyük hayalkırıklığı yaşadım valla bu konuyu bile uplama gereği hissettim yani
  • Ben bu filmden beklediğimi alamadım. Ama Tilda Swinton çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.
  • Harika bir film. Bu ikinci izleyişim. Keşke sonu biraz daha detaylı açıklayıp bitirselerdi.

Puanım 10/8.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Ben beğenmedim o sonu çok saçma geldi

aynen sonu haricinde fena değildi ama son kötüydü baya.

yani sonu bad endding bide,dünyada son kalan insanlıkta ölüyor ve güya kızla zenci velet hayatta ama sanki öyle bir ortamda geceyi bile çıkaramazlar zaten açlık,susuzluk,soğuk,barınak yok vs.
    Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • Filme defalarca rastlamama rağmen izlemeyip bir kenara atıyordum. Az evvel izledim. Film tek kelimeyle harika. Baştan sona gerilim, aksiyon, gizem ve dram sürüyor; film adeta akıyor. Aslında temelde politik bir film ve dolayısıyla da anlamlı bir film. Bu filme boş diyen, filmi zerre anlamamıştır.

Bir tek sonu iyi olmamış. Onun dışında film her yönüyle hoşuma gitti. İzleyin izletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Mayıs 2017; 3:58:39 >
  • beş para etmeyen bir film, zaman kaybı.. bir de dizisini yapacaklarmış bu çöpün.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Bu tür aykırı filmleri çok severim ancak bu film tamamen bir zaman kaybı. İzledigim en kötü filmlere tepeden giriş yaptı.

4 8 15 16 23 42
  • The platformu izledikten sonra bir bakayım dedim bakmaz olaydım. Filmin konusu baştan batmış zaten. tüm dünya buzla kaplanmış ama insanlık bir tek trende hayata kalmış trende. Hadi konu saçma bilim kurgu deyip geçelim. Ee senaryo da kötü filmin tek artısı oyuncular okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asalolmayansayı -- 6 Nisan 2020; 21:49:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Finali dışında güzel ve sürükleyici bir filmdi.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.