Bildirim
Snopy SG-103 Joypad
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Azazel*
Merhaba arkadaşlar, evde Snopy marka ve SG-103 model bir joypad buldum ancak XP otomatik görmüyor, driverını bulamadım. Ancak Win7'de tak-çalıştır olarak kullanılabiliyormuş. Bu marka ve model için driver bulunur mu? Elinde olan varsa upload edebilir mi, veya link verebilir mi?
herkesde aynı sorun var arkadaşım çözümü aygıt yöneticisinde bulabilirsin aygıt yonetıcısınden aygıt' taktığında otomatik bul de ıcerısınde entegre olabılır.
olmadı bende işine yarayabilecek bir driver var bana ulaşırsan verebilirim sana driver ı işine yarayabilir belki._____________________________ *** Amd Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20 GHz *** Gigabyte 770T-D3L AM3 *** 2x2 Gb Kingston Ram *** Nvidia ASUS GeForce GTX 550 Ti Direct CU 1 GB 192 Bit DDR5 975 MHz *** XIGMATEK 450 Watt PowerSupply *** Samsung 500 Gb 7200 Rpm *** A4Tech X7 G700 Gaming Keyboard *** Logitech Gaming Mouse G500 ***
-
Bendede Aynı Sorun Var 55delikanli55 Elinde olan driver i verirsen sevinirim . _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X