Şimdi Ara

snopy rampage invoker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu gece yatarken kulaklığı yatağın üstünde unutmuşum tabi uyurken çok sık döndüğüm için kabloda şekilde şekile gire gire sağ tarafı koptumu noldu ses gelmiyor bunu garantiye yollamak istiyorum kulaklığı değişirlermi değiştirmizlerse kullanıcı hatası derlerse kaç lira alırlar yoksa kullanıcı hatası birşey yapamayız diyip geri gönderip bana 49 liraya tekrar almakmı düşer



  • Bendede ayni sorun var ne yapayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz naptiniz hocam yolladinizmi garantiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

    Siz naptiniz hocam yolladinizmi garantiye

    Yollamadım hocam muhtemelen kullanıcı hatası diyeceklerdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel


    quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

    Siz naptiniz hocam yolladinizmi garantiye

    Yollamadım hocam muhtemelen kullanıcı hatası diyeceklerdi

    Hocam bendeki kullanıcı hatası fakat ücretiyle yaptırılmıyor mu ? Çöpemi atıcam ben şimdi bunu
  • kulaklığı alıp da uzun süreli kullanım yorumu yapabilecek var mı? çabuk bozuluyor mu?
  • Kulaklığı 1 hafta önce 59 TL'ye satın aldım. Gayet sağlam ve güven veren bir malzemesi var bunu hissettiriyor. Ses düzeyi oldukça iyi şöyle ki bir şey dinlerken özellikle kapalı ve sessiz bir mekanda sesi yarıya kadar bile açmaya gerek yok yeterince güçlü ve canlı bir ses veriyor. Kutusunda üç adet silikon var size uygun olanı seçebilirsiniz benim favorim küçük olan :). Rahatlıkla fiyat performans ürünü diyebilirim. İlk izlenim olarak 1 haftalık kullanım süresince memnun kaldım. Umarım arıza çıkarmaz.
  • Arkadaşlar benim de aynı sorunum var ama benim sorunum öyle yatarak değil normal gün içinde 2-3 ay sürekli kullanım sonrası sürekli sol kulaklıktan ses gelmiyor. Evde solu çalışmayan kaç tane efsane kulaklıklarım var.Çözümünü de bilmiyorum. En son bir tanesinin garantşisi yoktu soltarafı tamamen koparttım öyle kulladım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kulaklıkta sibilanslar (yüksek seste tizler kulak tırmalıyor) mevcut mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

    Arkadaşlar bu kulaklıkta sibilanslar (yüksek seste tizler kulak tırmalıyor) mevcut mu?

    Son seste evet rahatsız edebiliyor ama bu tarz şeyler kişinin dinleme alışkanlığı ile ilgili kimisine normal gelir kulaklık değerlendirmeleri oldukça subjektif oluyor. Kulaklık için ultra üstün bir performans beklemeye gerek yok zaten bu fiyatada beklemeyelim yani :) ama verdiğim paranın hakkını verdiğini düşünüyorum uygun fiyat iyi performans diyorsan iyidir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bailiff -- 27 Haziran 2017; 12:6:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bailiff kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim hocam. Ben geçen hafta kz Zst kulaklık aldım fakat kulaklıkta yüksek seste sibilanslar oldu. Bu da beni rahatsız etti. Onun için sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun var. sol tarafından ses gelmiyor. aldıktan 1 ay sonra arızalandı. garantiye göndermedim, kullanıcı hatası da yok ancak bana kronik bir sorunmuş gibi geldi.
  • fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    Ortadan biraz yukarısına çıkıldığında hissediliyor bunu almadığınız için pişman olmayın yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de uyuyakalırım genellikle kulaklıkla ama benim kulaklığımın sağ tarafı resmen koptu. İki tarafın birleştiği yerden koptu. İki parça halinde kulaklığım vardı. Ben de garantiye yolladım ücreti karşılığında tamirini yaptırmak için yolladım aslında ancak ücret ödemeden yaptılar. Siz de eğer garantiye yollayacaksanız set tam olsun yani her şeyiyle sadece kulaklık değil aldığınız gibi kutuya koyun ve şikayet kısmına değişim istiyorum yazın size de yapacaklardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba
    İlk olarak garanti kablo hatalarini kabul etmiyor bana kalirsa bosuna vakit kaybetmeyin
    Sorununuzun sebebine gelecek olursak kulakligi telefona taktiginiz altin uclu jack kisminin lehimleri kablodan ayriliyor tek kulaktan ses gelmemesinin sebebi budur.
    Cozumu ise yeni kulaklik aldiginizda kablo ile jack arasina az miktar japon yapistiricisi surun kulakliginizin omrunu iki kat uzatacaktir
    Bizzat deneyip paydasini gordum her yeni kulaklik aldigimda ilk olarak bu islemi yaparim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rampage Invoker kulaklık fiyat performans açısından en iyi ürün diyebilirim Hepsiburada sitesinde kulaklık kategorisin de en çok satan ürün zaten o kadar kişi aldığına göre bir artıları var demektir. bende ses kalitesini çok beğeniyorum. tasarımı da gayet güzel. 1 aydır kullanıyorum bir problem görmedim. Tabi ne olursa olsun ne kadar kaliteli olursa olsun sonuçta içinden geçen bakır kablolar vardır zorlarsanız kopar. Rampage servis olarak bence türkiye deki en iyi firmalardan biri. Servis konusunda Ticari amaç düşünmüyorlar. tamamen müşteri menmuniyeti. Bazı firmalar Teknik servis işini tamamen ticarete dükmüşler utanmasalar ünün fiyatından daha fazla para isteyecekler.
     snopy rampage invoker snopy rampage invoker




  • Kulaklığı alalı bir ayı aşkın zaman oldu ilgilenen kişilere faydası olması temennisiyle ; Fiyatı için ben maalesef (59) pahalıya aldım şuanda zorlasan 40 tlye de bulunabilir makul olduğunu düşünüyorum. Malzeme kalitesi; kulakici kulaklık standartının üstünde kullanırken her an kopacak zarar görecek hissi vermiyor bir aylık çok yoğun olmasada kullanimda küçük kazalardan basariyla kurtuldu. Ses kalitesi; basları tize oranla daha iyi sesi oldukça yüksek veren ama son iki üç ses ayarında en azından beni rahatsız eden bu kullanım alışkanlığınızla ilgili olup değişebilir, son seslerde kalitenin düştüğünü hissediyorum sanki ama beklentim son sesle kendimden geçmek olmadığı için ses kalitesi beni fazlasiyla memnun ediyor. Paketten üç adet slikon çıkıyor size uygun olanı kullanırsınız (tercihim en küçük olan). Iki üç defa telefon görüşmesi yaptığımda herhangi bir sorun yaşamadım bilakis ses netliği iyiydi. Dayanıklılık; malzeme kalitesiyle alakalı olarak en nihayetinde plastik içinde ince bakir yok efendim üstüne oturdum koptu kulakta iken uyuya kaldım sandalye ile üstünden geçtim ezildi otobüste cama kafayı yasladim yamulmuş gibi durumlarda 400 tlye en iyisinide alsanız mefta olacak bir ürün olduğunu unutmayın ona göre hassas davranın. Ses kaliteside sizin dinleme alışkanlığınız , hangi müzik ve sesleri tercih ettiğiniz hatta kulağınızin duyma kalitesi ile ilgili olarak aşırı sübjektif bir değerdir nispeten kalitesiz bir kulaklık size daha iyi gelebilir ya da beş katı fiyatı olan kötü gelebilir kulaklık performanslarının öznel bir değerlendirme olduğunu unutmayalım imkanınız varsa arkadaşında vb. dene al yoksa çıtayı çok yukarıda tutmuyorsan üzmez ki tutuyorsan paranda varsa git başka marka al 7-8 katı fiyatına . Nihayetinde fazlasına para vermek istemeyen fiyat/performans ürünü arayanlara tavsiye edebileceğim üzmeyecek bir kulaklık. Yine sorusu olan olursa sorabilir
     snopy rampage invoker



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bailiff -- 13 Ağustos 2017; 13:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben vatan bilgisayardan satın almıştım, tam 3 kere bu sebepten(jaka yakın bir kısımda kablo kopması sonucu ses gelmemesi) grantiye yolladım 3'ünde de yenileme yapıldı hala da aynı yerden aynı şekilde sıkıntı çıkarıyor bir daha yollayacağım ama bu sefer kullanmaya başlamadan önce o kısmı sağlamlaştıracağım çünkü orayı sağlam tutması gereken plastik parça sürekli hareket ediyor ve bence yetersiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.