Şimdi Ara

Snopy Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni snopy gamepad aldım 2-3 gün sorunsuz kullandım fakat daha sonra oyundayken oyuncular sola veay sağa doğru gidiyorlar ve zıt yön çalışmıyor.Oyundan çıkıp ayarlarına baktığımda RESİMdeki gibi.Ne gibi sorun olabilr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funk-c -- 18 Şubat 2011; 21:21:51 >

• kardeşim keşke snopy almasaydın, normaldir aynı sorunları snopy ile bende yaşadım şimdi logitech arıyorum...
  • saol cevap için.artık garantisi var ne yapayım değiştircez mecbur
  • Bende snopy marka gamepad kullanıyorum 2 senedir bir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşım gamepadin modeli nedir? Sürücüleri tam olarak kurulumu? Hangi oyundan bahsediyorsun?
  • snopy, kontorland gibi dandik gamepadler kullanmayın. ucuz diye alıyor olabilirsiniz fakat bozulunca ucuz olmasının bi anlamı kalmıyor Logitech'in de uygun fiyatlı gamepadleri var, biraz daha fazla verip kalitelisini almak daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARPERBJK

snopy, kontorland gibi dandik gamepadler kullanmayın. ucuz diye alıyor olabilirsiniz fakat bozulunca ucuz olmasının bi anlamı kalmıyor Logitech'in de uygun fiyatlı gamepadleri var, biraz daha fazla verip kalitelisini almak daha mantıklı bence

Söylediğine son sürat katılıyorum ama ne hikmetse aldığım gamepadi 2 senedir kullanıyorum bir kere tık demedi gayette kullanışlı bence %70 kullanan kişiye bağlıdır tabi logitech kaliteside tartışılmaz

• sg-506-oyunda pes 2010.servise gönderildi bir sorun yokmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech f310 analog
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede sg-404 var yaklaşık 2 ay oldu alalı temassızlık başlayınca açtım kabloları biraz kurcaladım düzeldi ama bi sorun var galiba yazılım kaynaklı sağ analog ters oynuyo yani aşağı yapıyorum yukarı oluyo onuda oyun ayarlarından ters yapınca düzeliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 4 Mart 2011; 18:28:07 >
  • Slm arkadaşlar bir gamepad alacam,kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.
    Aklımda 2 gamepad var
    1.si SNOPY SG-401 USB JOYPAD

2.si Jwın Usb-Ps2 1225

analogda oynuyorum ben ,acaba snopy ve JWİN markalar nasıl fiyatları heme hemen ayı 10-15 lira arasında ikiside.

karar veremiyorum,bi fikri olan varsa seviniirm

1.si SNOPY LİNKİ :http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sg-401-snopy-sg-401-usb-joypad/productdetails.aspx?I_ID=38714

2.si JWİN LİNKİ :http://www.nt.com.tr/esatis/urun.php?uid=127797&urun=Snopy-Sg-401-USB-Joypad

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• snopy'nin trojan isimli gamepadini şidetle tavsiye ederim. hem fiyatı uygun, hem ele çok iyi oturuyor, hem de bol bol tuşu var. tek eksisi analoglar uzun kullanım sonrasında kayganlaşıyor, üstü aşınıyor biraz. tabi bu tavsiyem 20 lira altındaki gamepadler içindir, daha fazla para verip çok daha iyi performans veren gamepadler alınabilir.
  • SNOPY SG-507 GAMEPAD`den uzak durmanızı şiddetle öneriyorum.
    1 er yıl arayla aynı ürünü 2 kez alma hatasına düştüm. Günlük sadece 30-40 dakika kadar futbol oyunu oynayan biri olmama rağmen özellikle heçtiğimiz haziran aldığım SNOPY SG-507 GAMEPAD in analogu yine bozuldu. 16-17 senedir analoglu gamepad kullanırım böylesine ilk defa denk geldim; önce kolda bir sürtünme başlıyor bu analog çubuğun dairesel hareketler sonucu kenar kısmının yıpranmasıyla alakalı daha sonra ise gacır gucur sesler gelip takılmaya başlıyor ve sonunda işe yaramaz hale geliyor hem de 2 ay gibi kısa bir sürede.
  • keşke snopy almasaydın yazık olmuş git bi logitech al kardeşim üstüne birde 50 kuruşa soğuk su al ve iç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.